Şifrem?
109 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma doğal

-
2305206 Bandırma haber doğal 319 inceleme

Ayvalık ve Savaştepe'ye Doğal Gaz Müjdesi
Balıkesir'in Ayvalık ve Savaştepe ilçelerinin doğal gaz programına alındığını bildirildi.
01.10.2019
Karaciğer Dostu Enginarın Tam Zamanı
Uzmanlar, doğal probiyotik kaynağı olma ve yağ azaltıcı gibi özelliklerinin yanı sıra yüksek antioksidan kapasitesine sahip enginarın, iftarda sofradan eksik edilmemesini öneriyor.
22.05.2019
TANAP Hibesiyle Köy Okulu Modernleşti
Manyas ilçesi kırsal Akçaova Mahallesi'ndeki ortaokul, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) sosyal ve çevresel yatırım programı kapsamında restore edildi.
21.02.2019
Ayvalık'ta 12 Aylık Turizm Sezonu İçin Çalışma Yapılacak
Güney Marmara Kalkınma Ajansınca (GMKA) desteklenen "Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor" projesi kapsamında, Şeytan Sofrası Lagünü ve Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nın 12 ay turizme elverişli hale getirilmesi için çalışma yapılacak.
25.01.2019
Balıkesir'de Doğalgaz Saati Patladı: 2 Yaralı
Balıkesir'de, özel bir yükseköğrenim kız öğrenci yurdununa ait doğalgaz saatinde yaşanan patlama sonucu 2 kişi yaralandı.
07.09.2018
Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'na Giriş Kapısı Yapılması Talebi
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Türkiye'nin en büyük doğal milli park alanı olan Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nda son zamanlarda çıkan yangınlar nedeniyle giriş kapısı yapılmasını talep etti.
18.08.2018
Balıkesir'de Jeotermal Saha İhaleleri
Eskişehir ve Balıkesir'deki jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ile işletme ruhsatlı sahalar ihaleye çıkarıldı.
06.08.2018
Türkiye'nin En Değerli Doğal Taşı Marmara Adası'ndan Çıkıyor
Kalsiyum ve magnezyum içeren karbonat bileşiminden oluşan ve Türkiye'nin en değerli doğal taşı olarak nitelendirilen "beyaz dolomit taş", Balıkesir'in Marmara Adası'ndan çıkarılıyor. 
01.08.2018
Balıkesir'de Lavantalı Günler-Şifa Doğada Etkinliği
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, lavanta imalatı yapan iki kadın girişimci tarafından düzenlenen "Lavantalı Günler-Şifa Doğada" etkinliği kapsamında, lavanta bahçesinde kurulan pazarda, katılımcıların kendi ürettikleri gıda, sağlık ve hobi doğal ürünlerinin satışı yapıldı.
20.07.2018
Burhaniye'de Su Deposu Yapımına Başlandı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, doğal kaynak suyu olan Düdüklü suyu için Burhaniye Belediyesince 500 tonluk depo yapımına başlandı.
31.01.2018
Dağın Zirvesindeki Kayalardan Değirmen Taşı Yapıyor
Un, soğuk sıkım zeytinyağı ve tahin üretiminde kullanılan her biri 400 kilogram ağırlığındaki değirmen taşlarını üreten Mehmet Bozkurt (49), bin 764 rakımlı Ulus Dağı'nın zirvesinde bulduğu doğal kayaları yerinde işliyor.
17.10.2017
Kazdağları'nın Doğasını Teraryum'a Sığdırıyor
Kazdağları'nın etekleriyle Edremit Körfezi'nin sahil kesiminden topladığı kuş ve sinek kanadı, deniz yosunu ile ağaç dalları gibi tamamen doğal malzemeleri sanata dönüştüren Filiz Yılmaz'ın yaptığı teraryum çalışmaları beğeni topluyor.
02.10.2017
Mermercilerin Hedefi İhracatta 2 Milyar Doları Aşmak
Marmara Mermerciler Madenciler ve İşadamları Derneği (MARMİAD) Başkanı Hasan Dinçer, yılın 8 ayında blok mermer ve işlenmiş doğal taş ihracatının 1 milyar 169 milyon 211 bin dolara ulaştığını belirterek, hedeflerinin 2 milyar dolar sınırını aşmak olduğunu söyledi.
21.09.2017
Kazdağlarında Düzenlenen Ekofestivali Başladı
Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kazdağı Ekofestivali başladı.
19.08.2017
Bigadiç'ten Tüm Yatırımcılara Yatırım Çağrısı
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Hisarköy mevkisinden çıkan termal suyun dünyadaki selenyum içeren ender sulardan biri olduğunu belirterek, "Bölgemiz turizm yatırım teşvik alanında bulunmaktadır. Buradaki doğal zenginliklere yatırım yapılabilir. Bizim tüm yatırımcılara kapımız ardına kadar açık." dedi.
31.07.2017
Edremit'te 5 Haziran Çevre Günü Etkinliği
Edremit Körfezi'nde Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, Burhaniye Çevre Platformu ve Ayvalık Tabiat Platformu, "5 Haziran Dünya Çevre Günü"nde ortak etkinlik düzenledi.
06.06.2017
Balıkesir'de Öğrencilere Doğal Afet Eğitimi Verildi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürlüğüne bağlı ekipler ilkokul öğrencilerine doğal afet eğitimi dersi verdi.
15.03.2017
Ayvalık'taki Sit Alanı Değişikliği
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye’nin en büyük doğal sit alanı Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusundaki değişikliklere ilişkin olumsuz görüş bildireceklerini belirtti.
16.02.2017
Yerli Turistin Gözdesi Balıkesir Oldu
Çaltı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesir'in Marmara ve Ege Denizi'ne sahili bulunan, Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran tarihi, kültürel ve doğal güzelliklere sahip bir turizm bölgesi olduğunu belirtti.
15.07.2016
Doğalgazda İndirim Tüketiceye Yansıyacak mı?
CHP Milletvekili Ahmet Akın İran Doğalgazı ile ilgili tahkim kararını değerlendirdi. İran’dan alınan doğalgazın yüzde 13,3 ile 15,8 oranında indirimle alınacağını belirten Ahmet Akın tüketici fiyatlarında da indirime gidilmesi gerektiğini ifade etti.
06.02.2016
Karda Doğaya Yem Bıraktılar
Sındırgı ilçesinde vatandaşlar, kar altında yem bulmakta zorluk çeken hayvanlar için doğal ortama ekmek ve buğday bıraktı.
20.01.2016
Mutlu: El Birliğiyle Manyas Kuşcenneti Gölü'nü Cehenneme Çevirdiler
Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği Bandırma Şube Başkanı Gültekin Mutlu, "Eskimiş bir bürokratik düzen ve görevlileri, bunlardan destek alan işletme sahipleri, duyarsız bir toplum ve sivil toplum örgütleri, günü kurtarma peşinde olan basiretsiz siyasetçiler, el birliğiyle, Manyas Kuşcenneti Gölü'nü cehenneme çevirmeyi başarmışlardır.
06.01.2016
Kazdağları Beyaza Büründü
Yılın her mevsiminde farklı bir doğal güzelliğe bürünen efsanevi Kaz Dağları’na yılın ilk karı düştü ve görülmeye değer manzaralar oluştu.
04.01.2016
Bandırma Termik Santrali İstemiyor
Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED) Bandırma Şubesi Başkanı Gültekin Mutlu, termik santrale karşı olduklarını söyledi.
28.11.2015
GÜMÇED’ten Santrale Hayır
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED), termik santral aleyhinde toplantı yaptı.
28.11.2015
Balıkesir 2.kent Sempozyumu Başladı
Balıkesir 2.Kent Sempozyumu başladı. 3 Gün sürecek sempozyumda çevre, ulaşım, doğal afetler, eğitim, kültür-sanat, tarih, kentsel koruma, kentsel dönüşüm, kent ekonomisi, tarım-hayvancılık ve sanayi, arkeoloji ve turizm, doğal kaynaklar ve yenilenebilir enerji konuları ele alınacak.
20.11.2015
Burhaniye Tarım İlçe Müdürlüğünde Doğal Afet Bilincini Oluşturma Eğitimi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Doğal Afet Bilincini Oluşturma Eğitimi verildi.
19.11.2015
Edremit Körfezinde Doğal Gaz Paraları İade Ediliyor
Balıkesir’in Ayvalık ve Edremit ilçelerinde, geçtiğimiz yıllarda doğal gaz getirilmesi planlaması kapsamında vatandaşlardan toplanılan doğal gaz başvuru bedelleri geriye ödeniyor.
27.07.2015
Ramazan’da Ekmek Askısı Boş Kalmadı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Taş Fırın Doğal Ekmek İşletmesinin başlattığı askıda ekmek uygulaması ilgi görürken, Ramazan ayın da askının hiç boş kalmadığı açıklandı.
06.07.2015
Ayvalık Ar-Ge, Unesco Dünya Mirası Ve Ayvalık Kültürel Peyzajı Sempozyumunun Sonuç Bildirgesini Açıkladı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık’ın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne; kültürel mirası, mimarisi, arkeolojisi, doğal zenginlikleri ve gelenekleriyle bir bütün olarak önerilmesi uygun görülüyor.
18.06.2015
Adak’tan Anlamlı Gece
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Doğal Afetler ve Arama Kurtarma Derneği (ADAK) tarafından düzenlenen geceye ilginin son derece düşük olması üzüntüyle karşılandı.
01.05.2015
Göndak, Nepal’deki Kurtarma Çalışmalarına Katılıyor
Balıkesir’in Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlk Yardım Derneği (GÖNDAK), Güney Asya Ülkesi Nepal’in başkenti Katmandu’da meydana gelen deprem sonrası kurtarma çalışmalarına katılmak için yola çıktı.
28.04.2015
Doğal Ve Tarihi Güzellikleri Okul Duvarına Çizdiler
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, resim öğretmenlerinin öncülüğünde bir araya gelen bir gurup öğrenci ilçenin, doğal tarihi ve turistik değerlerini okul duvarlarına çizdi.
05.03.2015
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü (CEFOD) Edremit’i Fotoğraflıyor
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü (CEFOD) üyeleri ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflamak üzere Edremit’te geldi.
13.02.2015
Karesi Belediyesi’nden Doğalgaz Sobası Yardımı
Karesi Belediyesi, doğalgaz için başvuru yapan ancak maddi imkansızlık nedeniyle gaz alamayan ailelere destek oluyor.
05.02.2015
Ayvalık Sokakları Güzelleşiyor
Kuzey Ege’nin tarihi ve doğal yapısı ile gözde turizm merkezi olan Ayvalık’ta hazırlanan bir proje ile pilot bölge seçilen bir sokakta iyileştirme yapılarak, buradaki binalar, kaldırım taşları ve aydınlatma direkleri kentin dokusuna uygun hale getirilecek.
05.01.2015
Doğalgaz Tankeri Şarapmole Uçtu
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, likit doğalgaz tankeri şarapmole uçarken, sürücü yaralandı.
30.12.2014
Dask İçin Tapu Uyarısı
Birinci derece deprem kuşağında yer alan Balıkesir’de, vatandaşları deprem ve Doğal Afetlere karşı duyarlı olmaya çağıran sigortacı Hilal Demirözer "Vatandaşlar DASK’ı tapularını baz alarak yaptırsınlar. Aksi halde mağduriyet yaşarlar" diye uyardı.
25.12.2014
Eti Maden Bigadiç'e Rekor Yatırım Yapacak
Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, Bigadiç Eti Maden tesisini ziyaretinde 300 milyon liralık yatırım müjdesi vererek Bigadiç'e doğalgaz getireceklerini söyledi.
15.12.2014
Evinin Bahçesinde Doğal Zeytinyağı Üretiyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde evini butik otel olarak işleten vatandaş, bahçeye kurduğu tarihi makinelerle zeytinleri taş baskıda sıkarak tamamen organik zeytinyağı imal ediyor.
11.12.2014
İnceoğlu Unesco İçin Görüşmeler Yaptı
Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Ankarada UNESCO doğal dünya mirası listesine alınması konusunda çeşitli çalışalar yaptı.
10.12.2014
Edremit'ten Antandros'lu Tanıtım
İzmir Kültürpark Uluslar arası Fuar Merkezi’nde devam eden Travel Turkey Fuar ve Konferansı’nda Edremit ilçesi tarihi geçmişi, kültürel özellikleri ve doğal güzellikleri ile misafirlere anlatıldı.
06.12.2014
Yapılan Tatbikatta Adak Göz Doldurdu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin başarılı arama kurtarma sivil toplum kuruluşu ADAK (Ayvalık Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği), Gönen’de yapılan tatbikatta başarısıyla dikkatleri üzerinde topladı.
04.12.2014
Türkiye Artık Doğal Deterjan Üretiyor
Doğal ürünlere olan ilgi gün geçtikçe artarken, Türk akademisyenler tamamen doğal deterjan üretmeyi başardı.
03.12.2014
Bandırma’daki Doğalgaz Çağrı Merkezi Yenilendi
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde hizmet gösteren doğalgaz şirketi, çağrı merkezini yenileyerek, iletişim numarasını, ülkenin her yerinden ulaşılabilecek bir telefon numarasıyla değiştirdi.
02.12.2014
İstanbul Bilgi Üniversitesi Ayvalık'ta
İstanbul Bilgi Üniversitesi Finans Bölümü öğrenci ve akademisyenleri hafta sonu tatili için Balıkesir’in Ayvalık ilçesine gelerek Ayvalık’ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezip yakından göre fırsatı buldular.
24.11.2014
Ayvalık Adak’tan Edremit Trac’a Ziyaret
Ayvalık Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlkyardım Derneği (ADAK) yetkilileri, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC ) Edremit Şubesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
24.10.2014
Burhaniyeliler Doğal Afetlerle Yaşamayı Öğrenecek
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Ayvalık Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlk Yardım Derneği (ADAK) üyelerini ağırladı.
20.10.2014
İtfaiye Erlerine Doğalgaz Yangınları Eğitimi
Balıkesir’in Bandırma ve Gönen ilçelerinde görev yapan itfaiye erlerine, doğalgaz yangınlarına müdahale eğitimleri verildi.
01.10.2014
Burhaniye’de Çeşmelerden Memba Suyu Akıyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 60 yıl önce Madra Dağı’ndan getirilen doğal memba suyu büyük ilgi görmeye başladı.
08.08.2014
Toplam Kayıt: 139   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Bandırma Önemli kişiler





Bandırma Haber Başlıkları
Kadın Girişimci  kapya  Raşit Günhan  Hilal Özdemir  Sahte Rakı  firar  yasa dışı  avşa adası  Hayvancılık  altay  turizm  aday  kuva-yi milliye  ihale  patlama  Mustafa Yaman  yaya geçidi  çağrısı  Trafik Kazası  antandros  gözaltı  biber  sanat  milli park  valilik  tutuklandı  Hüseyin Tanrıverdi  AKP edremit Adayları  büyükşehir  hülya ertür  Milletvekili Namık Havutça  Ensar Aytekin  Sevgi Hastanesi  Büyükşehir Belediye Başkanı  futbol  halk eğitim  Mustafa Canbey  kayıp  türkeli  başkan adayı  Sındırgı  Güreş  dolandırıcılık  Sanayi Odası  yol durumu  gazete  CHP belediye başkanı adayı  1. lig  gömeç  voleybol  hüseyin yalçın  antreman  sergi  Kocaseyit Havaalanı  avlanma  deprem  kahveciler odası  basın  etkinlik  Önceçim  planlama  Başkan Adayları  Recep Ahmet Mercan  Organize Sanayi  deniz  Osman Kılıç  minibüs  cinayet  seyir terası  2. amatör küme  CHP  Abdülhamid Erguvan  asayiş  MHP adayı  pehlivan  Gazeteci  Halk Eğitimi Merkezi  3 şüpheli  Mahir Alkan  tarım arazisi  AKP 6 eylül adayları  Arif Efetekin  Bülent Başaran  meyve bahçesi  Ahmet Akın  Refik Özbal  yasadışı göçmen  Yaşar Evci  mahsur  belediyesi meclis üyesi adayları  Karesi Mhp ilçe Başkanı  parti  Protesto  gazi  erdek  yeni hastane  futbolcu  kuvayı milliye  Anket  polis memuru 

Son Günlerin Haberleri
11.05.2024 Tarihli Haberler
10.05.2024 Tarihli Haberler
09.05.2024 Tarihli Haberler
08.05.2024 Tarihli Haberler
07.05.2024 Tarihli Haberler
06.05.2024 Tarihli Haberler
05.05.2024 Tarihli Haberler
04.05.2024 Tarihli Haberler
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma doğal

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi