Şifrem?
74 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Motor Gösterileri Nefes Kesti
Plakası 10 olan Balıkesir'deki, '10.10.10 Balıkesir Günleri' ve 'Dünya Balıkesirliler Günü' etkinlikleri renkli geçti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Kutlamalar çerçevesinde düzenlenen serbest stil motor gösterilerinde Yunan ve Türk sporcuların gösterileri heyecanla izlendi. Yunanlı gencin rampadaki hava gösterisi ise izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Gala Yaşam Aktivite ve Eğlence Merkezi yanında belediye tarafından düzenlenen alanda gerçekleştirilen, "Serbest Stil Motor Sporları Gösterisi" heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu. Balıkesir Valiliği'nin, "10.10.10 Balıkesir Günleri" etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Türkiye Motor Sporları Federasyonu ile yaptığı girişim neticesinde düzenlenen motor gösterisini binlerce Balıkesirli izledi.

Gösteriye Yunanistan'dan katılan Nontas Logothetis isimli şampiyon sporcu Balıkesir'deki rampada havada birbirinden güzel ve riskli hareketler yaptı. Şovunu ustalıkla gerçekleştiren Yunanlı motosiklet pilotu vatandaşlardan büyük alkış topladı.

Balıkesir'deki serbest stil motor gösterilerine atv aracı ile katılan 15 yaşındaki şampiyon Toprak Razgatlıoğlu da motoruyla yaptığı akrobatik hareketlerle izleyenlere heyecan yaşattı. Türkiye'nin ünlü, "Tek Teker Arif" lakaplı Arif Razgatlıoğlu'nun oğlu olan Toprak motor tutkunlarının ilgisiyle karşılaştı. Gösterinin sonunda Yunanlı sporcu Nontas Logotohetis elinde Türk Bayrağı ile Balıkesirlileri selamladı.

Rampa üzerinden tüm seyircileri birlikte selamlayan sporcuların sevgi ve dostluk görüntüsü sergilemesi takdir topladı. Bu arada, spor gösterilerinin yapılacağı alanda vatandaşlara Sındırgı Belediyesi tarafından hazırlanan keşkek ikram edildi. Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul da kazanların başına geçip vatandaşlara keşkek ikramında bulundu.

Öte yandan, TGRTHABER TV'ye canlı yayın konuğu olan Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, "10.10.10 Balıkesir Günleri" ve "Dünya Balıkesirliler Günü" etkinlikleriyle ilgili bilgiler verdi. 10.10.2010 kutlamalarının tarihi esprisinden bahseden Vali Yılmaz Arslan, Balıkesir'in Türkiye ekonomisindeki yeri ve öneminden söz ederek yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı işadamlarına Balıkesir'in son derece cazip ve elverişli bir bölge olduğunu belirterek açık davette bulundu. Vali Arslan, 10.10 Balıkesir günlerinin bundan böylme daha kapsamlı ve organize olmuş etkinlik ve çalışmalarla devam edeceğini belirtti.

Motor sporları gösterisinden önce Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri de motorlarıyla gösteri yaptı. Motorlarının üzerinde değişik akrobatik hareketler yapıp, silahla suçlu kovalayan polislerin motor şovları da vatandaşlar tarafından ilgi ve heyecanla izlendi.

Serbest Stil Motor Sporları Gösterisi'ni Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, AK Parti genel başkan yardımcısı Balıkesir milletvekili Edip Uğur, milletvekilleri İsmail Özgün ve Ahmet Duran Bulut, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, İGM başkanı Mehmet Akif Okur, belediye başkan yardımcısı Argun Atıcı, MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul ile çok sayıda davetli ve vatandaş izledi. Gösteri arasında Balıkesir Belediyesi Türk Halk Müziği korosu sanatçıları konser verdi. 10.10.10 Balıkesir Günleri kutlamaları kapsamında Türkiye Kupası Basketbol müsabakaları oynanırken etkinlikler akşam da toplu nikah töreni ve ünlü sanatçı Funda Arar'ın sahne alacağı halk konseri ile sona erdi.

11.10.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Motor Gösterileri Nefes Kesti

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi