Şifrem?
93 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma balkan

-
2307379 Bandırma haber balkan 25 inceleme

Boşnak Böreği Ayvalıklı Kadınların Gelir Kapısı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin Balkan göçmenlerinin yaşadığı Küçükköy Mahallesi'nde, Boşnak böreği yerli ve yabancı turistlerin vazgeçemediği tatlardan.
26.10.2018
Klasik Vosvos Meraklıları Burhaniye'de Buluştu
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bu yıl 8'incisi düzenlenen "Balkan Bus Meeting" kapsamında yurt içi ve yurt dışından 100'ü aşkın Volkswagen marka klasik araç tutkunu bir araya geldi.
07.07.2018
Dikkat: Balıkesir İçin Kar ve Don Uyarısı
Balıkesir, Çanakkale ve Manisa'da, Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havayla sıcaklığın 12 derece azalacağı, bu bölgede kar ve don görülebileceği bildirildi.
04.12.2017
Roman Vatandaşlara SİROMA Desteği Sürüyor
Balkan Roman Birliği (BAROM) Başkanı ve Sosyal Arabulucu Bahattin Ulusoy, "Romanların Yoğun Olarak Yaşadığı Yerlerde Sosyal İçermenin Desteklenmesi Operasyonu (SİROMA) Projesi"nin Roman vatandaşlara desteğinin sürdüğünü bildirdi.
11.08.2017
Balıkesir'de Teferiç Şenliği Düzenlendi
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bu yıl ikincisi düzenlenen ve Balkan Türklerinin Hıdırellez'i olarak kabul edilen Teferiç Şenliğine ilgi yoğun oldu.
08.05.2017
Ev Hanımları Çinicilik Kursunu Bitirip Atölye Açtılar
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün çinicilik kursunu bitiren ev hanımları Arzu Balkan ve Gülin Taşçıoğlu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığından (KOSGEB) aldıkları destekle ilçede atölye ve satış mağazası açtı.
01.03.2017
Ege Bölgesi'nde Zirai Don ve Buzlanma Uyarısı
Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisinde olan Ege Bölgesi'nde zirai don ve buzlanma uyarısı yapıldı.
18.01.2016
Ege Türkülerinin Efendisi
Balıkesir’li müzik öğretmeni Onur Yaman Balkan ve Ege ezgilerinden oluşan Özlem-İ Ege adını taşıyan ilk albümünü çıkarttı.
11.12.2015
Edremit’te Açık Lise Mezunları Diplomalarını Törenle Aldılar
Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) Alemizade Kurslar Binasında düzenlenen Diploma Dağıtım Törenine Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Balkanı Kamil Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Altınsuyu, Merkez Müdürü İsmail Damar, Yardımcıları Zerrin Eğrioğlu, Faruk Acar, Hasan Çam, diploma almaya hak kazanan öğrenciler, aileleri ve davetliler ile basın mensupları katıldı.
31.08.2015
Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Tamamlandı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Plaj voleybolu Balkan Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.
08.06.2015
Burhaniye’de Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası Başladı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası başladı.
04.06.2015
Burhaniye Balkan Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
04.06.2015
Başkan Gençer'sen Balkan Şampiyonlarına Altın
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemizde düzenlenen ve 6 ülkenin sporcularının katıldığı Balkan Yürüyüş Şampiyonasında Balkan Şampiyonu olan Ayvalıklı atletler Şahin Şenoduncu, Muratcan Karapınar ve Milli Takım Antrenörü Sebahattin Tatar’ı tam altın ile ödüllendirdi.
23.04.2015
Balkan Şampiyonası Sporcularına Jest Yaptılar
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Spor Toto Genel Müdürlüğü öncülüğünde, Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 14. Balkan Yürüyüş Şampiyonası öncesinde sporcular yarışmanın heyecanını ilçenin en nezih mekanlarından Lüküs Kamara Restaurant’da birbirinden leziz menüden oluşan yemek organizasyonunda yenmeye çalıştı.
20.04.2015
Yürüyüş Türk Milli Takımı Takım Halinde Balkan Şampiyonu Oldu
Bu yıl Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleşen 14. Balkan Yürüyüş Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı takım halinde Balkan Şampiyonu oldu.
20.04.2015
By-Passlı Atlet 81 Yaşında 2 Rekor Daha Kırdı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşayan veteran atlet Orhan Kart, sekseni devirmesine ve ameliyatlı olmasına rağmen katıldığı Balkan şampiyonasından rekorla döndü.
25.02.2015
Su Borcu Bulunan Vatandaşları Uyardı
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, birikmiş su borcu olan abonelerini BASKİ Gömeç İlçe Şefi Adem Balkan uyardı.
28.01.2015
Ayvalık Judo ve Ju Jitsu Spor Kulubü Kampa Girdi
Ayvalık Judo ve Ju jitsu Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılacak olan Balkan Şampiyonası öncesinde kampa girdi.
29.09.2014
Ayvalık Mutfağının Yok Olmaya Başlayan Tadları AYTUGED Ve GMKA İle Sofralara Dönüyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kısa adı AYTUGEB olan Ayvalık Turizm Alt Yapı Geliştirme Hizmet Birliği tarafından ilçedeki mübadele döneminin yanı sıra mübadele öncesindeki Girit ve Midilli Adaları ile Balkanlardan Anadolu’ya gerçekleşen göçlerle gelen mutfak kültürlerinin yok olmaya başlaması üzerine hazırlanan proje Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA) desteğiyle hayata geçiriliyor.
25.09.2014
Erdoğan’a Destek İçin Küçükköy’e Geldiler
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini söyleyen 23 kişilik Balkan heyeti, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’in öncülüğünde, Boşnak kökenli vatandaşların yaşadığı Küçükköy’e geldi.
04.08.2014
Balkan Tarihi Güre'de Anlatılacak
‘1. Uluslar arası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’, Edremit'e bağlı kaplıcalarıyla ünlü Güre tatil beldesinde gerçekleştirilecek.
25.04.2013
Türkiye Bankan Şampiyonu Oldu
Ayvalık'ta 14. Balkan Yürüyüş Şampiyonası yapıldı.
20.04.2013
Balkan Yürüyüş Şampiyonası Ayvalık'ta Start Aldı
14. Balkan Yürüyüş Şampiyonası Türkiye’de İstanbul’dan sonra ikinci kez Ayvalık'ta start aldı.
20.04.2013
Atletizm Milli Takımı Ayvalık ta Kampa Girdi
Türkiye Atletizm Federasyonu Yürüyüş Milli Takımı, 20 Nisan'da Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapılacak olan 'Balkan Yürüyüş Şampiyonası' için Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı mevkiinde kampa girdi.2 Nisan'dan bu yana...
08.04.2013
Rumeliler, 7 Ülkeye Gezi Düzenledi
Burhaniye Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği, büyük Balkanlar turu düzenliyor.
21.02.2013
Küçükköy’de Balkan Göçü Belgeseli
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinde; İzmir Konak Belediyesi ile İzmirli Boşnaklar Derneği’nin ortaklaşa hayata geçirdikleri Balkan Göçü’nü anlatan belgesel çekimleri yapılmaya başlandı.
16.01.2013
Öğretim Görevlilerinden 'Karadağ' Kitabı
Osmanlı İmparatorluğu’nun Balkanlar’dan çekilmesinin 100.yıldönümü dolayısıyla Karadağ’da Türkiye Cumhuriyeti Karadağ Büyükelçiliği ve Dukljanska Bilimler Akademisi işbirliği ile “Osmanlı’nın Balkanlar’dan çekilişinin 100.yıldönümü medeniyet mi, işgal mi? Bize ne bıraktılar” başlıklı sempozyum gerçekleştirildi.
30.10.2012
Balkanlar'dan Madalya İle Döndüler
Balıkesirli milli sporcular Selay Yıldız, İrem Korkmaz ve Hilal Zaman, Bulgaristan’ın Sliven şehrinde yapılan Balkan Yıldızlar Judo Şampiyonası'na katıldı.
11.07.2012
Metin Balkanlıoğlu Konferans Verdi
Edremit İpek Derneği tarafından 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri kapsamında, İstanbullu emekli imam ve vaiz Metin Balkanlıoğlu Edremitlilerle buluştu.
18.04.2012
TOBB Kadın Girişimciler Toplandı
Balıkesir TOBB Kadın Kolları Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu ve Yardımcısı Nedret Gürdal, İstanbul'da düzenlenen Balkan Odalar Birliği Kadın Girişimciler Konseyi'nin (ABC WEC) Toplantısı'na katıldı.
13.10.2011
Balkanlar Tarih Satıyor
SARAYBOSNA- Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Balkan ülkelerinin tarihi değerlere ve yeşilliğe büyük önem verdiğini ve bunu da satmayı çok iyi başardıklarına dikkat çekti.
25.08.2011
Postacılar Şampiyonu Ayvalık'tan Çıktı
Ayvalık'da yaşayan PTT Personelinden Sabahattin Tatar, İzmir’de düzenlenen Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil edecek takıma girebilmek için ter döktü.
06.06.2011
Orient Sirki Gelibolu'da
Balkan sirkinin en önemli temsilcilerinden biri olan Orient Sirki, Trakya bölgesinde gösteriler yapmak üzere Bulgaristan'dan Türkiye'ye geldi.
04.12.2010
Bandırma BALGÖÇ'ten Dayanışma Pikniği
Balkan Göçmenleri Derneği (Balgöç) Bandırma Şubesi tarafından üyeleri için dayanışma pikniği düzenlendi.
14.06.2010
Bal-Göç ten Yeni Yıl Kutlaması
Bandırma Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Göç) tarafından yeni yıl balosu düzenlendi
28.12.2009
Balkan Karete Şampiyonası Burhaniye'de Düzenleniyor
Burhaniye'de, Yıldız, Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası Düzenlenecek.
08.10.2009
SAM-DER'le Balkanlar'da Gezinti
Geçtiğimiz yıl kurulan ve adını 'Balıkesir Sinema Günleri' ile duyuran Sinema Amatörleri Derneği, Mart ayı süresince her pazar ve her salı, dernek binasında Balkan sinemasından örnekler sunacak.
25.02.2008
Çelmak Balıkesir'den Dünyaya Açıldı
Çelmak'ın tarım araçları, Balkan ve Afrika ülkeleri ile Rusya topraklarında bereket saçıyor.
19.01.2008
Hisarpen Kalitesine Ödül
Hisarpen Balıkesir’den Balkan ülkelerine ihracat yapan önemli üreticileri arasına girmeyi başardı.
17.01.2008
Soğuk Hava Geliyor
Türkiye'nin, bugünden itibaren Balkanlar ve Orta Akdeniz üzerinden gelecek yağışlı hava kütlesinin etkisine gireceği bildirildi.
02.01.2008
Bandırma Önemli kişiler



Bandırma Haber Başlıkları
kreş  proje  kaza  çocuk kongresi  AKP belediye Başkan adayı  İsmet Koçyiğit  Altıeylül Belediyesi  Küçüköy  ender biçki  iftar  Karesi belediye Meclis Üyesi Adayları  transfer  Soma  kurşunlama  sergi  milli mücadele  cinayet  göçmen  yaralı  Ak parti Adayları  bakımevi  Milletvekili Namık Havutça  Harun Ertaş  inşaat  Kemal Yenigün  Kadın Girişimçi  harun yüzüak  onyedi eylül üniversitesi  Önceçim  göç idaresi  Karesi Aday Adayı  AKP  Coronavirüs  3 şüpheli  Trafik Kazası  Başkan Adayları  oyun  huzur  edremit  ziynet  uçak  sakin vural varlı  balıkesirspor-trabzonspor maçı  deprem  emin ersoy  Nihat Emer  şehit aileleri  belediye seçimleri  tatil  bakkallar odası  alkol  il göç idaresi  festival  film  operasyon  anaokulu  Kaçırılan Kız  Ak Parti  istihdam  etkinlik  bölge hastanesi  görkemli  Aşk intiharı  balık  Tecavüz  Fikret Şahin  AKP milletvekili adayları  şenlik  tarihi bina  otobüs kazası  destek  harmandalı  motor  test merkezi  Kepsut  Cemalettin Özden  av sezonu  çocuk  Müsiad  AKP edremit Adayları  Birol Demirel  2 ölü  kirazlı manastırı  ziyaret  tescil  plastik şişe  mazbata  Ayvalık Belediyesi  atolye  okçuluk  Çay Deresi  asayiş  türkeli  biber  İsmail Damar  Organize Suç  düzensiz göçmen  iş ilanları  Esrar  kutlama 

Son Günlerin Haberleri
26.05.2024 Tarihli Haberler
25.05.2024 Tarihli Haberler
24.05.2024 Tarihli Haberler
23.05.2024 Tarihli Haberler
22.05.2024 Tarihli Haberler
21.05.2024 Tarihli Haberler
20.05.2024 Tarihli Haberler
19.05.2024 Tarihli Haberler
18.05.2024 Tarihli Haberler
17.05.2024 Tarihli Haberler
16.05.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma balkan

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi