Şifrem?
154 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Best Basketbol Takımından Vali Yılmaz Arslana Ziyaret
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) final müsabakalarını 2. sırada tamamlayarak Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne (TB2L) yükselen Best Balıkesir Basketbol takımı Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ziyarete Best A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili A. Sırrı Yırcalı, yönetim kurulu üyesi Sinan Yırcalı, antrenör İsmail Doğrutekin, teknik heyet ve sporcular katıldı.

BEST'in başarısının son derece önemli olduğunu belirten vali Yılmaz Arslan, bu çıkışın Balıkesir'in sporda daha iyi yerlere geleceği konusunda kendilerine ümit verdiğini söyledi. Vali Arslan, "Best Basketbol takımının elde ettiği başarı moral bulmamızı sağladı. Bu vesileyle başta Rona Yırcalı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah yakalanan iyi atmosferle birlikte bundan sonra 1. Lig'e doğru hızla ilerlemek istiyoruz. Bu sene futbolda beklediğimiz başarıyı bulamadık ancak basketbolda bulduğumuzu düşünüyorum" dedi.

VALİ KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ VERDİ
Vali Yılmaz Balıkesir'e 3 bin ya da 3 bin 500 kişi kapasiteli yeni bir kapalı spor salonu yapılacağının müjdesini verdi. Mevcut Kurtdereli Kapalı Spor Salonu'nun Balıkesir'deki spor salonu ihtiyacını karşılamada yetersiz kaldığını belirten Vali Arslan, yeni yapılacak salon sayesinde BEST Balıkesir Basketbol takımının kendi evinde oynayacağı maçları daha çok seyirci ile daha büyük sahada oynama imkanı bulacağını da belirterek, salon inşaatının bu yıl içinde başlayıp en kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı. BEST Balıkesir takımının başarısını kutlayan Vali Yılmaz Arslan, oyunculara ve teknik kadroya birer altın hediye etti. Yırcalı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sırrı Yırcalı ise BEST olarak 3 yıldır basketbol takımına destek verdiklerini söyledi. Yırcalı, "Balıkesir'de basketbolun biraz elinden tutulması gerektiğini düşündük ve bu istikamete girdik. Yaklaşık üç senede 2. Lig'e çıkarak çok memnun edici bir sonuç aldık. Umuyorum ki takımımız seneye daha başarılı sonuçlara imza atacaktır " dedi. Yırcalı, Kurtdereli Kapalı Spor Salonunun Balıkesir'in ihtiyacını karşılamadığını ve antrenman yapmak için gecenin geç saatlerini beklediklerini belirterek yeni salonla ilgili müjdeli haberin kendilerini çok sevindirdiğini söyledi. Konuşmaların ardından takım kaptanı Serkan Tanırgan, Vali Arslan'a sırtında "Yılmaz Arslan" yazılı forma hediye etti. Vali Yılmaz Arslan yarım altın ile ödüllendirdiği teknik heyet ve sporculara ilerleyen süreçte alınacak başarılı sonuçların daha büyük ödüller ile ödüllendirileceğini belirtti.

EMNİYET MÜDÜRÜ
BEST Basketbol heyeti daha sonra İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret ettiler. İdare, teknik heyet ve sporcuları Paşaalanı ek binasındaki yeni makamında kabul eden Emniyet Müdürü Ömer Aydın, BEST Basketbol Takımının başarılarını yakından takip ettiğini, Basketbol 2. Ligi'ne yükselmesinin sevindirici ve önemli olduğunu söyledi. Müdür Aydın, bu başarının Balıkesirli vatandaşların basketbolu sevmeleri ve yeni yetişen çocuk ve gençlerin bu sporu tercih ederek yeni yıldızların yetişmesinde önemli rol oynayacağını vurguladı. Takım kaptanı tarafından Emniyet Müdürü Ömer Aydın'a sırtında isim ve soy isminin yazılı olduğu BEST takım forması hediye edildi. Ömer Aydın da Balıkesir Emniyet Müdürlüğünün flamasını, kulüp başkanı Sırrı Yırcalı'ya da bir şilt vererek Basketbol 2.Liginde başarı diledi. Ziyaretlerde, BEST Basketbol Kulüp Başkanı Sırrı Yırcalı, BEST A.ª. Yönetim Kurulu üyesi Sinan Yırcalı, Yırcalı Şirketler Grubu sekreteri Hüseyin Karaduman, takım yöneticileri ve takım antrenörü Gafur Çoymak ile takım oyuncuları hazır bulundu.

02.04.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Best Basketbol Takımından Vali Yılmaz Arslana Ziyaret

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi