Şifrem?
95 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Bakan Eker'in Balıkesir Ziyareti
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Balıkesir Valiliği'ni ziyaret etti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Resmi törenle karşılanan Bakan Eker, valilikte şeref defterini imzaladı. Vali Ahmet Turhan ile görüşen Eker'e, Vali Turhan tarafından zeytinyağı ve halı hediye edildi. Bakan Eker'e Balıkesir'de katıldığı programları esnasında Vali Ahmet Turhan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri Tülay Babuşçu, Ali Aydınlıoğlu ve Cemal Öztaylan, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Cemalettin Özden, Balıkesir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bayram Ali Alanlı, ilçe ve belde belediye başkanları ile daire müdürleri eşlik etti.

Valilikteki ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığı’na geçen Bakan Eker, partilileri selamladı. Eker, AK Parti olarak 2014 yılında yapılacak olan seçimde yine milletin teveccühünü alacaklarını, bunun için parti teşkilatlarının bütün kollarıyla çalıştıklarını söyledi. "Biz AK Parti olarak millete hizmeti gaye edindik" diyen Bakan Eker, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyaset yoluyla, hizmet yoluyla Türkiye'nin kalkınması ve sorunlarının çözümüne büyük katkı sağlanabileceğini bu kadro ortaya koydu. Balıkesir hükümetimizin aldığı bir karar ile büyükşehir oldu. Artık Balıkesir'in merkezinde olan hizmetler yerelden belediyeler aracılığıyla en uçtaki köye, mahalleye kadar gidebilecektir. Bu Balıkesir'in topyekun kalkınması demektir. Vatandaşlarımızın nerede yaşarsa yaşasın medeniyetin imkanlarından ve refahtan daha fazla pay alması demektir. Biz milletimize hizmet yolunda kararlı bir şekilde Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'yi de birlikte büyütüyoruz. Hamdolsun Türkiye dünyanın önemli bir gücü, saygın bir ülkesi haline geldi. Bütün bunlarda AK Parti teşkilatlarının da önemli bir payı var. Çünkü AK Parti teşkilatları bizimle milletimiz arasındaki köprüdür, devletle milletin arasındaki bağdır. 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren sürekli milletimizden her gün biraz daha fazla hüsnükabul gören bir parti haline geldik. Her girdiğimiz seçimde de bir önceki seçimden aldığımızın rekorunu kırmak suretiyle de milletimizin daha büyük bir ekseriyetinin teveccühüne mazhar olduk, hamdolsun. Önümüzde 2014 yılında iki tane seçim olacak. Mart ayı sonunda genel yerel seçimler olacak. Bunlar önemli seçimler. Milletimizle daha fazla buluşmak, daha fazla hizmet üretmek maksadıyla bizim için bu bir fırsattır. Bütün Türkiye'de biz bu seçimleri parti olarak önemsiyor ve en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 2014 içinde bir de cumhurbaşkanlığı seçimini yaşayacağız. Referandum ile ilk defa cumhurbaşkanı da halk tarafından seçilecek, meclis tarafından değil. Biz AK Parti teşkilatları olarak bütün dinamizmimiz ile çalışıp vatandaşımızın daha çok desteğini, sevgisini, daha çok duasını alacak hizmetlerle buluşmalarla bunu inşallah sağlayacağız. Bu kutlu çaba içerisinde başarılar diliyorum."

Bakan Eker, AK Parti İl Başkanlığı’ndaki ziyaretinin ardından il merkezinden ayrılarak Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Süt Sığırcılığı İşletmesi’nin açılış törenine katılmak üzere Havran ilçesine hareket etti.

23.09.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Bakan Eker'in Balıkesir Ziyareti

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi