Şifrem?
249 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Bandırma recep tayyip erdoğan

-
2316306 Bandırma haber recep tayyip erdoğan 71 inceleme

Ayvalık'taki İki Adanın Kesin Korunacak Hassas Alan İlan Edilmesi
Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Büyük Maden ve Küçük Maden adalarının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla "kesin korunacak hassas alan" ilan edilmesi bölgede memnuniyetle karşılandı.
26.06.2019
Beş Yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan Çevre Duyarlılığıyla Örnek Oluyor
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık Projesi'ne destek vermek için Balıkesir'de babasıyla beraber atık pil, yağ ve mavi kapak toplayan 5 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, çevre bilinciyle örnek oluyor.
22.04.2019
Seçim Afişini Sökmeye Çalışanları Engelleyen Kadının İş Yeri İşaretlendi
Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğraflarının bulunduğu seçim afişini sökmeye çalışan gençleri engellediği gerekçesiyle dükkanının duvarının boyayla işaretlendiğini ileri süren kadın, jandarmaya şikayetçi oldu.
29.03.2019
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 65 Kilometrelik Bölümü Daha Açılıyor
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kuzey ve batı kavşakları ile Akhisar-Saruhanlı kavşakları güzergahı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılacağı törenle kullanıma sunulacak.
19.03.2019
Ayvalık Ticaret Odasından İstihdam Seferberliği'ne Destek
Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yeniden başlatılan İstihdam Seferberliği'ne ilişkin detayları anlattı.
06.03.2019
Muhtarlardan Vali Ersin Yazıcı'ya Ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleşen İspanya gezisine katılan Balıkesirli muhtarlar, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.
17.10.2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizi bölemeyecekler. Bizi parçalayamayacaklar. Siz şurada burada bu tehditlere sakın ha aldırmayın.
31.08.2018
Balıkesir OSB 1 Milyon 160 Bin Dolarını Türk Lirasına Çevirdi
Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası OSB'nin 1 milyon 160 bin dolarını Türk lirasına çevirdi.
15.08.2018
Balıkesir'de Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Tutuklama
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
01.06.2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Balıkesir Ziyareti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnanıyorum ki 24 Haziran'da sizler adeta yeniden bir Kuvayımilliye ruhuyla tarih yazacaksınız." dedi.
28.05.2018
Ayvalık'ta Okuma Yazma Seferberliği
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yurt genelinde başlatılan "okuma yazma seferberliği" kapsamında açılan kurslara katılım geçen yıla kıyasla 3 kat arttı.
30.03.2018
Sosyal Medyadan Terör Propagandası ve Hakarete Gözaltı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.
19.12.2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de Vatandaşlarla Buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret sonrası kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar ile sohbet etti.
27.11.2017
AK Parti Balıkesir İl Danışma Meclisi Toplantısı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizler, bir de geldiğimizden bu yana 270 bin derslik yaptık bu ülkede. Hala da devam ediyoruz. Türkiye'de üniversitesi olmayan ilimiz yok. Hepsinden öte geldiğimizde 74 üniversite varken şimdi 184 üniversite var, Türkiye genelinde. Bütün bunlar eğitimde atlattığımız çağ. Bunu öğretmenlerim gayet iyi bilir." dedi.
27.11.2017
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay M.Y.O Komutanlığı'ndaki 1526 Muvazzaf Astsubay adayının mezuniyet törenine katıldı.
25.11.2017
İŞKUR İstihdam Otobüsü Balıkesir'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının başlattığı "İstihdam Seferberliği" kapsamında İŞKUR'a ait istihdam otobüsü vatandaşı bilgilendirmek amacıyla Balıkesir'e geldi.
14.11.2017
TÜGVA Balıkesir İl Temsilciliği Açıldı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, dünyada kişi başına milli gelire oranla en yüksek dış yardım yapan ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, ''Biz dünyanın en büyük ekonomisi miyiz? Dünyanın en büyük ekonomisi değiliz ama işte Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyanın gönlü en geniş milleti olduk elhamdülillah.'' dedi.
17.08.2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şehit Polis Memuruna Hakarete Tutuklama
Balıkesir'de, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve şehit polis memuru Aydın Nazillioğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.
13.07.2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toplu Açılış Töreninde Balıkesirlilere Seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün milyarlarca insanın gözünde Avrupa, demokrasi, insan hakları ve özgürlüklerin değil baskının, şiddetin, Nazizm'in merkezidir. Avrupanın artık ne dünyaya ne de bize söyleyecek sözü kalmıştır. Karşımızda her bakımdan çürüyen bir kıta var." dedi.
06.04.2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanında gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada konuşma yaptı.
06.04.2017
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Balıkesir'de
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Biz, 600 milletvekili arasında 20-30 genç olsun tecrübe kazansın, yarınlarda dünyayla yarışsın ve aralarından Recep Tayyip Erdoğanlar çıksın istiyoruz. CHP'yi bu anlamda biraz haklı görüyorum. Çünkü onlar, bu gençlerin arasından Kılıçdaroğlu çıkacak diye korkuyor olabilirler. Bize, bu ülkeye, millete, mazlum ve mağdur milletlere yeni Recep Tayyip Erdoğanlar lazım." dedi.
20.03.2017
Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı
Çanakkale-Ankara 20. Zafer Koşusu kapsamında Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulmak üzere Gelibolu Yarımadasından alınan toprak, su ve Türk bayrağı, Bandırmalı atletlere teslim edildi.
14.03.2017
Balıkesir'de İstihdam Seferberliğine Destek
Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliğine ilişkin, "İşsizliğin azalmasında bu seferberlik çok etkili olacak." ifadesini kullandı.
24.02.2017
BTB'den İstihdam Seferberliğine Destek
Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliğine destek verdi.
23.02.2017
BASİAD'dan, Milli İstihdam Seferberliği'ne Destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlayan Milli İstihdam Seferberliği'ne, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BANSİAD) destek verdi.
22.02.2017
Uyanış Filminin Tanıtımı Balıkesir’de Yapıldı
7 Mayıs 1960 Darbesi, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümü, 15 Temmuz darbe girişimi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatını beyazperdeye taşıyacak "Uyanış" adlı sinema filminin ön tanıtımı Balıkesir'de gerçekleştirildi.
18.01.2017
Balıkesir'de Bir Baraj Daha Hizmete Açıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde Balıkesir'in İvrindi ilçesindeki Madra Çayı üzerine kurulan Ardıçtepe Barajı da hizmete açıldı.
22.12.2016
Balıkesir'de Darbeye Destek İddiasıyla 3 Kişiye Gözaltı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Fethullahçı Terör Örgütünün darbe girişimini öven ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren paylaşımlarda bulunan 3 kişi Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.
20.07.2016
Balıkesir'de Cumhurbaşkanına Hakaret Davası
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ankara Garı'ndaki terör saldısını protesto için düzenlenen eylemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla haklarında 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 5 kişinin yargılanmalarına başlandı.
18.03.2016
Balıkesir'de 100 Milyon Dolarlık Dev Yatırım
Mutlular Şirketler Grubu Gönen’de Türkiye’nin en büyük biyokütle enerji santrali için 100 Milyon Dolarlık yatırım yapıyor. Santralin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.
25.02.2016
Hakaret Davası Ertelendi
Balıkesir’in Bandırma İlçesi Cumhuriyet Meydanı’nda, 23 Aralık 2014 tarihinde açtıkları pankartla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettikleri iddia edilen TGB üyesi 4 üniversite öğrencisinin yargılanmasına Bandırma 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.
27.01.2016
İki Stadı Olan Bursaspor, Kupa Maçını Balıkesir'de Oynayacak
Açılışını 21 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı 45 bin kişilik Büyükşehir Belediye Stadı ile 25 bin kişilik Atatürk Stadı'na sahip olan Bursaspor, Türkiye Kupası’nda Boluspor ile yapacağı maçı Balikesir’e aldırttı.
09.01.2016
Başkan Uysal Asıl Kahramanlara Teşekkür Etti
Burhaniye Belediyesi’nin yapına destek verdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla açılışı yapılan Burhaniye Pelitköy Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu açılışı kutlaması için Fiord otelde düzenlenen yemek sonrası Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yemekte servis yapan çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etti.
09.12.2015
Cumhurbaşkanına Barışı Simgeleyen Mozaik Portre
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, kendisini zeytin dalları arasında gösteren mozaik tablosu hediye edildi. Tabloda, 25 bin 872 adet taş kullanıldı.
08.12.2015
Bu Fotoğraf Sosyal Medyayı Ağlatıyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Pelitköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu’nun açılışı için Burhaniye’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engelli kız çocuğuyla çekilmiş olan fotoğrafı, sosyal medyada paylaşılması sonrası herkesi duygulandırdı.
08.12.2015
Ak Parti’li Belediye Başkanları Valiyi Kınadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günkü Balıkesir ziyaretinde programa alınmayan AK Parti’li ilçe belediye başkanları valiliği kınadı.
01.12.2015
'Cumhurbaşkanımızın Ziyareti Balıkesir'de Tarihe Geçti'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir ziyareti ile ilgili İHA'ya özel açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, “Bu ziyaret Balıkesir tarihinde hatırı sayılır bir gün olarak tarihe geçmiştir” dedi. Orkan, Cumhurbaşkanının Balıkesir'e gelişinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
30.11.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Artık Bıçak Kemiğe Dayandı'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör konusunda bıçağın kemiğe dayandığını söyledi.
30.11.2015
Cumhurbaşkanına Havadan, Karadan Ve Denizden Koruma
Balıkesir’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için geniş güvenlik önlemleri alınması dikkatleri çekti.
28.11.2015
Erdoğan Vatandaşlara Satranç Takımı Dağıttı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir temaslarına devam ediyor.
28.11.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Jandarmaya Talimat
Türkiye’nin zeytin ve zeytinyağı ile ünlü merkezi Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir zeytinyağı fabrikasını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşları güvenlik için uzakta tutan jandarma ekiplerine, "Buralarda sıkıntı olmaz, vatandaşlarımızı bırakın gelsinler" dedi.
28.11.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gömeçlilere Seslendi
Bir dizi açılış ve ziyaret için Balıkesir’de olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Burhaniye programı sonrasında Gömeç ilçesinde halka seslendi.
28.11.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Eşi, Zeytin Topladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde eşi Emine Erdoğan’la birlikte zeytin topladı.
28.11.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan:'Aynı Kararlılıkla Devam Edeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da çatışmada hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi ile şehit olan polise rahmet ve yaralı polise ise acil şifalar dileyerek, “Bu olay Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir.
28.11.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir’de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhaniye ve Ayvalık ilçelerindeki programlara katılmak üzere Balıkesir’e geldi.
28.11.2015
Burhaniyeliler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, 28 Kasım Cumartesi günü ilçeye gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanıyor.
25.11.2015
Muhtarlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne Uğurlandı
Altıeylül ve Karesi ilçe muhtarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Ankara’ya gitti.
04.11.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür Kaz Dağları'ndan Geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Yerli tohumu, yerli uçak kadar destekliyoruz” açıklamasının ardından Türkiye’deki bilim insanları, yer altı seraları yaparak başlattıkları yerli tohum çalışmalarını anlattı ve Erdoğan’ın çok önemli bir konuya temasta bulunduğunu söyleyerek teşekkür etti.
11.05.2015
Ayvalık'ta Yeni Hastane Hizmete Girdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 15 Mart 2015 tarihinde ziyaret ettiği Balıkesir’de; Başbakanlık, TOKİ, İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Özel Sektöre ait maliyeti 2 trilyon 663 milyar 049 milyon 396 bin lira olan 186 adet tesisin arasında açılışı gerçekleştirilen Yeni Ayvalık Devlet Hastanesi hizmete girdi.
06.05.2015
Erdoğan, Balıkesir'de 2,6 Katrilyonluk Yatırımları Hizmete Açtı
Renk ve inkar politikalarını yıktıklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz 80 milyonun tamamını Allah için sevdik. Ama bunlar ikide bir ortaya çıktılar, Kürtçülük yaptılar.
16.03.2015
Toplam Kayıt: 153   Sayfa: 1/4 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ] 
Bandırma Önemli kişiler





Bandırma Haber Başlıkları
Bülent Başaran  MHP adayı  Belediye Meclisi  Raşit Günhan  ayvalık  çınar koyu  bayram namazı  ekimi  sulama kanalı  sigara yasağı  uyuşturucu operasyonu  göçmen kaçakçılığı  torna  Edremit Halk Eğitimi Merkezi  yıldönümü  huzur  Balıkesirspor  aydemir mutlu  yasadışı göçmen  balkes  metin örkçü  bengi projesi  Zeytin  futbol  Yaşar Evci  sergi  müdürlük  ağaç  köpek yavrusu  Başarı Hikayesi  Mahir Alkan  sanat  Başkan Adayları  ziyaret  gümrük  susurluk  tohum  kapıdağ  bölge hastanesi  aday  Kocaseyit Havaalanı  Esnaf  emin ersoy  Emrah Ayyıldız  futbolcu  kutlama  kamyon  milli  kreş  Konser  çağrısı  deniz  japonya  Edremitte kim önde  altın  Kuşcenneti  Harun Ertaş  chp adayı  maden kazası  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  patlama  milli park  kaçakçılık  yeni hastane  sözleşme  mehmet ali çiçek  AKP  altay  dinleme  film  edremit  Nurettin Güney  manyas  Ak Parti  Sındırgı  Kemal Yenigün  Hırsızlık  ehem  ali gürbüz  plaket  yavru  Dinçer Orkan  ziynet  etkinlik  Anket  Dr. Arzu Kaynak  oyun  tören  açık hava tiyatrosu  Milletvekili Namık Havutça  yasa dışı  kitap  atık pil  AKP milletvekili adayları  motor kazası  milletvekili  motosiklet  yerli  Bandırmaspor  motor kazaları 

Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Bandırma Firmalar
Bandırma Ürünler
Bandırma Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Bandırma recep tayyip erdoğan

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi