Şifrem?
156 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Şampiyon Boksöre Validen Altın Ödülü
Balıkesir Polis Gücü Spor Klübü boks takımından Ümmühan Bulut 46 kg da Türkiye ikincisi oldu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nün polisi toplumla bütünleştiren sosyal sorumluluk projelerinden biri daha başarıyla uygulanıyor. Vali Yılmaz Arslan'ın da desteği ile emniyetin yürüttüğü, "Yetenek Sizden Destek Bizden" isimli proje kapsamında spor dalarında yetenekleri keşfedilen gençler değerlendiriliyor.

SOKAKTAN RİNGLERE
Balıkesir'de "risk altında olan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençlerin" suçlardan ve zararlı çevre etkilerinden korunması, zamanlarının boşa geçirilmemesi, faydalı çalışmalarla zararlı alışkanlık edinmelerinin önlenmesi, yaşam becerilerinin geliştirilmesi, çocukların yeteneklerine göre değişik spor dallarına yönlendirilerek spor yapabilmeleri amacıyla Vali Yılmaz Arslan'ın talimatı ile hazırlanan sekretaryasını İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı, "Yetenek Sizden Destek Bizden" isimli projeye 13-18 yaş arasındaki 130 genç dahil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün de ortak olduğu proje 5 Temmuz-15 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Spor yapan çocuklar için gerekli tüm spor malzemeleri İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından temin edildi.

Proje hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Ömer Aydın, çocukların yeteneklerine göre atletizm, masa tenisi, basketbol, voleybol ve boks branşlarına yönlendirildiklerini söyledi. Ömer Aydın, çocukların antrenmanlarının uzman çalıştırıcılar eşliğinde İl Emniyet Müdürlüğü Spor ve Sosyal Tesisleri (Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü), Atatürk Stadyumu ve Gençlik Merkezi'nde bulunan Eğitim ve Kamp Tesisleri'nde gerçekleştirildiğini bildirdi. Proje sonunda branşlarında çalıştırıcıları tarafından yetenekli oldukları belirlenen tüm branşlarda toplam 118 çocuğa sporcu lisansı çıkartılarak Polis Gücü Spor Kulübü bünyesine alındıkları açıklandı.

Bu kapsamda oluşturulan Polis Gücü Spor Kulübü Boks Takımı'nda halen 8'i bayan toplam 55 sporcu bulunuyor. Balıkesir Polis Gücü Boks Takımı 2011 yılı Türkiye Boks Federasyonu'nun 21-27 Ocak 2011 tarihlerinde düzenlediği Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasına 2 sporcu ile katıldı. Müsabakalarda Balıkesir Polis Gücü'nden Ümmühan Bulut 46 kg'da Türkiye 2.si oldu.

HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONASI
Boks Milli Takımına çağrılan Ümmühan Bulut, Kastamonu'da Türkiye Milli Boks Takımı ile birlikte Dünya Şampiyonası kampında hazırlıklarına devam ediyor. Vali Yılmaz Arslan Türkiye ikincisi olan Ümmühan'ı altınla ödüllendirirken başarısının devamını diledi.

Valilikteki ödül törenine antrenör Resul Çiftçi ile birlikte gelen Ümmühan, Balıkesir Anadolu Lisesi'nde 10. sınıf öğrencisi. Şampiyonada büyük bir heyecan yaşadığını anlatan Ümmühan Bulut, "2 yıldır boks çalışıyorum. Polis Gücü takımına alındım, çok mutlu oldum. Hocamız çok iyi çalıştırdı ve bu benim katıldığım ilk şampiyonam oldu. İkincilik elde ettim. Hedefim dünya şampiyonasına katılmak" dedi. Polis Gücü'nün hocası Resul Çiftçi de sporcularına güvendiğini, Ümmühan'ın boksta çok daha iyi yerlere gideceğine inandığını söyledi. Valilikteki ödül töreninde İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ile İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan da hazır bulundu.

Bu arada, Polis Gücü Boks Takımının 4 sporcu ile 30 Ocak-6 Şubat 2011 tarihlerinde Artvin'in Arhavi ilçesinde yapılan Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası'na katıldı. 2 sporcu çeyrek finale kadar yükselirken 2 sporcu ise eleme grubunda elendi.

04.03.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

atacan özer / balıkesir
tebrik
arkadaşlar tebrik ederim ben bir kick box çu olarak .bu şehir bizim şehrimiz.el ele hep beraber . daha büyük başarılara imza atama dilek lerimle allah yardsımcımız olsun
08.04.2011 15:40:31
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Şampiyon Boksöre Validen Altın Ödülü

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi