Şifrem?
211 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık'ta CHP'nin Seçim Bürosu Açılışı
Ayvalık'da, Cumhuriyet Halk Partisi Yeni Mahalle’de seçim bürosu açtı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen öncülüğünde açılan seçim bürosu açılışı tam anlamıyla büyük bir coşkuya sahne oldu.

Seçim bürosunun açılışına, CHP Balıkesir Milletvekili adayı Nedret Akova, SODEV Genel Başkan Yardımcısı ve CHP’nin Balıkesir Milletvekili aday adayları Mehmet Tüm ile Gökay Bacan, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Toka, İl Genel Meclisi ile Ayvalık, Altınova, Küçükköy Belediyelerinin CHP’li Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Açılışta konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, iktidar partisine yüklendi. Türközen; 12 Haziran Genel Seçimlerini 8,5 yıllık Ak Parti iktidarının, Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklardan oluşan ‘3Y’yi yok edeceği vaadini yerine getirmeyenlerle, vatanını milletini sevenler, Atatürk devrim ve ilkelerine bağlı olanların, laik-demokratik Cumhuriyetin kazanımlarını koruyanların seçimi olarak niteledi. CHP olarak açılan 2. seçim bürosunun, 172. Alay komutanı Ali Çetinkaya’nın Yeni Mahalle tepelerinden Kurtuluş Savaşının meşalesini yaktığı ilk kurşun gibi, Ak Parti iktidarından kurtulmak için aynı meşaleyi yine Yeni Mahalle tepelerinden başlatacağını söyleyen Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, “Mevcut iktidar yoksulluğu önleyeceğini söyledi, bugün Türkiye’nin beşte birine tekabül eden 13 milyon insan yoksulluk sınırının da altında yaşamak zorunda bırakıldı. ‘Yolsuzluğu önleyeceğiz’ diyerek TBMM’den içeri girdiklerinde önce sakallarını kestiler. Arkasından gömlek giydiler. Ardından jeeplere bindiler. Onun arkasından havuzlu villalara taşınıp her şeyi unutarak yolsuzluk batağına kendileri düştüler” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkan Dengir Mir Fırat gibi nicelerinin artık siyasette aday adayı bile olamadığını kaydeden Türközen, “Cep feneri değil, Deniz Feneri çıkardılar. Almanya’dan Türkiye’yi soydular. Bugün kendileri Türkiye’yi inim inim inletirken, hala iktidar dayı olduklarını iddia ediyorlar. Sorarım sizlere; Bu iktidarın 8 senede yaptıkları herhangi bir şey var mı? Düzelttikleri bir şey var mı? Sadece AKP yandaşları içerisindeki 500 TL’yi bile telaffuz edemeyenler, bugün 500 milyon dolarları telaffuz eder hale geldi” dedi.

NEDRET AKOVA, “SÜT SUDAN UCUZ”
Açılışta konuşan CHP Balıkesir 2. sıra Milletvekili adayı Nedret Akova ise, “Cumhuriyetin kazanımlarında basının özgürlüğü, emeğin örgütlenmesi, kadın erkek eşitliği güvence altındadır. Ancak AKP hükümetiyle birlikte ülkemizde ekonomik ve toplumsal çöküntü meydana gelmiştir. Aile içi şiddet, kadın cinayetleri artmıştır. Bankalara olan borçlar, icra takipleri artmıştır. Tüm bunlar aile içerisinde şiddetli geçimsizliklere sebebiyet vermektedir” dedi.

CHP İktidarıyla, Türkiye’nin korku imparatorluğuna son vererek rahat nefes almaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Akova, “Sevgili Ayvalıklılar, ben Balıkesir’in tüm ilçe, belde ve köylerini dolaştım. Orada çiftçi, köylü, esnaf, memur, emekli dertlidir. Hakikaten sütün sudan ucuz olduğunu görüyoruz. Bize ‘Türkiye üç tarafı denizlerle çevrili bir tarım ülkesidir’ şeklinde öğretilmişti. Şimdi artık ‘tarım ülkesiyiz’ diyebiliyor muyuz? Hayvancılıkta Balıkesir, Türkiye’de 2. sıradaydı. Şimdi ise kurbanlıklarımızı ithal koyunlar ve anguslarla keser hale geldik. Türkiye eskiden tarımıyla, hayvancılığıyla kendi kendine yetebilen ülkelerden biriydi. Şimdi ise yandaşlar para kazansın diye ülkeyi ayakta tutan bu iki temel direk yıkıldı” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yeni Mahalle’de ki seçim bürosunun açılışını Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ile Balıkesir CHP Milletvekili Adayı Nedret Akova birlikte keserek, davetlilerle açılan seçim bürosunda bir süre sohbet ettiler.

YENİ MUHTARLIK BİNASININ AÇILIŞINI DA YAPTILAR
Daha sonra tüm masraflarının Ayvalık Belediyesi tarafından karşılandığı Yeni Mahallede ki Muhtarlık binasının açılışını yapan Hasan Bülent Türközen öncülüğündeki CHP Balıkesir Milletvekili adayı Nedret Akova, SODEV Genel Başkan Yardımcısı ve CHP’nin Balıkesir Milletvekili aday adayları Mehmet Tüm ile Gökay Bacan, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Toka, İl Genel Meclisi ile Ayvalık, Altınova, Küçükköy Belediyelerinin CHP’li Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili ve kalabalık bir vatandaş topluluğu muhtarlık binasının açılışını da tıpkı seçim bürosu gibi coşkuyla gerçekleştirdiği gözlendi.

30.05.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık'ta CHP'nin Seçim Bürosu Açılışı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi