Şifrem?
164 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma bakan

-
2307463 Bandırma haber bakan 1222 inceleme

Balıkesir'de Corona hasta sayısı
Türkiye Corona hasta sayısı şehirlere göre dağılımı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı
01.04.2020
Balıkesir'e ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temeli Atıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Dünya bor lideri Eti Maden ve yine savunma sanayi alanında faaliyette bulunan özel sektörün katılımıyla TRBOR Bor Teknolojileri AŞ'yi kurduk. Söz konusu şirkete Eti Maden yüzde 33 pay ile iştirak etti. Tesis ilk etapta yılda bin ton kapasiteyle bor karbür üretimi gerçekleştirecek." dedi.
26.10.2019
Canı Pet Şişeye Emanet Edilen Suriyeli Çocuk Kurtarıldı
İzmir'in Dikili ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışırken botları su alan 42 düzensiz göçmen, İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince  kurtarıldı. Bottaki 8 yaşındaki bir çocuğun beline "can yeleği işlevi görmesi" amacıyla pet şişeler bağlandığı görüldü.  
21.10.2019
Ayvalık'ta Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un eşi Rana Selçuk, Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in eşi Fatma Nebahat Özer, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı, "Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi" kapsamında Ayvalık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
14.10.2019
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Balıkesir'de
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, hükümet olarak 17 yıldır eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda öncelik verdikleri engellilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini bildirdi.
28.09.2019
Türkiye, Yaptığı Yeni Atılım Hamleleleriyle Her Adımda Tarih Yazıyor
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Balıkesir'de son 17 yılda sadece İŞKUR aracılığıyla 143 bin vatandaşımız işe yerleşti. İstihdam teşviklerimizden de faydalanan 90 bin iş yerine 1,5 milyara yakın teşvik sağlamış olduk."" dedi.
28.09.2019
Fatih Erbakan, Bayram Namazını Balıkesir'de Kıldı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Cenab-ı Allah bu bayramı İslam alemindeki, komşu Müslüman ülkelerdeki, Ortadoğu'daki yanan yangının sönmesine vesile eylesin." dedi.
15.08.2019
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik kesiminin daha ilerleyen günlerde hizmete açılacağını bildirdi.
29.07.2019
Balıkesir'de Göç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Balıkesir'de, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın başkanlığında "Göç Değerlendirme" toplantısı gerçekleştirildi.
26.07.2019
Gönen'de 2023 Vizyon Turizm Çalıştayı Düzenlendi
Kültür ve Turizm Bakanlığının himayelerinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Gönen Kaymakamlığı, Gönen Belediyesi, Gönen Ticaret Odası, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi iş birliğiyle "2023 Vizyon Turizm Çalıştayı" Gönen ilçesinde gerçekleştirildi.
19.07.2019
Eski Bakan İşgüzar Son Yolculuğuna Uğurlandı
Eski Sosyal Güvenlik Bakanı Hilmi İşgüzar'ın cenazesi, Balıkesir'in Edremit ilçesinde toprağa verildi.
07.06.2019
Bakan Soylu Sürücüleri Uyardı
Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bayram trafiğini havadan ve yerden denetleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kontrol noktasında durdurulan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı
03.06.2019
Balıkesir'de Ambulans Teslim Töreni
Sağlık Bakanlığınca Balıkesir'e gönderilen 6 ambulans törenle teslim edildi.
31.05.2019
Balıkesir'de Gümrük Müdürlüğü Kurulmasına Onay
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Ticaret Bakanlığı tarafından Balıkesir Gümrük Müdürlüğünün kurulmasının uygun bulunduğunu bildirdi. 
22.05.2019
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Balıkesir Ziyareti
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İlkini geçen sene sonunda Ankara'da, ikincisini geçtiğimiz mart ayında Bursa'da açtığımız Model Fabrikalarımızın sayısını 2020'ye kadar 7'ye çıkarmayı planlıyoruz." dedi.
06.05.2019
Bandırma'da En Çok İstihdam Sağlayan Firmalar Ödüllendirildi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen istihdam seferberliği doğrultusunda, 2018 yılında en çok istihdam sağlayan Bandırma Ticaret Borsası üyesi firmalara plaket verildi.
10.04.2019
Bakan Kasapoğlu, Sevgi Yürüyüşü'ne Katıldı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Ülkemizin tökezlemesini isteyen birtakım odaklar var. Birtakım ittifaklar var. İşte biz, 31 Mart'ta Susurluk'ta, Balıkesir'de bu ittifakları bozacağız." dedi.
29.03.2019
Bakan Kasapoğlu, Balıkesir'de Gençlerle Buluştu
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Gençlerimizi sevdiğini ve gençleri önemsediğini hem ifadesiyle hem de icraatlarıyla ortaya koyan bir liderimiz var." dedi.
29.03.2019
Manyas'ta Üreticilere 68 Küçükbaş Hayvan Dağıtıldı
Tarım ve Orman Bakanlığının "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında Balıkesir'in Manyas ilçesinde üreticilere hibe olarak küçükbaş hayvan dağıtıldı.
19.03.2019
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 65 Kilometrelik Bölümü Daha Açılıyor
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kuzey ve batı kavşakları ile Akhisar-Saruhanlı kavşakları güzergahı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılacağı törenle kullanıma sunulacak.
19.03.2019
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.
07.03.2019
Bakan Pekcan'dan Doğum Günü Sürprizi
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 31 Mart yerel seçimlerinde ilk defa oy verecek Berke Ülker'in doğum gününü kutladı.
04.03.2019
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'dan, Balıkesir'e Ziyaret
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Balıkesir, artık ihracatçı bir şehir olacak ama üretimi bırakmadan ihracatçı olacağız." dedi.
04.03.2019
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Balıkesir Ziyaret Etti
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "İzleme ve Değerlendirme Projesi" çalışmaları kapsamında geldiği Balıkesir'de Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.
08.02.2019
Balıkesir'de Babalar ve Oğulları Penaltı Turnuvası
Gençlik ve Spor Bakanlığınca tüm illerde başlatılan "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora Projesi" kapsamında, Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Babalar ve Oğulları Penaltı Turnuvası" gerçekleştirildi.
02.02.2019
Süt Ürünlerinden 600'ün Üzerinde Mikroorganizma Elde Edildi
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü (TAGEM) Özkan Kayacan, Bursa'da kurulan Ulusal Gıda Starter Kültür Gen Bankasının açılışından bu yana çeşitli illerden 300'e yakın geleneksel süt ürünü toplandığını ve 600'ün üzerinde mikroorganizmanın elde edildiğini belirtti.
19.01.2019
Balıkesir'de MEB 2023 Vizyon Çalıştayı Yapıldı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, "Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Vizyon Çalıştayı" düzenlendi. 
15.01.2019
Çevre ve Şehircilik Bakanı Balıkesir Ziyareti
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızın bez poşetlere, filelere erişimini kolaylaştırmak anlamında da tüm marketlerimizde bez ve file uygulamasını zorunlu hale getiriyoruz. Ücreti karşılığında ve kampanyalar kapsamında marketlerimiz vatandaşımıza hem bez hem de file uygulamasını sağlayacaklar." dedi.
14.01.2019
Balıkesir'de Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmayacak
Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde yürütülen "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında Balıkesir'de 21 Aralık'a kadar 29 bin 326 öğrenci, sinemalarda film izleyecek.
19.12.2018
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Balıkesir'i Ziyaret Etti
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ayvalık Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığını ziyaret etti. 
12.11.2018
Balıkesir'de Yarış Ortaokulu Açılış Töreni
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bugün biz eğitimle ilgili olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun yol göstericiliğinde yeni bir hamleye, yeni bir çıkışa doğru gitmekle meşgulüz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu meşguliyetimizin semeresini alacağız, verimliliğine kavuşacağız hep birlikte." dedi.
03.11.2018
Bakan Fatih Dönmez'in Balıkesir'de Ziyaretleri
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığına ziyaretlerde bulundu. 
03.11.2018
Balıkesir'de Hak Sahiplerine Düveleri Teslim Edildi
Tarım ve Orman Bakanlığının yürüttüğü "Genç Çiftçi Projesi "kapsamında Manyas ilçesinde 6 çiftçiye 5'er düve hibe edildi.
22.10.2018
Kırmızı Düdük Çalan Çocuklara Hediye Bisiklet
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Hatalı sürücüye kırmızı düdük" uygulamasında sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar en çok beğeni alan 4 çocuğa, Vali Ersin Yazıcı tarafından bisiklet hediye edildi.
09.10.2018
Ekmekte Kar Marjının Sınırlandırılmasına Destek
Ticaret Bakanlığının 28 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği" ile market ve bakkallarda satılan ekmekte kar marjının sınırlandırılması, Balıkesir Fırıncılar Odası ve tüketici örgütünce olumlu karşılandı. Balıkesir Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, (fotoğrafta) konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
03.10.2018
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Mağdur Esnafı Ziyaret Etti
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 13 Eylül'deki şiddetli sağanağın ardından yaşanan su baskınlarında zarar gören esnafı ziyaret etti. İstiklal Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda su baskınından zarar gören iş yerlerinde esnafla bir araya gelen Kasapoğlu, "geçmiş olsun" temennisinde bulundu.
17.09.2018
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Balıkesir Ziyareti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ölümlü kaza oranımız düştü. Ölümlü kaza sayımız da düştü ama aynı olayda meydana gelen ölüm sayımız maalesef arttı. Hem geçen seneyle aynı oranda gidiyoruz hem de son 10 yılın ortalamasıyla aynı oranda gidiyoruz. Dün akşam itibarıyla maalesef 99 kaybımız söz konusu." dedi.
27.08.2018
Bakan Yardımcısı Tancan'ın Balıkesir Ziyareti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti. 
06.08.2018
Bandırma Ticaret Borsasından UR-GE Eğitimi
Bandırma Ticaret Borsası (BTB) tarafından Ekonomi Bakanlığının desteğiyle, kanatlı sektöründe hizmet veren firmalara yönelik Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) eğitimi başladı.
28.06.2018
Köyün Kahvecisi Sevgi Abla Bidonla Köylüleri Sahura Kaldırıyor
Eşini kaybettikten sonra memleketine dönüp, 10 yıldır kapalı olan köy kahvesini işletmeye başlayan, kazandığı parayla kızını okutan, askerden yeni gelen oğluna bakan 57 yaşındaki Sevgi Cankurt, ramazanda da bidonla köyünün davulculuğunu yapıyor. 
04.06.2018
Başbakan Yıldırım, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Balıkesir'de Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mitingine katılmak üzere kente geldi. Başbakan Yıldırım, Balıkesir Merkez Havalimanı'nda çoçuklar tarafından karşılandı.
28.05.2018
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın gıda, tarım ve hayvancılıkla ilgili projelerini görünce hakikaten burasının sadece turizm şehri olmadığını, hayvancılık ve tarım olarak da çok önemli merkezlerin başında geldiğini gördüm ve çok mutlu oldum." dedi.
14.05.2018
Balıkesir'in Gürültü Kirliği Kontrol Altına Alınacak
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile TÜBİTAK tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
11.05.2018
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Balıkesir'de
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye ile çok uğraşan var. Bu milleti özellikle yok etmek, vatanımızı ele geçirmek isteyen çok hain ülke var. Birtakım terör örgütlerini silahlandırıyorlar." dedi.  
10.05.2018
Manyas'ta Öğrenme Şenliği Düzenlendi
Balıkesir'in Manyas ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığınca Öğrenme Şenliği düzenlendi.
05.05.2018
Avrupa Gençleri Antandros'ta Buluşuyor Projesi
Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen "Avrupa gençleri Antandros'ta buluşuyor" projesi, Altınoluk'ta başladı. 
28.04.2018
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Balıkesir'de
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Türkiye'nin tek açığı, teknolojidir. Ne zaman ki Türkiye teknoloji açığını kapatır, o zaman ne dış ticaret açığı ne cari açığı kalır. Bu açığı kapatarak çok ciddi bir sıçrama yapacağız. Yüksek teknolojili ürünlerin pazarı değil üretim üssü olacağız." dedi.
26.04.2018
Milli Savunma Bakanı Canikli Balıkesir'de
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "Artık hiç kimse bu coğrafyada, Türkiye'yi hesaba katmadan at oynatamaz, proje geliştiremez, operasyon yapamaz. Her adımda herkes Türkiye'yi, Türkiye'nin düşüncelerini, Türk milletinin eğilimini dikkate almak ve adımlarını ona göre atmak zorundadır." dedi. 
20.04.2018
Emekli Doktordan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu
Balıkesir'de emekli doktor Fikriye Gülşen Özçakar'ın katkılarıyla yapılan ve 159 bin 300 liraya mal olan Altıeylül 2 Nolu Dr. Fikriye Gülseren Özçakar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, açıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 3 ambulans da hizmete alındı.
14.04.2018
Manyas'ta Genç Çiftçi Projesi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında Manyas'ta üreticilere hibe olarak, küçük ve büyükbaş hayvan dağıtıldı.
30.03.2018
Toplam Kayıt: 916   Sayfa: 1/19 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [ 12 ]  [ 13 ]  [ 14 ]  [ 15 ]  [ 16 ]  [ 17 ]  [ 18 ]  [ 19 ] 
Bandırma Önemli kişiler



Bandırma Haber Başlıkları
İlyas Yılmazyıldız  otomobil  domates  Coronavirüs  parti  kuvayı milliye  Yılbaşı  planlama  Ak Parti Aday Adayı  Berberler odası  strateji  chp belediye baskan adayi  Mustafa Canseven  işgal  transfer yasağı  av sezonu  orman  solo türk uçağı  Anket  biyo çeşitlilik  huzur operasyonu  eş zamanlı operasyon  Fırıncılar Odası  transfer  kirazlı manastırı  Ahmet Akın  balıkesir  tatlı  Organize Sanayi  BDP  panel  atlet  etüt çalışması  Dinçer Orkan  kaçak  motor  trafik  biber  bakımevi  kayıp  kaçak sigara  silahlı saldırı  zeytinyağı fabrikası  düzensiz göçmen  Başarı Hikayesi  rum patriği  destek  Gazeteci  hız denetimi  Mehmet Siray  sergi  atlı cirit  seçim sonucu  belediye seçimleri  başpehlivan  rekolte  1. lig  Önceçim  gazete  Recep Ahmet Mercan  yavru  operasyon  burhaniye  antik kent  Halk Partisi  yöresel lezzet  chp adayı  seyir terası  Ayvalık Belediyesi  Müsiad  Sigara  Öğrenci  ihtiyaç  Halk Eğitimi Merkezi  narkotik  alkol  kurşunlama  kaçak midye  ali gürbüz  bisiklet  Soygun  İsmail Uğu  mehmet ali çiçek  silahlı kavga  kurtuluş  kutlama  sonuçlar  dolandırıcılık  Belediye başkanı adayı  atletizm  teksüt  tatil  altınoluk  ihale  atolye  kovalamaca  MHP  tescil  hayırsever  göçmen kaçakçılığı 

Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma bakan

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi