Şifrem?
205 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Kesik Bacaklar Toprağa Verildi
Bursa'da çöp konteynırında bulunan kesik bacaklar gömüldüğü kimsesizler mezarlığından çıkarılıp Dursunbey'de cenaze töreniyle toprağa verildi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Bursa'da 'ikinci Münevver Karabulut vakası' olarak adlandırılan cinayetin kurbanı genç kadının kesik bacakları, ailesi tarafından Kimsesizler Mezarlığı'ndan çıkarılıp Dursunbey'de toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, küçük kızının ilk yaş gününde öldürülen 25 yaşındaki S.T.'nin bacakları, Konak Mahallesi'ndeki bir çöp konteynırında bulundu. Savcılık ve polisin titiz çalışması sonucu 3 çocuk annesi S.T.'nin bıçaklanarak öldürüldükten sonra vücudunun 5 parçaya ayrıldığı ortaya çıktı. Polis, herkesi dehşete düşüren korkunç cinayetle alakalı olayı gerçekleştirdiği iddia edilen S.T.'nin sevgilisi B.K. (31) ile suçu gizledikleri öne sürülen babası A.E.K. ve kardeşi S.K.'yi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan, suçunu itiraf ettiği iddia edilen B.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adli Tıp Kurumu'nda incelenen bacaklar, başlangıçta kimliği belli olmadığı için prosedür gereği belli bir süre beklendikten sonra Hamitler'deki Kimsesizler Mezarlığı'na defnedildi. Bacakların S.T.'ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine, aile kızlarının cesedinin tamamının bulunmasını istedi. Cinayet bürosu ekipleri, biri eğitimli köpekli timlerle olmak üzere 3 kez Hamitler Çöplüğü'nde S.T.'nin vücudunun diğer parçalarını aradı fakat çabalar sonuç vermedi.

MEZARDAN ÇIKARILAN KESİK BACAKLARA SARILDI
Kızları vahşice öldürülen anne Neriman Birge ve ayrıldığı kocası İsa Taşkın'ı, kızları S.T.'nin parçalara ayrılan cesedi bir araya getirdi. Kızlarının Kimsesizler Mezarlığı'ndaki mezarını kazdıran anne-baba, cesedi çıkararak memleketleri Balıkesir'in Dursunbey ilçesine götürdü.
Kızının, içinde sadece bacakları bulunan tabutuna sarılarak gözyaşı döken anne Neriman Birge, "Kızım ölmeden önce kayınpederi tarafından taciz edildiğini söylemiş. Bunlar büyük bir ihtimal benim gül gibi kızımın bir açığını buldular. Ve kızımı o yüzden öldürdüler.

Yavrumun vücudunun diğer parçaları nerede? Bacaklarını kestiği testere, vücudunun geri kalanı büyük bir ihtimalle gömüldü. Ve katil bunun yerini bilmesine rağmen söylemiyor. Ağabeyi, babası, annesi de birlikteymiş. Bunlar evlerini 5 kez badana yapmışlar. Onlar da suçlu, onlar neden salınıyor? Katil böyle bir şeyi tek başına asla yapamaz. Olayda mutlaka katile yardım edenler de var" dedi.

Kızının minik torunun ilk doğum gününde alışveriş için kandıran katil tarafından öldürüldüğünü ifade eden anne Neriman Bilge, "Yavrumdan geriye 3 annesiz çocuk kaldı. Şimdi onlara ne olacak?" diyerek gözyaşı döktü.

KATİL ZANLISI TEK DEĞİL İDDİASI
Baba İsa Taşkın ise, kızının böyle vahşice öldürülmesinin ardında çok büyük sebepler olduğunu ifade ederek, "Bundan katilin akrabalarının haberi var. Suçun tek bir kişiye yüklenmesi adalet değil. Yavrumun vücudunun geri kalanı nerede? Bunlar çöpe atılmadı. Bunlar ortaya çıkarılmıyor. Çünkü kızımın vücudunun diğer parçaları ortaya çıkınca herkesin suçu da ortaya çıkacak. Katil B.K., ailesini kurtarmak için suçu üstlendi" diye konuştu.

Kızının bacaklarının defnedildiği mezarı göstererek bu acıyı katilin ailesine de yaşatacağını öne süren İsa Taşkın, "Dünya bize zindan oldu. Katil bana kızımın parçalara ayrılmış bacaklarını teslim etti. Ben de katilin vücudunu parçalara ayırıp cesedini ailesine teslim edeceğim. Onun gibi saklamayacağım. Cesedini anne-babasına teslim edeceğim. Bunlar seri katil. Bizim yüreğimiz yanıyor. Bu canilere en ağır ceza verilsin" şeklinde konuştu.

Kızlarının kesik bacaklarını alan anne ve baba, Balıkesir'in Durbunbey ilçesine hareket etti. Genç kızın kesik bacakları için İstasyon Mahallesi'nde bulunan İstasyon Camii'nde cenaze namazı kılındı. Kesik bacakların bulunduğu tabut açılarak aileye son kez gösterildi. Anne Neriman Birge ve baba İsa Taşkın gözyaşlarına hakim olamadı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına genç kızın arkadaşları da katıldı. Namazından ardından omuzlarda taşınan cenaze, dualarla İstasyon Mezarlığı'nda defnedildi.

24.11.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

necmi savran / balıkesir
insanlık
Böyle kişileri ibreti alem olsun diye sallandırıcaksın bak bir daha böyle olaylar olurmu. İnsanlıktan nasibini almamış bunlar.
26.11.2010 23:35:00
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Kesik Bacaklar Toprağa Verildi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi