Şifrem?
176 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan değişik rütbelerdeki 43 personel bir üst rütbeye terfi etti. Terfi alan personele yeni rütbeleri polisevinde düzenlenen törenle takıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir Polisevindeki törene İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ve eşi, müdür yardımcıları, şub müdürleri, ilçe emniyet müdürleri ve amirler katıldı. Rütbelerde belirlenen zorunlu bekleme süreleri sonunda, bir üst rütbeye terfi edebilmek için, kıdem şartlarını yerine getirmiş personelden, Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Değerlendirme Kurulu ve Yüksek Değerlendirme Kurulunca 5 müdür yardımcısı 1.Sınıf Emniyet Müdürü, 4 personel 2.Sınıf Emniyet Müdürü, 4 personel 3.Sınıf Emniyet Müdürü, 14 personel 4. Sınıf Emniyet Müdürü, 12 personel Emniyet Amiri, 2 personel Başkomiser ve 2 personelin de Komiser rütbelerine terfi etmeye layık görüldüğü bildirildi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğündeki hizmet sürelerini dolduran değişik rütbelerdeki 24 personelin de başka illere atandığı açıklandı. Terfi eden personele rütbeleri, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, müdür yardımcıları, şube müdürleri ile personelin eş ve çocukları tarafından takıldı. Törende terfi eden personel adına 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Uğur Öztürk bir konuşma yaptı. Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, "167 yıldır milletimizin huzur ve güvenliğini temin için görev yapan ve gücünü kanunlardan, dinamizmini vatandaş memnuniyetinden alan emniyet teşkilatımız bugün örnek gösterilen bir kurum haline gelmiştir. Bu gelişmede her rütbedeki meslektaşımızın emeği, eş ve çocuklarımızın desteği, anne ve babalarımızın da dualarının olduğu bilinen bir gerçektir.

Terfi eden ve Balıkesir’de hizmet süresini doldurarak başka illere ataması yapılan arkadaşlarımızın görev yaparken her zaman hukukun üstünlüğünü gözeterek tarafsızlığı ve şeffaflığı ile farkındalık oluşturacak bir sorumluluk anlayışı ile görev yapacaklarına inancımız tamdır. Bizler dün olduğu gibi bu gün ve yarınlarda da Emniyet Teşkilatı mensubu olmanın onurunu şerefle taşıyacak, bu onura leke sürecek hiçbir davranışa izin vermeyeceğiz. Eş ve çocuklarımız, polis eşi ve çocuğu olmanın onurunu sonsuza kadar taşıyacaklardır. Bu günlere gelmemizde emeği geçen başta Sayın İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere meslek büyüklerimize, mesai arkadaşlarımıza, fedakar eş ve çocuklarımıza şükranlarımızı arz ediyor, bu vesile ile şehit meslektaşlarımız rahmetle anıyoruz. Terfi eden arkadaşlarımıza, yeni rütbelerinde ilimizden ataması yapılan personelimize de yeni görev yerlerinde aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor arz-ı veda ediyoruz“ dedi.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, 2012 Yılı Terfi Atama Döneminde il merkezi ve ilçelerde çeşitli rütbelerde bulunan 43 personelin terfi etmeye hak kazandığını, ayrıca Balıkesir'deki hizmet sürelerini tamamlayan değişik rütbelerdeki 24 personelin de başka illere atamasının yapıldığını belirtti. Rütbe terfi törenlerinin teşkilatın en anlamlı, mutlu ve önemli günlerinden bir tanesi olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, terfi eden personeli kutlarken, tayini çıkan diğer personellere de yeni görev yerlerinde üs tün başarı diledi. Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın konuşmasında şunları kaydetti;
"Terfi eden personelimiz, bulundukları rütbede uzun bir süre başarı ile hizmet ederek, fedakarlık, disiplin ve halkla ilişkiler gibi temel konularda örnek tutum ve davranışlar sergilemişlerdir. Rütbelerinde belirlenen zorunlu bekleme süreleri sonunda, bir üst rütbeye terfi edebilmek için, kıdem şartlarını yerine getiren ve hakkında adli ve idari soruşturma bulunmayan personel, 2012 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Değerlendirme Kurulu ve Yüksek Değerlendirme Kurulunca bir üst rütbeye terfi ettirilmiştir. Bu başarılarından dolayı terfi eden personeli Balıkesir Emniyet Müdürlüğü personeli adına tebrik ediyorum. Yeni terfi eden personelimizin bir üst rütbeye terfi etmesiyle daha fazla sorumluluk alacakları, mevcut performansları ve disiplinlerini daha da artırarak terfi ettikleri yeni rütbelerinde de başarılı bir şekilde hizmet edeceklerine yürekten inanıyoruz. Değişen ve gelişen dünyada personelimizin eğitimi için Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde çok önemli Hizmet içi eğitim çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Personelimiz bulundukları rütbelerde uzmanlık gerektiren konularda sürekli bir eğitim anlayışı ile gelişmeleri ve yetişmeleri sağlanmaktadır. Bu anlayış hizmetlere olumlu yansımaktadır. Kaliteli ve yetişmiş personeli ile Emniyet Teşkilatı son yıllarda vatandaşında desteğini alarak çok kaliteli hizmetler üretmiştir. Performansını ve başarısını artırarak en güvenilir kurumlar arasında en başlarda yer almıştır. Vatandaşın huzurunu sağlama, can ve mal emniyetini koruma görevini başarı ile yerine getiren Emniyet Teşkilatı bu görevde her türlü teknik, taktik ve gelişmiş araç ve gereçleri kullanmakta ve suç araştırma yöntemlerini sürekli yenilemekte ve geliştirmektedir. Özellikle Balıkesir’de suç ve suçlulukla mücadelede ihtiyaç duyulan konularda Toplum Destekli Polislik projeleri gerçekleştirilerek, suçla mücadelede yeni bir anlayış geliştirilerek önemli başarılar elde edilmiştir. Bu hizmet anlayışının yeni terfi eden arkadaşlarım tarafından da aynı kararlılıkla sürdürüleceğine inancım tamdır. Zor ve meşakkatli bir görevi ifa eden meslektaşlarımın başarılarının arkasında tabi ki onlara her zaman destek olan ailelerinin olduğunu asla unutmuyoruz. Arkadaşlarımızın daha üst rütbelere gelebilmeleri için ailelerinin desteklerini sürdürmelerini rica ediyorum.

Bu güne kadar göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı tüm polis eşlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bir kez daha yeni terfi eden ve İlimizde hizmet süresini doldurarak bizlere veda eden arkadaşlarımı, ailelerini, eş ve çocuklarını, anne ve babalarını tebrik ediyorum. Rütbe terfilerin ve atamaların hayırlı olması dileğiyle kendilerine yeni rütbelerinde ve yeni görev yerlerinde üstün başarılar diliyorum."

Başka illere atamaları yapılan 24 personele Emniyet Müdürü Ömer Aydın tarafından şilt ve kalem takımı verildi. Tören sonrasında ise İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın terfi eden ve ataması yapılan personel ve aileleri ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

03.07.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi