Şifrem?
174 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık MHP'nin Yeni Yönetimi Belirlendi
MHP Ayvalık'ın yeni yönetimi basına ve partililere tanıtıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ayvalık'ta Sinan Oğuz Başkurt ve ilçe yönetiminin istifasıyla boşalan ve göreve Cevat Yenigül getirilen, ancak Yenigül ve arkadaşlarının da yaklaşık 6 ay önce istifa etmesiyle uzun süredir boş kalan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayvalık İlçe Başkanlığı’na, genel merkez tarafından atanan Küçükköy eski Belediye Başkanı Nedim Özdemir, dün yeni yönetimini açıkladı.

Ayvalık, Sefa mevkiinde bulunan ‘Küçük Berk’ isimli otelde saat 14.00’de geniş katılımlı bir toplantı ile MHP Ayvalık İlçe Yönetimi basına ve partililere tanıtıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran ve il yönetimi temsilcilerinin yanı sıra, Merkez İlçe yönetimi, Balıkesir’e bağlı ilçe ve belde başkanları, MHP İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda partililerle MHP Ayvalık İlçe yönetiminin yeni yöneticileri hazır bulundu.

Edremit’in MHP’li Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Karaağaç’ın MHP’li Belediye Başkanı Arif Efe ve Ayvalık’ın eski belediye başkanı Ahmet Tüfekçi’nin onur konuğu olarak katıldıkları tanıtım toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Duran, 15 Aralık itibariyle genel merkezimizin onayıyla M. Nedim Özdemir başkanlığında, onunla çalışacak yeni yönetim için yetki belgesinin geldiğini belirterek, kendilerinin de Özdemir ve yeni yönetimini desteklemek için tanıtım toplantısında hazır bulunduklarını kaydetti.

MHP’nin TBMM’de olmasının 2007 yılından bu yana yaşanılan olaylarda ki duruşu ve müdahalelerinin takdirle karşılanıldığını belirten Duran, “2002 yılında sıfır terörle teslim ettiğimiz Ak Parti iktidarının terörü 8 yıl 2 aylık iktidarlık sürecinde getirdiği nokta hepinizin malumudur. Her gün doğu ve güneydoğuda olaylar, güvenlik güçlerimizin taşlanması ve şehit düşmesinin karşısında, artık fütursuzca TBMM’de bile iki bayraktan, iki dilden bahsedilmeye başlandı” diye konuştu.
AK Parti iktidarının sadece terör konusunda değil, çok güzel gösterilmeye çalıştıkları ekonomik politikalarda da sınıfta kaldığını söyledi.

“HİÇ KİMSE MİLLİYETÇİ HAREKETİN GÜCÜNÜ İNKÂR EDEMEZ”
MHP İl Başkanı Mehmet Duran’ın ardından konuşan çiçeği burnunda ilçe başkanı Muhammet Nedim Özdemir, kendilerini yalnız bırakmayan partililer, konuklar ve ilçe tarihinde çok önemli bir isim olarak nitelediği, Ayvalık’ın eski Belediye Başkanı Ahmet Tüfekçi’ye teşekkür ederek, kendilerinden önce istifa eden Ayvalık MHP yönetiminin ardından ilçe teşkilatlarında başkansız bir dönemin geçtiğini hatırlattı.
İlçe teşkilatının olmadığı dönemde gerçekleşen anayasa değişikliğine ilişkin yapılan referandum sonucunun yüzde 70’lere ulaştığını kaydeden Özdemir, “Birileri bu başarıyı kendilerine mal etmeye çalışsa da, referandum da kullanılan ‘hayır’ oylarının en az yarısı MHP’ye aittir. Dolayısıyla Ayvalık’ta milliyetçi hareketin gücünü inkâr etmek mümkün değildir” diye konuştu.
Ayvalık’ta yapılan seçimlerde iki sağ partinin birbiriyle yarışmasının sonrasında, seçimleri her defasında bir sol partinin kazandığına dikkat çeken Nedim Özdemir, “Bunu önleyebilmek ve önümüzdeki yerel seçimlerde milliyetçi hareketin belediye başkanını Ayvalık’a getirebilmek için tüm büyüklerimizle görüştük ve onların desteklerini aldık. Ayvalık MHP’nin yeni yönetimini bu destekle oluşturduk” dedi.
12 Haziran 2011 tarihinin Türkiye’nin miladı olacak bir seçime gidileceğinin altını çizen MHP Ayvalık İlçe Başkanı M. Nedim Özdemir, “Eğer önümüzdeki genel seçimlerde Ak Parti yine iktidarda kalırsa, Türkiye’de pek çok şey şu an göründüğü durumdan daha kötüye giderek, değişecektir” diyerek tüm milliyetçileri MHP’ye destek vermeye çağırdı.

“TÜRKİYE SEVR ÖNCESİNDEKİ DÖNEMİ YAŞIYOR”
Özdemir’in ardından söz alan Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç yaptığı konuşmada, “Yaklaşık 16 yıl önce Balıkesir ili sınırları içinde ilk defa Ayvalık’ta MHP’li bir belediye başkanlığı kazanmanın mutluluğunu Ahmet Tüfekçi ağabeyimiz sayesinde yaşadık. Bizler içimizdeki sıkıntı ve sorunlarımızı aştığımız sürece, hiçbir güç ve hiçbir kudret bizi iktidar olmaktan alıkoyamaz. Biz geleceğimizin ve doğacak çocuklarımızın MHP’li olmasını istiyorsak mutlaka iktidara gelmek zorundayız. İktidar MHP’nin mahkûmiyetidir. Biz iktidar olmaya mahkûmuz. Aksi halde Türkiye’nin geleceği, Osmanlı’nın son dönemlerindeki gibi paramparça olmaya yüz tutmuş, Sevr öncesindeki bir dönem haline gelecektir. Gelmiştir de.” diye konuştu.

Mevcut iktidarın, iktidarı elinden kaybetmemek için devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini savunan Kılıç,“Bu durumda bizim mücadele edeceğimiz güç; dünya emperyalizminin Türkiye temsilcileridir. Çünkü karşımızda sadece bir siyasi parti yok. Bütün dünyadaki emperyalist güçlerin desteklediği Türkiye’deki bir iktidar var” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimini tanıtım toplantısında Atatürk’ün ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ vecizesini haykıran Ahmet Tüfekçi’nin bu davranışının toplantıya katılan tüm MHP’lilerce alkışlarla karşılandığı gözlenirken, Karaağaç Belediye Başkanı Arif Efe ve MHP’li yöneticilerde kısa konuşmalarında parti içi birlik ve beraberlik mesajları verdikleri görüldü.

“İŞTE AYVALIK MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ”
Öte yandan Muhammet Nedim Özdemir başkanlığındaki MHP Ayvalık İlçe Teşkilatı’nda Dursun İnan ve Akan Örs’ün başkan yardımcılığı görevine getirilirken, ilçe sekreterliğine Ender Yücel ve Muhasip üyeliği de Erol Yenigül’e görev verildi.

Buna göre, Ayvalık MHP’nin yönetim kurulu üyeleri de; Bekir Erk, Mehmet Çokkorkmaz, Muhittin Tüfekçi, Mustafa Yatkın, Ramazan Rüzgar, Yasin Durko, Zekeriya Yaşar, Ayhan Serttaş, Ragıp Akın, Göksel Koçoğlu, Necat Bingöllü, Mesut Figen, Hüseyin Kırağ, Emin Öner, Ümit Topal, İlhan Öngen, Bahri Eroğlu, Erkan Filiz, Mehmet Çandarlı, Sertaç Tünek, Gökhan Tutmaz, Özay Sarı, Resul Kaya, Gökhan Bozkurt, Mehmet Kaban, Süleyman Demirel, Mehmet Sevinç Özden, Musa Bozkurt, Hamza Demirel, Halit Şahan, Yasin Yılmaz ve Yakup Başal isimlerinden oluştu.

MHP Ayvalık İlçe Yöneti’minin açıklanmasının ardından görkemli bir Türkiye pastasının birlikte kesilmesi renkli görüntülere sahne oldu.

24.12.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler







Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık MHP'nin Yeni Yönetimi Belirlendi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi