Şifrem?
352 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

ETP Genel Başkanından Çarpıcı Açıklamalar
Ayvalık'ta doğup, büyüyen ve ilçede reklam grafikerliği ile uğraşan Engelsiz Türkiye Partisi Genel Başkanı Muharrem Parmaksız, önceki gün Ankara’da partisinin genel merkezinin açılışını takip eden medya ordusuna birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Önceki gün başkentteki meşhur Tunalı Hilmi Caddesi’nde bulunan ETP Genel Merkezi’nin açılış kurdelesini, partisinin genel merkez binasını Edirne, Kocaeli, Ankara İl Başkanlarının yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından gelen ETP gönüllüleriyle birlikte açılış kurdelesini kesen ETP Genel Başkanı Muharrem Parmaksız, açılışa katılan onlarca medya temsilcilerine birbirinden çarpıcı açıklamalarıyla ülke siyasetinin gündemine oturmayı başardı.

Karalanmış siyaseti temize çekmek, siyasetçilerin kullandıkları siyasi dili düzeltmek ve siyaseti vatandaşların dert ve sorunlarını çözebilmek için kullanacaklarını kaydeden Parmaksız, “Bugünkü siyasetçilerin ancak bir geçmiş olsun ve taziye ziyaretlerinden yan yana gelebildiklerine tanık oluyoruz. Bizler devlet sorunları ile milletsin sıkıntılarını ikindi çayında bile birbirimizle konuşmak istiyoruz. Bizler iktidar olunca projelerimizi ortaya çıkaracağız diye beklemeyeceğiz. En kısa zamanda iktidarın bakanlarıyla bir araya gelerek başta engellilerin yasal hakları ile engelli olmayan vatandaşlarımızın da haklarının savunuculuğunu yapacağız” dedi.

Yüzde 60'ını engellilerden oluşan ilk parti olma özelliği ile Türk siyasetine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Engelsiz Türkiye Partisinin açılış töreninde yaptığı açıklamalarında kendisinin de engelli bir birey olduğuna dikkat çeken Genel Başkan Muharrem Parmaksız, partilerinin ilçe örgütlenmelerini yaptıklarını belirterek, 'Bizler siyaset meydanına adım attığımız zaman şunu düşündük, diğer partilerden bir farkımız olması lazım. Bu yüzden de hiçbir siyasi liderle de alıp veremediğimiz yok” dedi.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in de çiçek, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek’in de mesaj gönderdiği ETP Genel Merkezi açılışında konuşan Parmaksız, siyasette diyaloğun önemine işaret ederek, engellilerin sağlık, eğitim ve istihdam konularında sorunları olduğunu, bu sorunlara köklü çözümler getirmenin öncelikli hedeflerinden biri olduğunu vurguladı.

AÇILIŞIN ARDINDAN ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER
Parmaksız, “Bizler ülke genelinde sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçası olmak istiyoruz. Bu yüzden de sorunların çözümünde muhataplarımızla masaya oturduğumuzda sorunu çözmeden o masadan kalkmayacağız” ifadeleriyle dikkatleri üzerinde topladı. Bakanlar Kurulu Kabinesinden bir çok bakanın da ETP’nin açılışına ilişkin tebrik telgrafları gönderdiği gözlenirken, açılışın ardından Anıtkabir’i ziyaret eden Muharrem Parmaksız öncülüğündeki ETP’liler, Anıtkabir’de yapılan resmi törenle Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu.
Anıkabir’de Şeref Defterine duygu ve düşüncelerini yazan ETP Genel Başkanı Muharrem Parmaksız, Atatürk’ün çizgisinden ayrılmayacaklarının mesajını vermediği gözlendi. Türkiye Sakatlar Konfederasyonunun efsane Genel Başkanı Faruk Öztimur’un Antalya’da aniden hayatını kaybetmesi nedeniyle Nisan ayı sonunda planlanan açılışın, önceki gün gerçekleşmesinin ardından, ETP Genel Başkanı Muharrem Parmaksız’ın, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında Bakan Fatma Şahin ile bir araya gelmesi ve Türkiye’de ki engellilerin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunmaya hazırlandıkları öğrenildi.

09.05.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir ETP Genel Başkanından Çarpıcı Açıklamalar

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi