Şifrem?
208 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma düzenledikleri

-
2315985 Bandırma haber düzenledikleri 32 inceleme

Balıkesir'de Dolandırıcılık Operasyonu
Balıkesir'de, düzenledikleri iş göremezlik raporlarıyla Sosyal Güvenlik Kurumunu (SGK) zarara uğrattıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı. 
22.07.2019
AGD’den Yılbaşı Kutlamalarına Protesto
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Balıkesir Şubesi üyeleri"Yılbaşı ve Noeli Kutlamıyoruz" sloganıyla AHP Meydanında düzenledikleri eylemde Noel’in bir Hristiyanlık adeti olduğuna dikkat çekerek yılbaşı kutlamalarını protesto etti.
31.12.2015
Ayvalıklı Engellilerin Yeni Yıl Coşkusu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, engellilere yönelik çalışmalarıyla ülke genelinde tanınan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği’nin (BOED) engelli üyeleri her yeni yıl öncesinde düzenledikleri geleneksel ‘Yeni Yıl’a Merhaba’ toplantısını bu yılda büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.
31.12.2015
Başkan Gençer Engellileri Yeni Yıl Kutlamasında Yalnız Bırakmadı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, belediyeye ait Zihinsel Engelliler Eğitim Merkezinde eğitim gören engellilere Yeni Yıl öncesi düzenledikleri etkinlikte kendi elleriyle pasta ikram etti.
31.12.2015
Engel Bırakmadılar
Özürlü öğrenciler, velileri için düzenledikleri şölende izleyenleri hayran bırakırken, ayakta alkışlandılar.
17.12.2015
Gömeç’te Öğretmenler Gününde Coşkulu Yemek
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde; Gömeç Kaymakamlığı, Gömeç Belediyesi ve Gömeç Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri Öğretmenler Günü’ne özel yemeğe ilgi yoğun oldu.
25.11.2015
Gömeç’te Mahalle Ligine İlgi Yoğun Oldu
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve kente bağlı tüm ilçe belediyelerin ortaklaşa düzenledikleri Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’na ilgi yoğun oldu.
18.11.2015
Hayvanseverlerin Barınak Ziyareti
Balıkesir’de 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında hayvan severler düzenledikleri etkinlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evini ziyaret etti.
07.10.2015
Edremitliler Teröre Lanet İçin Yürüdü
Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaklaşık 7 bin kişi son zamanlarda artan terör olaylarını düzenledikleri yürüyüşle lanet yağdırdı.
10.09.2015
Oda Başkanlarından Kınama
Balıkesir’in Edremit ilçesinde esnaf odaları başkanları düzenledikleri basın toplantısı ile terörü lanetlediler.
08.09.2015
İmam Hatip Öğrencilerinden Fetih Etkinliği
Balıkesir’in Manyas Anadolu İmam-Hatip Lisesi (İH L) ve İmam-Hatip Orta Okulu öğrencilerinin, İstanbul’un Fethi’nin 562’nci yıldönümü nedeniyle birlikte düzenledikleri “Peygamberimiz ve Fetih” etkinliği, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.
02.06.2015
EDFOD Bozcaada’yı Fotoğrafladı
Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) üyelerinin teknik bilgi ve becerilerini değerlendirmek, teorik bilgilerini pratiğe dökmek amacı ile düzenledikleri gezilerimizden birisini daha Bozcaada’ya yaptı.
26.05.2015
Kavlaklar Hayrı Yapıldı
Balıkesir’in Edremit İlçesi Kavlaklar Mahallesi sakinleri geleneksel olarak düzenledikleri hayır yemeğini gerçekleştirdiler.
13.04.2015
Minik Eller Ağaç Dikti
Balıkesir’in Edremit ilçesinde ana okulu öğrencileri düzenledikleri bir etkinlik ile Kazdağların’da fidanları toprak ile buluşturdular.
30.03.2015
Dokuz Eylül Ortaokulu Çanakkale’yi Sahneye Taşıdı
Balıkesir’in Edremit İlçesi Dokuz Eylül Ortaokulu öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yılı nedeniyle düzenledikleri programı büyük ilgi gördü.
26.03.2015
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda Atama Heyecanı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmenleri geçtiğimiz hafta sonu Balıkçı Restaurantta kendi aralarında düzenledikleri akşam yemeğinde bir araya geldi.
19.01.2015
Başkan Özçağlayan ve Mutlu Saraya Çıktı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 oda ve borsa başkanı ile birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a düzenledikleri hayırlı olsun ziyaretine Gönen Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan ile Ticaret Odası Başkanı İbrahim Mutlu da katıldı.
16.12.2014
İnsan Hakları Faaliyetleri İlgi Görmüyor
İnsan Hakları Derneği Balıkesir Şube Başkanı Kemal Teke, her yıl düzenledikleri "İnsan Hakları Yürüyüşü"nü bu yıl yapmayacaklarını ifade ederek, "Yeterince ilgi görmediği için bu sene yürüyüş yapmayacağız" dedi.
09.12.2014
Bandırma’da Eğitimciler Gönüllerince Eğlendi
Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Bahçeşehir Koleji’nin eğitimcileri ve emekli olan öğretmenler, ‘Öğretmenler Günü’ nedeniyle düzenledikleri programlarda gönüllerince eğlendi.
25.11.2014
Ayvalık’ta İvrindililerden Aşure Gecesi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaşayan İvrindililer, dernekleşmek için ilk adımı düzenledikleri aşure hayrıyla attı.
12.11.2014
KOM Timlerinden Kaçağa Geçit Yok
Balıkesir KOM timleri, düzenledikleri operasyonlarda kaçak cep telefonu, sigara, alkollü içecek, cinsel içerikli sentetik hap ele geçirdi.
16.09.2014
Ayvalık'ta Çevreciler Temiz Doğa İçin Yürüdü
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliklerini hafta sonuna taşıyan Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Platformu, düzenledikleri tek sıra halindeki yürüyüşle ilginç bir eyleme imza attı.
09.06.2014
Ayvalık’ta 50 Yıldır Kaynayan Çorba
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde mahalle sakinleri, düzenledikleri çorba geleneğini 50 yıldır sürdürüyorlar.
10.05.2014
Devremülk Sakinlerinin Cumhuriyet Coşkusu
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde faaliyet gösteren Hera Termal Tesisleri'nde yaşayan devremülk sakinleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kendi düzenledikleri tören ile kutladı.
29.10.2013
Başarılı Model Uçak Öğrencilerine Uçak Turu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İzmir Delta Havacılık Spor Kulübü, Ayvalık Sportif Havacılık Spor Kulübü ile Türk Hava Kurumu Ayvalık Şubesinin ortaklaşa düzenledikleri model uçak kursuna katılan öğrencilere, uçak turuyla adrenalin heyecanı yaşatıldı.
04.09.2013
Motosiklet Kazalarına Karşı Mücadele
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen üzücü motosiklet kazalarının artması sonrasında vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Ayvalık Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri ‘Motosiklet Kazalarına ve Can Kayıplarına Son’ adlı kampanya resmen hayata geçirildi.
04.09.2013
Tarım Sektörünün Temsilcilerini Buluşturdu
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, DenizBank Burhaniye ve Edremit ve Şubelerinin Adramis Otelde düzenledikleri iftar yemeği, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimlerini buluşturdu.
01.08.2013
Tabip Odası, Sağlık Sisteminden Şikayetçi
Burhaniye'de, Balıkesir Tabip Odası ile Emekli-Sen Burhaniye Şubesi’nin birlikte düzenledikleri “Kamu hastane birlikleri yasası neleri değiştiriyor ve halkın sağlık hakkı ne olacak?” konulu bir konferansta konuşan Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Üyesi Dr Osman Öztürk “Bu yasal düzenleme ve uygulamalarla sağlık sistemimiz soygun sistemine dönüştürülüyor” dedi.
04.02.2013
MHP'den Belediye Önünde 'Soruşturma' Eylemi
Balıkesir'de MHP'liler Balıkesir Belediyesi önünde düzenledikleri eylem ile hakkında operasyon yapılacağı iddiaları yayılan Belediye Başkanı İsmail Ok'a sahip çıktı.
23.11.2012
Edremitliler Kazdağları'nda Çöp Bırakmadılar
Edremit Off Road Doğa ve 4×4 Tutkunları Kulübü Derneği ile İda Körfez Doğa Sporları Grubu üyeleri ortaklaşa düzenledikleri etkinlikle Kazdağları'nda çöp topladılar.
19.11.2012
BAGİAD Üyeleri İftarda Buluştu
Balıkesir'de sivil toplum kuruluşları her yıl düzenledikleri geleneksel iftar yemekleri bu yıl da devam etti. Sanayi Odası ve Genç İşadamları Derneği üyelerine iftar yemeği verdi.
03.08.2012
Haytap'tan Sokak Hayvanları İçin İmdat Turu
Türkiye’de doğanın, çevrenin ve hayvanların haklarının korunması için bu konuda aynı görüş birliğinde olan derneklerin bir araya getirmiş olduğu ilk federasyon olarak bilinen Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) geçen yıl ilkini düzenledikleri Anadolu Turu’nu, bu yıl Ayvalık'tan başlattı.
23.07.2012
Ayvalık'ta 'Aryalar' Türkü Oldu
Ayvalık'ta, Ayvalık Belediyesi ile Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin ortaklaşa düzenledikleri ‘Aryalardan Türkülere’ adlı özel gösterime ilgi büyük oldu.
06.07.2012
Ayvalıklılar Dans ve Müziğe Doyacak
Ayvalık Belediyesi ile Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin ortaklaşa düzenledikleri ‘Ege’de Dans’ ve ‘Aryalardan Türkülere’ adlı iki özel gösterim 3 ve 5 Temmuz’da ilçe halkıyla buluşturuluyor.
25.06.2012
Karadenizliler Yayla Şenliğinde Buluştu
Körfezi’nde yaşayan Karadenizli vatandaşlar, Kaz Dağlarında geleneksel olarak düzenledikleri yayla şenliklerine bir yenisini daha ekledi.
25.06.2012
Ayvalıklı Cimbomlulardan Şampiyonluk Gecesi
Kırmızılı takımın şampiyonluğunu önceki gün düzenledikleri eğlenceli bir geceyle kutladı.
11.06.2012
Yardıma Muhtaç Çocuklar İçin Yaza Merhaba Dediler
Ayvalık'ta, eğitim gönüllüsü bir gurup vatandaş bir araya gelerek düzenledikleri yemekte, hem doyasıya eğlendi hem de ilçedeki Alibey Çocuk Yuvası’nda barınan muhtaç durumdaki çocukların eğitim masraflarına katkıda bulundu.
05.06.2012
Burhaniye'de Develer Kıran Kırana Güreşti
Uluslararası 8. Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Festivali kapsamında Burhaniye Belediyesi ve Burhaniye Deveciler Derneği'nin ortaklaşa düzenledikleri 8. Geleneksel Deve Güreşleri büyük bir heyecan içinde kıran kırana geçti.
23.01.2012
Hükümete 19 Mayıs Tepkisi
Balıkesir'de bazı sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek düzenledikleri ortak basın açıklamasında Milli eğitim Bakanlığı'nın, "19 Mayıs düzenlemesine" sert tepki gösterildi.
17.01.2012
Silah Kaçakçılarına Operasyon
Balıkesir'de jandarma ekiplerinin şehir merkezinde tespit edilen adrese düzenledikleri operasyonda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.
02.01.2012
Havran'da Kablo Hırsızları Yakalandı
Havran İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, düzenledikleri başarılı operasyonda Telekom Müdürlüğüne ait kabloları çalan üç kişiyi suç üstü yakaladı.
05.12.2011
Bigadiç'te Jandarma Operasyon Düzenledi
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Bigadiç'deki bir köy evine düzenledikleri operasyonda uyuşturucu madde ile sahte para ve silah ele geçirildi. Jandarma olayla ilgili dede ve torununu gözaltına aldı.
12.08.2011
Korsan Kitap Operasyonu
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin özellikle turistik beldelerde düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarda piyasa değerinin yaklaşık 150 bin TL olduğu belirtilen 9 binden fazla korsan kitap ele geçirildiği bildirildi.
03.08.2011
Narkotik Köpeği Vida'dan Bingo
Balıkesir İl Jandarma komutanlığı ekiplerinin merkeze bağlı bir köyde düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda timle birlikte çalışmalara katılan Vida isimli narkotik köpek esrar yapımı için yetiştirilen Hint kenevirleri ile zula edilmiş esrar maddesini bularak bingo yaptı.
01.08.2011
CHP Seçin Sonuçlarını Değerlendirdi
CHP'den Balıkesir Milletvekili seçilen Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve CHP Bandırma İlçe Başkanı Ercan Akyazar, düzenledikleri basın toplantısıyla Bandırma'daki seçim sonuçlarını değerlendirdiler.
14.06.2011
Gurbetçi Çiftin Kırk Yıllık Hayali Gerçek Oldu
Edremit'te gurbetçi çiftin 40 yıllık hayali gerçek oldu. 'Düşler Vadisi' ismini verdikleri Kazdağı eteklerindeki tesis, kapılarını düzenledikleri kahvaltı ile açtı.
07.05.2011
Türkiye Windsurf Şampiyonası Ayvalık'ta Başladı
Türkiye Yelken Federasyonu ile Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü'nün ortaklaşa düzenledikleri Türkiye Windsurf Şampiyonası Ayvalık'ta başladı.
05.05.2011
AKP'li Kadınlar Kahvaltıda Buluştu
Ayvalık'ta, 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için temposunu arttırdığı gözlenen AK Parti Kadın Kolları önceki gün kendi aralarında düzenledikleri bir kahvaltılı toplantıda mola verdi.
18.04.2011
Memurlar Dayanışma Yemeğinde Buluştu
Bandırma Belediyesi bünyesinde yer alan devlet memurları çalışma hayatlarında geride bıraktıkları 21. yılı düzenledikleri yemek organizasyonuyla kutladı.
18.02.2011
İntikam Çetesine Polis Darbesi
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda dördü kadın 14 kişiyi gözaltına aldı.
31.12.2010
Toplam Kayıt: 66   Sayfa: 1/2 [ 1 ]  [ 2 ] 
Bandırma Önemli kişiler





Bandırma Haber Başlıkları
güven operasyonu  chp belediye baskan adayi  kaçakçılık  Midilli  hüseyin yalçın  Sadullah Özcan  Berberler odası  ağaç işleme  ülkücüler  balya  sarımsaklı plajı  sözleşme  karesi  toprak kayması  BDP  tren kazası  İsmail Aynur  otobüs kazası  Seçim  1. lig  solo türk uçağı  elektrik direği  İsmail Ertekin  yöresel lezzet  Fırıncılar Odası  yaralı  şahinderesi kanyonu  ayran  kirazlı manastırı  plastik şişe  yolcu otobüsü  sahte İçki  Şevket Barkır  Meclis Üyesi  altay  sigara yasağı  dergi  toki  kavun  seyir terası  CHP belediye başkanı adayı  altınoluk  gözaltı  AKP adayı  susurluk  2. amatör küme  Sanayi Odası  Refik Özbal  AKP aday adayları  deprem  saadet partisi  Bandırmaspor  valilik  Cemalettin Özden  kültürevi  dursunbey  gönen  altıeylül Belediye başkan adayı  parti  AKP belediye Başkan adayı  avşa adası  operasyon  MHP adayları  AKP  kamyonet  Kepsut  Zekai Kafaoğlu  Rıdvan Gider  Tecavüz  ender biçki  meyve bahçesi  yeniden refah partisi  Necmi Çetin  futbol  organize suç örgütü  İsmail Pekel  yunanistan  Ahmet Dut  atolye  Tarım  kültür  bengi projesi  iftar  Harun Ertaş  7 yaralı  yakalandı  plaket  Yılbaşı  Dr. Arzu Kaynak  süs bitkisi  Güreş  Levent Gökalp  sinema günleri  Çadır Kamp  Zerrin Eğrioğlu  kutlama  antik kent  zeytinyağı fabrikası  antreman  Edremit Halk Eğitimi Merkezi 

Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma düzenledikleri

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi