Şifrem?
165 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

SP Milletvekili Adayları Kamuoyuna Tanıtıldı
SP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Sıra Milletvekili Adayı olan eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, partisinin Balıkesir'de düzenlediği aday tanıtım törenine katıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, kendisi gibi Bursa'dan milletvekili adayı olan Bülent Arınç'a meydan okudu. Balıkesir'de konuşan Kazan, "Komşu il olarak Bursa'daki düelloyu izlersiniz" dedi.

SP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Sıra Milletvekili Adayı olan eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, partisinin Balıkesir'de düzenlediği aday tanıtım törenine katıldı. Şevket Kazan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı sert şekilde eleştirdi.

Hasan Baba Çarşısı'ndaki Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende, SP'nin 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde meclise gireceğini söyleyen Şevket Kazan, Balıkesir'den milletvekili adayı olmak istediğini ancak Bursa'dan gösterildiğini, Kocaeli'nde partili arkadaşlarının önünü açmak için bu ilden tekrar aday olmadığını belirtti. Milletvekili adayı olmadan genel merkezde görev almak istediğini ancak genel başkan Mustafa Kamalak'ın ricası ve talimatı üzerine milletvekili adayı olduğunu anlatan Şevket Kazan, Balıkesir'in merhum Erbakan'ın ikinci vatanı olduğunu bu sebeple bu ilden aday olmayı çok arzu ettiğini ancak genel başkanlarının Bursa'dan aday gösterdiğini kaydetti.

Şevket Kazan, "Osman Bey kardeşimiz gel Balıkesir'den aday ol dedi. Ben aslında hiç tereddüt etmedim. Çünkü Erbakan Hocamızın ikinci vatanıydı Balıkesir, Edremit Altınoluk. Neden olmasın dedim. Onun arkasından Bursa teşkilatı Mustafa Kamalak'a geldi ve benim Bursa'dan aday olmamı arzu ettiler. Bu defa da Bursa'da olman gerekir dediler peki dedim. Peki dedim ama hep aklımda, fikrimde Balıkesir" dedi.

"MİLLİ GÖRÜŞÜN BÜLBÜLÜ"
SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, Bursa'dan milletvekili adayı olunca AK Parti'nin de kendisinin karşısına Bülent Arınç'ı çıkardığını anlatırken Arınç'ın milli görüşten saptığını kaydetti. Seçim döneminde Bülent Arınç ile sık sık karşılaşacaklarını hatırlatan Şevket Kazan, "Bizim yıllardan beri milli görüşün bülbülü diye bildiğimiz Bülent Arınç kardeşimiz geldi Bursa'da bizim karşımıza çıktı.

Biz Bursa'da Bülent Arınç'la ne yapacağız? Bülbül demem boşuna değil. Bir olay var, onu anlatmanın sırası değil. Ama gerçekten enteresan bir insan. Bu davaya çok hizmeti geçmiş olan bir insan. Türkiye çapında milli görüşü anlatan bir insan. Ama Türkiye'de milli görüşü anlatan bu insan şimdi kalkmış eski dönemi anlatıyor. Yani AKP'den önceki dönemi anlatıyor

. O dönem için diyor ki 'biz at gözlüğüyle dünyaya bakıyormuşuz, aşiret usulü idare ediliyormuşuz'. Parlamentoda çıkarılan bir dergide böyle diyor. Buna bir cevap vermem gerekiyordu, ben de dedim ki yıllardır milli görüş hatibi olarak tanınan Bülent Bey kardeşim ne kadar zor bir durumdasın. Hayatının en etkili günlerini geçirdiğin milli görüşe şimdi laf atıyorsun, at gözlüğüyle dünyaya bakmak diyorsun.

Milli görüş yıllardır konferansını verdiğin halde ne olduğunu tanıyamadığın bir görüşmüş meğerse. Milli görüş dünyaya at gözlüğüyle bakmak değil, tevhit akidesini kalbin merkezine oturtan bir anlayıştır. Beyefendi geçenlerde Amerika'ya gitmiş, oradan dönerken diyor ki 'bizim gerçek yolumuz meğerse AB'den Amerika politikalarının yanında olmakmış' diyor. İnsan şaşırıyor yahu. Bize hidayet ver ya rabbi" şeklinde konuştu.

26.04.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir SP Milletvekili Adayları Kamuoyuna Tanıtıldı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi