Şifrem?
92 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma cunda adası

-
2316200 Bandırma haber cunda adası 55 inceleme

Ayvalık'ta Mesire Alanı Yakınında Korkutan Yangın
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, ana kara ile Cunda Adası'nı birbirine bağlayan Lale Adası'nda 13 Nisan Ormanı ve mesire alanı yakınında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
07.08.2019
Kuzey Ege Turizminin Gözdesi: Cunda Adası
Kuzey Ege'nin gözde turizm merkezlerinden olan Cunda (Alibey) Adası, birçoğu butik otel olan eski Rum evleri, Arnavut kaldırımları, kiliseleri, papalina balığı, Yunan ve Türk mutfağının eşsiz lezzete sahip yemekleriyle yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.
25.08.2017
Cunda Köprüsü, Trafiğe Açıldı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesini, Lale Adası'na ve Cunda Adasına bağlayan Cunda Köprüsü trafiğe açıldı.
17.04.2017
Cunda Köprüsü 350 Fore Kazık Üzerinde Yükseliyor
Kuzey Ege'nin önemli turizm merkezlerinden olan Ayvalık ile Cunda Adası'nı birbirine bağlayacak köprünün inşaatında, çakılacak fore kazık sayısı, zeminin çürük çıkması nedeniyle 73'ten 350'ye çıkarıldı
17.11.2016
Başkan Uğur Cunda Köprüsü İnşaatını İnceledi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Cunda Adası ile deniz üzerinden bağlantısını yapacak olan Taş Eksenli Cunda Köprüsü inşaatı çalışmalarını inceleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Edip Uğur yetkililerden bilgi aldı.
17.08.2016
En Kalabalık Kortej Balıkesir'de
Ayvalık Cunda Adası, 10 Riders Kulübü tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Balıkesir Motosiklet Festivali’ne, 4-6 Ağustos tarihleri arasında ev sahipliği yaptı.
08.08.2016
Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal Cunda'da Evlendi
Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda düzenlenen törenle dünya evine girdi.
16.05.2016
Balıkesir'de Eski Binaya Yıldırım Düştü
Balıkesir'in Ayvalık İlçesi, Cunda Adası'ndaki (Alibey) atıl durumdaki çocuk yuvasına düşen yıldırım, yangına neden oldu.
05.05.2016
Anadolu'nun Zeytinleri Cunda Adası'nda Buluştu
Slow Olive Çalıştayı programı çerçevesinde Türkiye’nin dört bir yanından 50’nin üzerinde zeytin çeşidi, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adası’nda buluştu.
18.04.2016
Kasaid’lı Kadınlar Eşit Seçilme Hakkı İstedi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği (KASAİD), kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin yıldönümünü Cunda Adası’ndaki bir restoranda kutladı.
04.12.2015
Ayvalık Belediyesi Cadde Ve Sokaklara Soba Külü Kovaları Koyuyor
Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan yaklaşık 850 Soba külü kovası Ayvalık merkez, Sarımsaklı, Altınova, Cunda Adası ve Küçükköy ile diğer kırsal mahallelere dağıtılıyor.
19.11.2015
Cunda Adasına Yolları Yenilendi
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile Gönül Yolu ve Alibey Adasının eski ve yeni yollarının bir tarafına gidiş dönüş olmak üzere çift şeritli bisiklet yolu yapıldı.
18.09.2015
Kırmızı Mercanlar Özgürlüğüne Kavuşturuluyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda adasında, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca 2014 yılında uygulamaya konulan ‘’Denizlerin terk edilmiş av araçlarından temizlenmesi projesi’’ tanıtıldı.
10.09.2015
'Pony' Atları İle Cunda Turunun Dakikası 1 Lira
Bu yaz tatillerini Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde geçirenler, “pony” cinsi atlarla Cunda Adası kordonunda tur atarak tatillerine renk katıyorlar.
10.09.2015
Cunda Yeni Yolda Sıcak Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, haftanın ilk iş gününde ilk olarak Cunda Adası yeni yolda devam eden sıcak asfalt kaplaması çalışmalarını denetledi.
01.09.2015
Minik Piyanistler Hünerlerini Sergiledi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İngiliz Kraliyet Müzik Okulları (The Associated Board Of The Royal Schols Of Music) sınavlarına hazırlanan yaşları 5 ile 10 arasında değişen minik piyanistler, ilk deneyimlerini Cunda Adası’nda bulunan Güneş Saati Meydanında gerçekleştirdi.
31.08.2015
Asfaltlama Çalışmaları Cunda Yeni Yolda Devam Ediyor
Ayvalık Belediyesince başlatılan sıcak asfalt kaplama çalışmasında sıra Cunda Adası yeni yola geldi.
26.08.2015
Ayvalık Belediyesi Çevre Temizliğine Önem Veriyor
Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Cunda Adası Çataltepe Mevkisinde mıntıka temizliği yapıyor.
14.08.2015
Ayvalık Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kentte başlatılan sıcak asfalt yol yapım hamlesinin 3. etabının ikinci kısmı olan Cunda Adası eski yoldaki sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.
14.08.2015
Cunda’nın Eski Yolu Yenileniyor
Ayvalık Belediyesi sıcak asfalt yol yapımının 3. etabının ikinci bölümüne Cunda Adası eski yolunda devam ediyor.
10.08.2015
Ayvalık'ta Çevrecilerden Kıyı Temizliği
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde çevreciler Ayvalık Adaları Tabiat Parkı sınırları içerisindeki Cunda Adası’nın Pateriça kıyılarını temizledi.
11.05.2015
Başkan Gencer, Çarşı Pazarda
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bu gün Cunda Adasında kurulan semt pazarını, Cunda Hediyelik Eşya Çarşısı ve sahilde incelemelerde bulundu.
11.05.2015
Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, Cunda’da İnceleme Yaptı
Beraberinde fen işleri ve plan proje ekipleriyle birlikte yaz sezonu öncesİ Cunda Adası sahili ve belirli noktalarda incelemelerde bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, eksikliklerin giderilerek turizm sezonuna adanın hazır hale getirilmesi için çalışmalara bir an önce başlama talimatı verdi.
02.04.2015
Cunda Adasında Balıkçı Teknesi Yandı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adası’nda gece saatlerinde çıkan yangın, balıkçı teknesini kullanılmaz hale getirdi.
26.11.2014
Cunda'da Despot'un Evi Restore Ediliyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünya ünlü cazibe merkezi Cunda Adası’nda kaderine terk edilen 'Despot’un Evi’ adıyla bilinen eski Çocuk Esirgeme Kurumu, restore edilerek turizme kazandırılacak.
17.11.2014
Sabancı’dan Hasat Yemeği
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ticaret Odası’nın öncülüğünde Ayvalık Belediyesi ve Ziraat Odası’nın katkılarıyla düzenlenen 10. Uluslararası Zeytin Hasat Günleri, Sabancı ailesinin Cunda Adası’nda verdiği öğle yemeği ile sona erdi.
04.11.2014
Hava Fişek Atarak Cunda Adası’nda Yangına Sebep Olan Şahıs Gözaltına Alındı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde çıkan yangınla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı.
29.09.2014
Havai Fişekler Cunda Adası'nda Yangın Çıkardı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adası'nda, İstanbul’un tanınmış jet sosyetesinin ünlü simalarının da katıldığı bir kır düğününde patlatılan havai fişekler yangın çıkardı.
15.09.2014
İdil Biret, Genç Yeteneklerle Çalışmalara Başladı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki dünyaca ünlü Türk piyanist İdil Biret, genç yeteneklerle birlikte 8 Eylül’de Cunda Adası Alibey Kültür Merkezi’nde dev bir konserle müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor.
03.09.2014
Kemençeyle Hem Tatil Yapıyorlar Hem Para Kazanıyorlar
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezlerinden Cunda Adasında, iki öğrenci kemençe eşliğinde seslendirdikleri Karadeniz türküleriyle bir yandan tatil yapıp, bir yandan da para kazanıyor.
02.09.2014
Ayvalık Polisi Zanlılara Göz Açtırmadı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 3 gece önce Cunda Adası’nda bulunan Mithatpaşa Mahallesi’ndeki bir ev ile Cunda Adası’ndaki Namık Kemal Mahallesi Şeref Sokak’taki bir başka evde meydana gelen hırsızlık olayının 4 zanlısı polis tarafından yakalandı.
25.08.2014
İdil Biret, Genç Yeteneklerle Birlikte Konser Verecek
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, dünyaca ünlü Türk piyanist İdil Biret, genç yeteneklerle birlikte 8 Eylül’de Cunda Adası Alibey Kültür Merkezi’nde dev bir konserle müzik severlerle buluşacak.
21.08.2014
Uçakla İlaçlama Edremit Körfezi’nde Başladı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde zeytin sineği ve zeytin zararlılarına karşı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde havadan ilaçlama Cunda Adası’ndan başlandı.
12.08.2014
Cunda’daki Rahmi Koç Müzesi Yoğun İlgi Görüyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki Cunda Adası'nda restore edilen Taksiyarhis Kilisesi’nde kurulan Rahmi M. Koç Müzesi yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz Mayıs ayının sonunda hizmete giren müzeyi bu güne kadar 16 bin ziyaretçi gezdi.
17.07.2014
Ayvalık’ta ‘Baba Oğul’ İddialı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yapımcılığını Şeref Çetin Tiyatrosu’nun üstlendiği ‘Baba Oğul’ isimli kısa metrajlı film, ilçenin tarihi ve otantik yapısıyla dünyaca ünlü Cunda Adası’nda çekildi.
05.07.2014
Yolcu Motorlarıyla Seyahat Ayvalık’a Nostalji Katıyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cunda Adası ile Ayvalık merkezi arasında seferleriyle dikkatleri üzerinde toplayan Yolcu Motorları turizm sezonuyla birlikte yerli ve yabancı turistlere geleneksel hizmetini vermeye başladı.
19.06.2014
Ayvalık'taki Taksiyarhis Kilisesi Açıldı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski yerleşim merkezlerinden olan ve Alibey olarak da bilinen Cunda Adası’ndaki tarihi Taksiyarhis Kilisesi, Koç Holding bünyesindeki Rahmi.M. Koç Müzecilik ve Kültür Vakfı bünyesinde restorasyonu yapılmasının ardından açıldı.
02.06.2014
Cunda'da Çevreciler Kazandı
BALRES firması tarafından tarihi ve tabiatı ile ünlü Cunda Adası'nda hayata geçirilmesi beklenen rüzgar enerjisi santrali projesi iptal edildi.
21.01.2014
Girit Mübadilleri Ayvalıkta Buluşacak
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 1923 yılında Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleşen nüfus mübadelesi sırasında Girit Adası’ndan göç edenler, Ayvalık’a bağlı Cunda Adası’nda buluşacak.
03.10.2013
4 Mevsim Cunda Adası
Cunda her mevsim misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.
23.09.2013
Türkiye’nin İlk Boğaz Köprüsüne Gezi Gökkuşağı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, halen ülke genelinde boyut değiştirerek süren Taksim Gezi Parkı eylemleri kapsamında ilçede yaşayan 100 kadar genç ilçe merkezi ile ilçenin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adasını birbirine bağlayan Türkiye’nin İlk Boğaz Köprüsünü gökkuşağı renginde boyadı.
09.09.2013
Banu Alkan Ayvalık'ta
Yeşilçam’ın ‘Afrodit’ lakaplı sanatçı Banu Alkan, hafta sonunda Bodrum dönüşü soluğu çok sevdiği Ayvalık’a bağlı Cunda Adası’nda aldı.
26.08.2013
Gönül Yolu Evrim Geçirmeye Başladı
Ayvalık ilçe merkezi ile Cunda Adası’nı birbirine bağlayan Gönül Yolu’nun, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen öncülüğünde hazırlanan proje kapsamında yeni ve modern görünümüne kavuşturulmak için düğmeye basıldı.
12.08.2013
Engellilere Özel Balık Ziyafeti
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 60 yıldır balıkçılık yapan Bahtiyar Kaçar, Cunda Adası’nda, engellilerin de balık yemeye hakkı olduğunu düşünerek, 60 engelli ve yakınlarına balık ziyafeti çeken bir iftar yemeği verdi.
19.07.2013
Cunda Müzik Günleri 4. Kez Müzikseverlerle Buluşuyor
Balıkesir’in Ayvalık İlçesine bağlı dünyaca ünlü Cunda Adası’nda her yıl düzenlenen Cunda Müzik Günleri'nin 4'.sünde 3 Temmuz 2013 Bilal Karaman, 4 Temmuz 2013 Jülide Çelik ve 5 Temmuz 2013'de Yahya Dai Quartet Cunda Adası Mevlana Parkı yayındaki Cunda Güneş Saati Meydanı'nda saat 21.30'da halka açık ücretsiz konserlerle müzik severlerle buluşuyor.
01.07.2013
Cunda Adası'nda Korkutan Yangın
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adası'nda bulunan bir düğünü salonunda çıkan yangın vatandaşları korkuttu.
26.06.2013
Ayvalıklı Gençler Denizden Çıkarma Yaptı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Gezi Parkı protestoları sürerken, Cunda Adası'ndan eylemcilere destek geldi.
08.06.2013
Kilise Bahçesinde Meçhul Kazı
Dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adasına bulunan Taksiyarhis ta Çamya Manastırı'nın bahçesindeki talan hayretle karşılandı.
25.02.2013
Cunda Adasında Yine Köpek Katliamı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Alibey olarak da bilinen Cunda Adasında, geçtiğimiz yıl, sahipleri tarafından geceleri salık bırakılan doberman ve kurt cinsi köpeklerin çevredeki meralara gece girip koyun ve keçileri parçalamasına ait iddiaların ardından, başlayan köpek katliamı yeniden başlamış görünüyor.
24.01.2013
Cunda'da Restoranlar Yıkılıyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adası’nda denize sıfır restoran ve çardaklar için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca yıkım kararı çıktı.
27.11.2012
Toplam Kayıt: 74   Sayfa: 1/2 [ 1 ]  [ 2 ] 
Bandırma Önemli kişiler





Bandırma Haber Başlıkları
süs bitkisi  kovalamaca  MHP Karesi  süper amatör  altıeylül  AKP 6 eylül adayları  höşmerim  Ak Parti Aday Adayı  transfer yasağı  kazdağları  Dinçer Orkan  aydemir mutlu  Meclis Üyesi  gönen  Şenol Durmuş  teksüt  destek  1. lig  yerli  güven operasyonu  Altıeylül Belediye Başkanı  ölüm  dergi  trafik  turizm  sarımsaklı  onyedi eylül üniversitesi  Refik Özbal  bölge hastanesi  dosluk maçı  Öğrenci  muz  MHP adayı  yaya geçidi  kavga  Karesi Aday Adayı  Organize Suç  metin örkçü  tatlı  hazırlık maçı  Kaçırılma  uyuşturucu operasyonu  Hayvancılık  İsmail Uğu  pehlivan  Hadi Selimoğlu  Ak parti Adayları  balık  susurluk  firar  temsil  Seçim  kitap  il göç idaresi  Büyükşehir Gazeteciler Derneği  CHP belediye başkanı adayı  bigadiç  mehmet ali çiçek  dolandırıcılık  etkinlik  nüfus müdürlüğü  Kadın Girişimci  atolye  içki  altınoluk  Cengiz Dikici  rum patriği  dursun erkoç  ali gürbüz  Kızılkeçili köyü  cinayet  Kosgeb  toki  kirazlı manastırı  elektrik  bıçaklama  sonuçlar  organize suç örgütü  kırtasiye  ehem  zincirleme kaza  futbol  Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası  kültür  motor  Küçüköy  gazi  İsmet Koçyiğit  Altıeylül Belediyesi  fahri ermişler  saadet partisi  aşure  Edremitte kim önde  tarım arazisi  Soygun  Mustafa Canseven  panel  hamsi  Mustafa Gürcanlar  Nihat Emer 

Son Günlerin Haberleri
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma cunda adası

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi