Şifrem?
107 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Başkan Hasan Özel 2. Yılını Değerlendirdi
Edremit'e bağlı Kadıköy Belediye Bakanı Hasan Özel 2. hizmet yılını doldurması sebebiyle bir basın toplantısı düzenleyerek, yaptıkları ve yapacakları icraatları değerlendirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Beldenin mesire alanı olan Şıp Şıp Dede Seyir Tepesi’nde gerçekleştirilen basın toplantısına bölgedeki yerel ve yaygın basın temsilcileri ve muhabirleri katıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, 2 yıl içinde yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı. Kimsenin yapılamaz dediği işleri başardıklarını söyleyen Başkan Özel, slayt gösterimi ile belediyenin 2010 yılı gelir ve giderlerini de basın mensuplarına ayrıntılarıyla anlattı.

Hafta sonunun yoğun bir programına rağmen yerel basının temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda başkan Hasan Özel, yapılan çalışmaların sadece kendisinin başarısı olmadığını, ekibiyle birlikte yapılan koordineli bir programın eseri olduğunu da söyledi. Kadıköy’ün AK Partili Belediye Başkanı Hasan Özel, “Kadıköy Belediyesi olarak, bir hizmet yılını daha geride bırakmış bulunuyoruz. 27 Mart 1994 yerel seçimleri ile köy statüsünden kurtularak Belde statüsüne kavuşan Kadıköy’ümüzde, hızlı bir değişim süreci yaşıyoruz. Kadıköy Belediyesi, kısa dönemde bir yandan sevgili Kadıköylülerin yaşamını kolaylaştıracak bir çok önemli soruna çözüm üretirken, bir yandan da çok gerekli ve öncelikli gördüğü bir çok projeyi hayata geçirmiş bulunuyor. Seçimler öncesinde halkımıza söz verdiğimiz gibi, İnsana öncelik veren bir yerel yönetim anlayışı ile çağdaş ve modern Kadıköy için çalıştık. Şıp Şıp Dede mesire yerinin işletmeciden alınıp halkın kullanımına sunmak ve yanındaki orman alanını Belediyemize kazandırmak tarif edilemez bir gurur vermiştir. Şıp Şıp Dede mesire yerinin işletmeciden almasına müteakip 4 Mart 2010 da meydana gelen heyelan sonrasındaki durumu siz değerli basın içler acısıydı. Burasını yeniden düzenleyerek seyir tepesi haline dönüştürdük. Kadıköy Beldemizin muhtelif yerlerine 9 bin 500 metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapılmıştır. Beldemizin muhtelif yerlerinde ihtiyaç duyulan yerlerde; bin 250 metre şebeke borusu, 96 adet eve su ve kanalizasyon bağlantısı yapıldı. Beldemizde dağdan gelen yağmur sularından dolayı oluşan sel için drenaj hendekleri ve 600 mm’lik 500 metre drenaj hattı çalışması yapılarak gerekli önlemler alınmıştır” dedi.

“YAPILMAZ DENİLEN İŞLERİ YAPTIK”
İki yıl içersinde yapılamaz denen işler yaptıklarını vurgulayan başkan Hasan Özel, “Dokunulamaz denen yerler yıkıldı tüm Kadıköylülerin faydalanacağı ve yaşayacağı alanlar haline getirildi. Sadece bir bölgeye hitap eden park yerine her bölgede bir park projesiyle iki tane yeni park çalışması tamamlandı. Pazarkent kooperatifi yanında yeni bir park çalışmamız devam ediyor. Oto Pazarı mevkiindeki Alt Geçidin ilk hali harabe idi. Yaptığımız revizyon ve aydınlatma sistemi ile yaşlı, bebek arabalarının ve özürlülerimizin yararlanabileceği modern görünümüne kavuşturarak halkımızın kullanımına açılmıştır. Doyamadım suyu olarak bilinen Paşa Sultan mevkiindeki kaynak suyu toplam 6000 metrelik hat ile ayrı bir isale hattı ve şebeke döşenerek beldemizin değişik noktalarında 5 ayrı çeşmeye bağlanmıştır. Su deposu mevkiinde 30 metre yüksekliğinde, 96 metrekare Türk bayrağı dikildi. Hiç kimsenin cesaret edipte üzerine gidemediği tapu sorununa el attık. Sadece iki bölgede hisseli tapu kaldı. Kadıköy spor kulübü için Fatih mahallesinde Yeni parkın yanına antrenman ve hazırlık için futbol sahası yapıldı. Özel Hastane yanında yapılan otopark ve meydan düzenlemesi tamamlandı. Kazdağılarının eteğinde oturup ta kuyu suyu içen tek belediye olmamız; bizi yeni arayışlara yöneltti. Önce civar köylülerle yaşanan sorunlar giderildi, muvafakatler alındı. Sonra kaynak suyu için çalışmalara başlandı. Şu anda gerekli izinler alınarak, proje aşamasına geldik. Buradan Şeyh Muhittin, Pazarkent ve Güneş Evlerde oturan vatandaşlarıma müjdeli bir haber vermek istiyorum, malzemelerini tedarik ettiğimiz yeni bir su şebeke hattın döşenmesi kısa sürede tamamlayarak üst katlardaki su problemini çözüyoruz. Gençlerimizin spor kulüpleri çerçevesinde yapmış olduğu çalışmalara destek oluyoruz. Onlarda bu çabamızı boşa çıkarmıyor ve Kadıköy’ün körfezde değil tüm Türkiye’de adını duyuruyor. Onlara Halkım adına teşekkür ederim. Tüm bunlara dayanarak Halkımızın bize 29 Mart 2009 da verdiği destekle işe başladık. Vermiş olduğumuz sözlerden birçoğunu iki yıl içerisinde başarmış olmanın sevinciyle önümüzde ki üç yıl üzerimize düşen görevi tam anlamıyla yapabilmek için gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyor ve Halkımız bizim yanımızda bu şekilde durmaya devam ettiği sürece başaramayacağımız hiçbir sorun ve proje yoktur. Tüm Kadıköy Halkına Şahsım ve Meclis üyelerim adına sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

04.04.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Başkan Hasan Özel 2. Yılını Değerlendirdi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi