Şifrem?
135 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma küçükköy

-
2316258 Bandırma haber küçükköy 149 inceleme

Balıkesir'de Yaratıcı Teknolojiler Atölyesi Açıldı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Sabancı Üniversitesince "Küçükköy Yaratıcı Teknolojiler Atölyesi" açıldı. 
29.07.2019
Küçükköy Yaratıcı Teknolojiler Okulu'nda Eğitim Başladı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Küçükköy Yaratıcı Teknolojiler Okulu'nda eğitim süreci başladı.
03.07.2019
Küçükköy Yaratıcı Teknolojiler Atölyesi'nde Sona Doğru
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Ayvalık ilçesinde yapımı devam eden Küçükköy Yaratıcı Teknolojiler Atölyesi'ndeki son etap çalışmalarını yerinde inceledi.
07.06.2019
Boşnak Böreği Ayvalıklı Kadınların Gelir Kapısı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin Balkan göçmenlerinin yaşadığı Küçükköy Mahallesi'nde, Boşnak böreği yerli ve yabancı turistlerin vazgeçemediği tatlardan.
26.10.2018
13. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri
Balıkesir'in Ayvalık Belediyesinde düzenlenen 13. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Küçükköy'de 5 sergi ve 1 sanat atölyesinin açılışı yapıldı.
28.08.2017
Vali Yazıcı Ayvalık'ta
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde restorasyon çalışmaları devam eden tarihi yapıları inceledi.
23.08.2017
Ayvalık'ta Yer Altı Çöp Konteynerları Yerleştirildi
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan Altınova, Küçükköy, Sarımsaklı ve kırsal mahallelere yıl sonuna kadar yer altı çöp konteynerleri yerleştirileceği bildirildi.
23.06.2017
Ayvalık'ta Zafer Konseri Verilecek
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Küçükköy Türk Sanat Müziği Korosu, Zafer Konseri verecek.
26.08.2016
Ayvalık Belediyesi Cadde Ve Sokaklara Soba Külü Kovaları Koyuyor
Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan yaklaşık 850 Soba külü kovası Ayvalık merkez, Sarımsaklı, Altınova, Cunda Adası ve Küçükköy ile diğer kırsal mahallelere dağıtılıyor.
19.11.2015
Küçükköy Türk Sanat Müziği Korosu Konsere Hazırlanıyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Küçükköy Mahallesinde, Türk Sanat Müziği üzerine koro çalışma faaliyetlerini Sarımsak’lı da bulunan Alışveriş merkezinde sürdüre Küçükköy Mahallesi Türk Sanat Müziği korosu önümüzdeki günlerde vereceği konser için çalışmalarını hızlandırdı.
30.09.2015
15 Yaşındaki Genç Futbolcu Ayvalık’ın Gururu Oldu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalıkgücü Belediyespor ve Küçükköy Spor takımlarında top koşturan başarılı genç futbolcu Ege Güren, Antalyaspor A.Ş .ile anlaştı.
04.09.2015
Ayvalık’ta Çöplükte Çıkan Yangın Ormana Sıçradı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Küçükköy bölgesinde çöplükte çıkan yangın orman alana sıçradı.
21.07.2015
Her Yerde Kayıp Köpeğini Arıyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarıyla tanınan Küçükköy Mahallesinin Badavut mevkiinde kaybolan 2 buçuk yaşındaki jack russel cinsi köpek her yerde aranıyor.
14.07.2015
Kuzey Ege'ye Bulgar Turistler İlgi Gösteriyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Küçükköy Mahallesi’ne bağlı Sarımsaklı Plajları’na Bulgaristan’dan turist akını olması dikkatlerden kaçmıyor.
09.07.2015
Sarımsaklı Plajları Mavi Bayrağına Yeniden Kavuştu
30 Mart 2014 tarihinde resmen yürürlüğe giren Bütünşehir yasası öncesinde dönemin belde belediyesi olan Küçükköy Belediyesi tarafından Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’na (TÜRÇEV) yapılan müracaat sonrasında 32 ölçütü tamamlayan Sarımsaklı Plajlarının temiz olduğu kanıtlanmasının ardından alınan mavi bayrak yapılan törenle yeniden göndere çekildi.
07.07.2015
Sarımsaklı’daki Bayat Ekmek Kutularına Vatandaş İlgisi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü plajlarıyla tanınan Küçükköy mahallesinde, Ayvalık Belediyesinden hayvan barınağındaki köpeklerin beslenmesi amacıyla kentin değişik noktalarına “Bayat ekmek toplama kutuları” yerleştirmesine ait uygulama yöre halkı tarafından benimsendi.
06.07.2015
Sarımsaklı Ulaşımında Reform
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları ile tanınan Küçükköy Mahallesi ile Ayvalık merkez arasında yıllardan beri minibüslerle yolcu taşımacılığı yapan Sarımsaklı Birlik’te ulaşım araçları yenilendi.
02.07.2015
Başkan Gençer’den Kick Boksçulara Ödül
Ayvalık Küçükköy Kick Boks MMA Spor Kulübü Başkanı ve Takımın Teknik Direktörü Milli Sporcu Tuncay Talay, beraberinde Balıkesir İl Şampiyonu olan sporcularıyla birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.
18.06.2015
Mesut Ergin, CHP'li Belediye Başkanlarını Aynı Sofrada Buluşturdu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Bütünşehir Yasası kapsamında kapatılan Küçükköy Belediyesi’nin son Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı ve dostluk kurduğu CHP’li mevkidaşlarıyla düzenlediği bir akşam yemeğinde bir araya geldi.
18.06.2015
Başkan Gencer 'Belediyemiz Dört Koldan Çalışıyor'
Geçtiğimiz ayki meclis toplantısını Altınova Mahallesinde yapan Ayvalık Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısını Küçükköy Mahallesi belediye hizmet binasında gerçekleştirdi.
04.06.2015
Ayvalık Belediyesi Motosiklet Sürücülerine Kask Dağıttı
Ayvalık Belediyesi Yol Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Altınova ile Küçükköy Mahallelerinde motosiklet sürücülerine kask dağıttı.
11.05.2015
Motosiklet Sürücülerine 100 Adet Kask Dağıtıldı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Yol Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Altınova ile Küçükköy Mahallelerinde motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.
11.05.2015
75 Yaşındaki Eşinin Gırtlağını Keşti
Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı mevkiinde 80 yaşındaki bir kişinin, 75 yaşındaki eşinin gırtlağını bıçakla keserek öldürdüğü iddia edildi.
11.05.2015
Küçükköylü Kickbockcılar Çanakkaleyi Salladı
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından, Çanakkale Savaşı’nın 100. yılı nedeniyle düzenlenen ‘100. Yıl Kick Boks Şampiyonası’ sona erdi.
23.04.2015
Örnek İmam
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallelerinden biri olan Küçükköy’de, Merkez Camii'nin imam hatibi İlhan Köse, camiye daha fazla çocuk ve gencin gelmesini sağlamayı başarıyor.
30.01.2015
Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Ayvalık'ta
Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Ayvalık’ta yapılan ve üç gün süren toplantılarında Küçükköy Mahallesinde yer alan yapılardan eski eser niteliği taşıyan 60’tan fazla binanın tespiti yapıldı.
19.01.2015
Şampiyon Kick Boksçular Başarılarını Kaymakam Nazlı İle Paylaştı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir yıl önce Küçükköy Spor Kulübü bünyesinde kurulan Kick Boks Takımı, Balıkesir’de ilk kez düzenlenen Kickboks Lıgth Contact İl Şampiyonasında 5 altın ve 1 bronz madalya kazanmalarının yanında yıldızlar etabında takım halinde şampıyon olmalarının sevincini Kaymakam Namık Kemal Nazlı ile paylaştı.
07.11.2014
Ayvalıklı Kick Boksçuların Hedefi Türkiye Şampiyonası
Ayvalık ilçesinde geçen yıl kurulan Küçükköy Kick Boks Spor Kulübü’nün genç sporcuları, Balıkesir’de ilk kez düzenlenen Kick Boks İl Şampiyonasına katılmaya hazırlanıyor.
31.10.2014
Uluslararası Halk Oyunları Şenliği Bu Yıl Dikili’de Gerçekleştirildi
1 Nisan 2014 tarihinde fiilen yürürlüğe giren Bütünşehir Yasası kapsamında kapatılan Küçükköy Belediyesi tarafından yıllarca düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Günleri bu yıl Dikili Belediyesi tarafından organize edildi.
25.09.2014
Ayvalık ta Lodos, Gezi Teknesini Batırdı
Balıkesir Ayvalık'ta Küçükköy Sarımsaklı plajlarında bir gezi teknesi şiddetli lodos nedeniyle battı.
24.09.2014
Turistleri Şaşırtan Tabela
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı’da PTT’ye ait yön tabelası aylardır ters istikameti gösteriyor.
19.09.2014
Ayvalık'ta 27 Mülteci Yakalandı
Ayvalık ilçesinin Küçükköy Mahallesi'nden denize açılmak üzere olan 27 kaçak yakalandı.
10.09.2014
Küçükköy TSM Korusu'na Dinleyenlerden Tam Not
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 11. si düzenlenen Kültür Sanat Günleri programı kapsamında, ilçenin dünyaca ünlü deniz ve kilometrelerce karelik kumsalıyla tanınan Sarımsaklı mevkiinde bir konser veren Küçükköy Türk Sanat Müziği Korosu izleyenler, sahnede gösterdikleri performans nedeniyle ayakta alkışlandı.
06.09.2014
Ayvalık’ta Balıklar Bir Cesedi Parçaladı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Küçükköy Mahallesi’nin Badavut Mevkiindeki Karakol Tepesi eteklerinde bulunan kayalıklarda bedeninin büyük bir bölümü çürümüş ve balıklar tarafından parçalanmış bir erkek cesedi bulundu.
15.08.2014
Erdoğan’a Destek İçin Küçükköy’e Geldiler
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini söyleyen 23 kişilik Balkan heyeti, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’in öncülüğünde, Boşnak kökenli vatandaşların yaşadığı Küçükköy’e geldi.
04.08.2014
Kılıçdaroğlu Ayvalık Belediyesi’ni Ziyaret Etti
10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için İzmir ve Dikili’ye uğradıktan sonra Ayvalık’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Altınova ve Küçükköy-Sarımsaklı’dan uzun konvoy eşliğinde geçtikten sonra ilçe merkezinde vatandaşlara hitap etti.
19.07.2014
Sarımsaklı Pazarında Fiyatlar Cep Yakıyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy-Sarımsaklı mevkiinde Salı günleri kurulan semt pazarındaki tezgahlarda satışa sunulan ürünlerin pahalı olduğunu söyleyen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.
17.07.2014
Eğitimcilerden Başkan Gencer'e Ziyaret
Balıkesir’in Ayvalık Küçükköy Necmi Komili İlk ve Orta Okulu, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i makamında ziyaret etti.
09.06.2014
Ayvalık'ta Başkan Mesut Ergin’den DSP Çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den istifa eden Balıkesir’in Küçükköy beldesi Belediye Başkanı Mesut Ergin, 30 Mart seçimlerde, Ayvalık sevdalılarının Demokratik Sol Parti (DSP) çatısı altında buluşmaya çağırdı.
27.01.2014
Mesut Ergin den Büyük Ayvalık çıkışı
Balıkesir’in Ayvalık Belediye Başkanlığı’na talip olan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, ilçe merkezindeki seçim çalışmalarına, lokal açılış töreniyle başladı.
21.01.2014
Başkan Ergin Yanan Alanda İnceleme Yaptı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin hafta sonu çıkan ve henüz sebebinin anlaşılamadığı yangınla küle dönen Cunda Sahil Çarşısı’nda incelemelerde bulundu.
16.12.2013
Ayvalık'ta Başkan Ergin’den, Kadın Kooperatifine Tam Destek
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarıyla tanınan Küçükköy beldesinde, Küçükköy Belediyesi tarafından oluşumu süren Mahalle Evleri faaliyetleri kapsamında kurulacak olan kadın kooperatiflerine Belediye Başkanı Mesut Ergin desteğini sürüyor.
25.11.2013
Küçükköy-Badavut Kanalizasyonuna Kavuşuyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin Badavut mevkiinde yapılacak alt yapı çalışmaları için adım atıldı.
22.11.2013
Küçükköy’de Sosyal Belediyecilik Örneği
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin Sarımsaklı mevkiinde yaşayan vatandaşlara yönelik bir sosyal market açan Küçükköy Belediyesi, Mahalle Evleri kapsamında proje geliştirdi.
21.11.2013
Sokaklar Parke oluyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından parke taşı döşemesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
18.11.2013
Sarımsaklı'da Yangın
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin (Sarımskalı) Bilentur mevkiinde bulunan Arkadaşlar Sitesindeki otluk alanda çıkan yangın korkuttu.
18.11.2013
Sarımsaklı’da Beton Direkler Sorun Oldu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldeisnin dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı’da, UEDAŞ’ın bir süre başlattığı aydınlatma direklerini yenileme çalışmalarının yarım bırakılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.
12.11.2013
Küçükköylüler Atatürk’ü Andı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, 10 Kasım Atatürk'ün ebediyete intikalinin 75.
10.11.2013
CHP'liler Cumhuriyet Bayramını Seytan Sofrasında Kutladılar
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediye Başkanı ve CHP Ayvalık Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Ergin tarafından Cumhuriyet’in 90. yıldönümü nedeniyle ilçe ve beldelerdeki CHP’lilere Şeytan Sofrasında kahvaltı verdi.
28.10.2013
Ekim Ayı Ortasında Deniz Keyfi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarında tatilciler Ekim ayının ortalarında deniz keyfinden vazgeçmiyor.
19.10.2013
Toplam Kayıt: 274   Sayfa: 1/6 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ] 
Bandırma Önemli kişiler





Bandırma Haber Başlıkları
Dilara ayan  başkan adayı  Seçim Sonuçları  aydemir mutlu  veteran futbolcuları  MHP adayı  7 yaralı  yöresel lezzet  erdek  basın  deprem  Seçim  2 ölü  İsmail Ertekin  altın  Feridun Süzer  zehirlenme  Çadır Kamp  Çay Deresi  plastik şişe  bigadiç  Zeytin  Altıeylül Mhp ilçe Başkanı  Kongre  sanat  Zeki Çıkrıkçı  Tecavüz  yasadışı göçmen  anaokulu  kaçak balık  Ak Parti Aday Adayı  kamyonet  fahri ermişler  balık hali  Hemşire İntiharı  yeniden refah partisi  yıldönümü  hazırlık maçı  bandırma  Sabri Uğur  belediyesi meclis üyesi adayları  gümrük  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy  ali gürbüz  Ramazan Bahçavan  yumurta  tarihi bina  balıkesir haberleri  İsmail Mehrioğlu  atletizm  seyir terası  maki  Önceçim  hasat  panel  seminer  Murat Avcıoğlu  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti  çalıştay  yağcıbedir  yavru  kırtasiye  MHP il Başkanı  destek  kavun  Kuşcenneti  Sabri Caner  Osman Kılıç  Öğrenci  balıkesirspor-trabzonspor maçı  Nihat Emer  elektrik  çocuk  kutlama  Karesi belediye Meclis Üyesi Adayları  Trafik Kazası  balıkesir haberler  kaçakçılık  İsmail Damar  denetim  höşmerim  Halk Partisi  göç idaresi  Kobi  Nurbin Tüfeçioğlu  Tarım  çocuk kongresi  test merkezi  Açılış  Mustafa Yaman  antik kent  transfer yasağı  MHP adayları  Başkan Adayları  çeyiz  kemal aydemir  huzur  motor kazası  ülkücüler  Ziraat Odası 

Son Günlerin Haberleri
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma küçükköy

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi