Şifrem?
54 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma akü

-
2305569 Bandırma haber akü 369 inceleme

Üniversite Öğrencileri, Kula-Salihli Jeoparkı'nı İnceledi
Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğrencileri, Salihli-Kula Jeoparkı'nda "Yer Bilimleri" eğitimi aldı. 
23.10.2019
Yabancı Öğrenciler, Antandros Antik Kenti'ni Gezdi
Edremit ve Şişli Rotary Kulüplerinin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında Bulgaristan, Makedonya, Arnavutluk ve Kosova'dan gelen mimarlık fakültesi öğrencileri Antandros Antik Kenti'ni gezerek incelemelerde bulundu.
16.09.2019
Cep Harçlıklarıyla Akülü Tekerlekli Sandalye Aldılar
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, ilkokul öğrencileri hayata geçirdikleri bir proje kapsamında ihtiyaç sahibi bir engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
07.05.2019
Türkiye'nin Master Şef'leri Bu Okulda Yetişiyor
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Turizm Fakültesinin gastronomi programında okuyan öğrenciler, beş yıldızlı otellerin mutfaklarını aratmayan okulda gördükleri uygulamalı derslerle geleceğin gurmeleri ve şefleri olma yolunda ilk adımlarını atıyor.
29.04.2019
Balıkesir'de Koyun Kuzu Hastalıkları ve Beslenmesi Semineri
Balıkesir Ticaret Borsası, Balıkesir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi iş birliğinde üreticilere yönelik "Koyun Kuzu Hastalıkları ve Beslenmesi" konulu seminer düzenlendi.
27.02.2019
Marmara Denizi Çevresinde Denizanası Ölümleri
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, son günlerde Marmara Denizi çevresinde görülen denizanası ölümlerinin, deniz kirliliğinden kaynaklanmadığını söyledi.
08.02.2019
Yabancı Öğrencilere Arapça Dil Kampı
Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Uluslararası İlahiyat Programı öğrenimi gören 15 ülkeden 21 öğrenci, Türk Diyanet Vakfınca Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen Arapça Dil Kampı'na katıldı.
28.01.2019
Bandırma'ya Tıp Fakültesi Kurulması
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, birkaç hafta içinde üniversiteye tıp fakültesi kurulması konusunda YÖK'ten olumlu karar çıkmasını beklediklerini söyledi.
12.01.2019
43 Yılda Turizm Sektörüne 7 Bin Mezun Verdi
Yaklaşık 43 yıl önce yüksekokul olarak kurulan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi, bugün rekreasyon yönetimi, turizm işletmeciliği ve rehberliği, gastronomi ve mutfak sanatları bölümlerinde yetiştirdiği kalifiye elemanlarıyla ülke turizmine büyük katkı sunuyor.
11.10.2018
Ölüme Terk Edilen At Yavrusuyla Buluşturuldu
Balıkesir'in Erdek ilçesinde ölüme terk edilmiş halde bulunan ve hayvanseverlerle gönüllülerin sahip çıkmasıyla Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesine getirilerek tedavi edilen at, daha sonra sonra yavrusuyla buluşturuldu.
11.10.2018
Palamut Miktarında 10 Kat Artış
- Denizlerde 1 Eylül'de başlayan av sezonunun ilk ayında Bandırma Balık Hali'ne gelen palamut miktarı geçen yılın aynı dönemine göre 14 bin çiftten 150 bin çifte çıktı - Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı: - "15 Kasım'a kadar eğer Marmara Denizi soğursa Karadeniz'deki palamut, uskumru, lüfer gibi balıklar Marmara'ya girmeye başlar"
04.10.2018
Rumen Tarihçinin Atatürk Hayranlığı
Romanya'nın Craiova Üniversitesi Tarihi Evrak Fakültesinde "Güneydoğu Avrupa'nın 19-20. Yüzyıl Tarihleri" dersini veren akademisyen Mitu Razvan, Dünya Tarihçileri Kongresi'nde askeri ve politik hayatıyla ilgili sunum yaptığı Büyük Önder Atatürk'ün devlet adamlığına dikkati çekmek için kitap hazırlıyor. 
14.05.2018
Edremit'te Klasik Müzik Konseri
Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Orkestrası, Balıkesir'in Edremit ilçesinde konser verdi.
12.05.2018
Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 9. Dönem Mezunlarını Verdi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 9. dönem mezunlarını verdi. 
10.05.2018
Profesör ve Öğrencisi AK Parti'den Aday Adayı Oldu
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim görevlisi Prof. Ahmet Ergün ile öğrencisi Erol Cansel (18), Balıkesir'den AK Parti milletvekili adaylığı için yarışacak.
04.05.2018
BAÜN 1. Turizm Rehberliği Kongresi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından düzenlenen "BAÜN 1. Turizm Kongresi" kapsamında Edremit ilçesindeki Antandros Antik Kenti gezildi.
30.04.2018
Manyas Gölü Akşehir Gölü'nün Akıbetine Uğrayabilir
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Sarı, su alma anlayışının kontrollü hale getirilmemesi durumunda Manyas Gölü'nü ciddi risklerin beklediğini belirterek, "Akşehir Gölü'nün akıbetine uğraması hiç de tesadüf olmaz. Bir zaman Akşehir Gölü vardı diyoruz, bugün yok. Beyşehir Gölü bugün toplam alanının onda birine düşmüş durumda. Sebep, sulama suyu olarak sularının alınması." dedi.
10.04.2018
Balıkesir Üniversitesinde İstihdam ve Kariyer Günleri
Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen "İstihdam ve Kariyer Günleri"ne öğrenciler ilgi gösterdi.
01.03.2018
Uluslararası Projeye Türk Kadın Doktor İmzası
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilay Şahin'in de aralarında bulunduğu 10 ülkeden 25 bilim insanının, son yıllarda Türkiye ve dünyada sık rastlanan "diz kireçlenmesi"nin kalıcı tedavisini araştırmak için yaptığı çalışmanın ilk etabı tamamlandı.  
10.02.2018
Yaralı Halde Bulunan Karaca, Tedavi Altına Alındı
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yaralı halde bulunan karaca, tedavi edilmek üzere Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veterinerlik Fakültesine götürüldü.
18.12.2017
Yerli Midye Hasat ve Ekim Teknesi Bandırma'da İmal Edilecek
Türkiye'nin ilk yerli midye hasat ve ekim teknesinin tasarımı ve inşası Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi tarafından yapılacak.
22.11.2017
Deniz Soğumayınca Marmara'ya Büyük Balık Göçü Gecikti
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Sarı, deniz suyunun geçen yıla oranla 1-1,5 derece daha sıcak olduğunu belirterek, "Karadeniz kökenli olan lüfer, palamut, uskumru gibi göçücü türler, yani yazı Karadeniz'de, kışı Marmara'da geçiren türler, bu sıcaklık düşmediği için henüz Marmara Denizi'ne girmedi. Girenler de dağınık vaziyetteler tam anlamıyla büyük sürüler oluşturmadılar. Bu yüzden balıkçılıkta beklediğimiz verimi alamadık." dedi.
06.11.2017
'Uluslararası Düşmeye Çok Yönlü Bakış Sempozyumu'
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, "Düşme, hayat kalitesini etkiliyor. Bir kez düşen bir kişide düşme korkusu, artıyor. Bu da hareketlerini yavaşlatmasına neden oluyor. Hareketlerini yavaşlattıkça, kas gücü azalıyor. Vücudun harekete dayanma mekanizmaları zayıflıyor ve düşme ihtimali artıyor. Bunlara bağlı olarak düşme korkusu ve mutsuzluk, düşenlerde diğerlerine göre, 4 kat daha fazla görülüyor." dedi.
06.10.2017
Balıkesir'de, Düşmeye Çok Yönlü Bakış Sempozyumu Yapılacak
Balıkesir Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Geriatri Bilim Dalı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, "Düşmeye Çok Yönlü Bakış Sempozyumu"na uluslararası araştırmalar yapan uzmanlar da katılacak.
26.09.2017
Balıkesir'de Uluslararası Termal Sağlık Turizm Sempozyumu
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Turizm Fakültesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Sempozyumu düzenlendi.
15.09.2017
Engelli Öğrenciden Başkan Avcu'ya Teşekkür Ziyareti
Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi engelli Tolga Dere, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
11.09.2017
Akülü Sandalye ve Bilgisayar Sevinci
Ayvalık ilçesinde, beyin felci (serebral palsi) hastası 47 yaşındaki Mustafa Şimşek'e akülü sandalye ve bilgisayar hediye edildi.
30.08.2017
Balıkesir Üniversitesinde Mezuniyet Heyecanı
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
03.07.2017
Balıkesir'de Tıp Fakültesine Veda, Mesleğe Merhaba Etkinliği
Balıkesir Tabip Odası Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden bu yıl mezun olacak öğrenciler için ''Tıp fakültesine veda, mesleğe merhaba'' etkinliği düzenledi.
21.06.2017
Gelinlik Giyerek Para Kazanıyor
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun 26 yaşındaki Vecihe Karaer, alışveriş merkezlerinde gelinlik giyerek yaptığı tanıtımla para kazanıyor.
13.05.2017
4. İslami Dayanışma Oyunları'na Doğru
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 12-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda boks dalında mücadele edecek 50 milli sporcu, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kampa girdi.
05.05.2017
Diz Kireçlenmesine Kalıcı Çözüm Arıyorlar
Türkiye'den Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nilay Şahin'in de bulunduğu, 10 ülkeden 21 bilim insanı, dünyada ve Türkiye'de son yıllarda daha sık rastlanan "Diz kireçlenmesi"nin kalıcı tedavisini araştırıyor.
03.05.2017
Balıkesir BAÜ 6. İstihdam ve Kariyer Günleri
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Turizm Fakültesince bu yıl 6'ncısı düzenlenen "İstihdam ve Kariyer Günleri" etkinliği, turizm öğrencileri ile sektör temsilcilerini buluşturdu.
07.03.2017
Bandırma'da Tekerlekli Sandalye Dağıtımı
Bandırma Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayata rahatça katılabilmesi için akülü ve aküsüz tekerlekli sandalye dağıttı.
07.12.2016
Balıkesir Deniz Fenerinden Akü Hırsızlığı
Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ndeki deniz fenerinin aküleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.
21.04.2016
Organları İki Kişiye Hayat Oldu
Balıkesir'de karne aldıktan sonra rahatsızlanarak yaşamını yitiren 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Açelya Ergin'in böbrekleri Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde biri üniversite, diğeri lise öğrencisi iki kişiye nakledildi.
26.01.2016
Kafaoğlu Çorba Dağıttı
Kafaoğlu Necatibey Eğitim Fakültesinde öğrencilerle buluşarak sohbet etti
13.01.2016
Balıkesir’den ODTÜ’de Namaz Kılan Öğrencilere Destek
Balıkesir İlahiyat Ögrencileri Platformu Balıkesir İl Temsilciliğine bağlı bir gurup öğrenci ODTÜ’de namaz kılanlara karşı yapılan saldırıyı kınama amacıyla İlahiyat Fakültesi bahçesinde namaz kılarak basın açıklaması yaptılar.
28.12.2015
Edremit'te Test Cihazı Ürettiler
Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Raif Sakin ve Elektronik ve Haberleşme Öğr. Gör. Akif Birol Dumanay, Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde yürütülmekte olan bir proje kapsamında "Kompozit plakalar için Bilgisayar kontrollü on numuneli ankastre tip eğilmeli yorulma test cihazı" nın tasarımını ve imalatını yaparak teslim ettiler.
21.12.2015
Dünyaca Ünlü Gurme Btioyo'da
Ünlü gurme Haldun Zeynel Tüzel, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine mutfak sırlarını anlattı.
16.12.2015
Altınova’da Engelli Gencin Akülü Sandalye Sevinci
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallesi olan Altınova’da Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrenim gören engelli genç Seyit Yazıcı, öğretmeninin girişimleriyle akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu.
07.12.2015
Burhaniye’de Üniversite Öğrencileri İnceleme Yaptı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlar Fakültesi Dekanlığı Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerini ağırladı.
21.10.2015
Enkazda Kalan İşçilere 9 Saatte Ulaşıldı
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yanında bulunan Morfoloji binası inşaatında meydana gelen göçükte toplam 4 işçi hayatını kaybetti.
15.10.2015
Balıkesir’de Tıp Fakültesi İnşaatında Göçük
Balıkesir Tıp Fakültesi Hastanesi’nin devam eden inşaat kısmında göçük meydana geldi.
14.10.2015
Engelli Hatice’nin Hayali Gerçek Oldu
Balıkesir’de yaşayan 14 yaşındaki bedensel engelli Hatice Koçyiğit’in akülü sandalye hayali gerçek oldu.
01.10.2015
Böbrek Nakli Bekleyen Balıkesirli Hastalara Müjde
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Merkezi, böbrek yetmezliği olan hastalara hizmet vermeye başladı.
07.09.2015
Kornea Naklinde Büyük Başarı
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 8 ayda 41 kornea nakli yapıldı.
28.08.2015
Baü Tıp Fakültesi Sağlıkta Marka Oluyor
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 2 ay önce göreve başlayan Başhekim Tunay Karlıdere, kısa süre içinde fakülte hastanesine yeni branşlar ve yeni ruhsatlar kazandırdı.
27.08.2015
Başkan Yakar’dan Engelli Bayana Akülü Araba
Balıkesir’in Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ihtiyaç sahibi engelli Semiha Kıray’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
27.08.2015
CHP’li Akın’dan Gönen İçin Kanun Teklifi
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’in Gönen ilçesinde bir ziraat fakültesi ve tarımsal araştırma enstitüsü kurulmasını içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.
27.07.2015
Toplam Kayıt: 180   Sayfa: 1/4 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ] 
Bandırma Önemli kişiler





Bandırma Haber Başlıkları
istihdam  İbrahim Ceylan  büyükşehir  peynir  sokak  yakalandı  Belediye Başkanı  kavga  sigara yasağı  Halk Eğitimi Merkezi  alkol  kamyon  panel  haluk nazlıoğlu  kapya  Mehmet Bayyiğit  Kadın Girişimçi  millet kıraathanesi  Ak Parti  sanat  çeyiz  Zeynep Aydoğan  transfer yasağı  bıçaklama  Milletvekili Namık Havutça  kırtasiye  biber  Nihat Emer  ismail cankul  japonya  ziyaret  Levent Gökalp  aydemir mutlu  yeni hastane  Sema Kırcı  marmara adası  çocuk  Refik Özbal  Coronavirüs  süs bitkisi  köpek  chp adayı  Belediye Başkan Adayı  İsmet Koçyiğit  silahlı kavga  asfalt  tarihi bina  Başarı Hikayesi  süper amatör  Selahattin Güvenç  7 yaralı  Arif Efetekin  tatlı  tohum  akçay  voleybol  Konser  temsil  geri dönüşüm  gazete  altıeylül Belediye başkan adayı  deprem  oyun  Büyükşehir Belediye Başkanı  restore  kuva-yi milliye  elektrik  gazi  dolandırıcılık  kazdağları  rum patriği  minibüs  jandarma  belediye seçimleri  yöresel lezzet  çalıştay  muz  Hemşire İntiharı  kamyonet  cemal öztaylan  polis memuru  çalışma  Ak Parti Altınoluk Belediye Başkanı Adayı  harmandalı  seminer  Şenol Durmuş  aşure  Berberler odası  Kepsut  gümrük  trafik  anaokulu  ölüm  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy  batuhan karadeniz  aday  yunan  antreman  teksüt  Osman Kılıç 

Son Günlerin Haberleri
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma akü

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi