Şifrem?
616 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Melik Çakırca'dan Seçim Değerlendirmesi
12 Haziran Genel Seçimlerinde Türkiye genelinde oy oranını yüzde 47’den, yaklaşık yüzde 51’e çıkarmayı başaran Adalet ve Kalkınma Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca seçim sonuçlarını değerlendirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Türk Milletinin AK Parti’nin başarılı icraatları nedeniyle üçüncü kez teveccüh göstererek, Başbakan Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde kendilerine duyulan güveni pekiştirdiğini kaydeden Çakırca, “Uzun ve yorucu bir maratonun ardından Türkiye genelinde, her iki kişiden birinin tercih ettiği parti konumuna yükseldik. Öncelikle Ak Parti’ye milletimizin duyduğu güvene layık olmak için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket edeceğimizden hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. 2023 yılına odaklanan partimizin Ak Kadroları, ülkemizin insanına hizmet aşkıyla doludur. Bu uğurda dün olduğu gibi bugün de tüm enerjimizi milletimizin kalkınması için harcayarak, Türkiye’yi hak ettiği zirve noktasına ulaştırmaya çalışacağız” diye konuştu.

Önceki gün seçim sandıklarının sayılmasının ardından Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Ak Parti Genel Merkezi önünde toplanan dev kalabalığa yaptığı konuşmayı hatırlatan Çakırca, “Sayın Başbakanımızın söylediği gibi, seçimler geride kalmıştır. Bizler için önemli olan halkımızın refahı için hazırladığımız projeleri hayata geçirmektir. Bu yüzden de seçim döneminde demokrasinin gereği olan bu yarışta miting meydanlarında zaman zaman rakip aday arkadaşlarımızla kırıcı polemiklere girdik. Ama tüm bunlar 12 Haziran gününde kaldı. Ak Parti olarak bizler, geleceğin Türkiye’sini milletimizin tüm mozaiğini oluşturan renklerle yeniden inşa etmek istiyoruz. Bu yüzden de hangi partiye oy atarsa atsın, hangi partiye üye olursa olsun milletimizin tüm fertleriyle omuz omuza, gönül gönüle ve birlikte hareket ederek 2023 Türkiye’sine ulaşmak istiyoruz” dedi.

“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE HALKIMIZIN HİZMETKARI OLACAĞIZ”
Pazar günü yapılan seçimlerde 4 milletvekilinin TBMM’ye gitmeye hak kazandığını ve bu vekillerin tüm enerjilerini Balıkesir halkı için sarf edeceğinden zerre kadar kuşku duymadığını kaydeden Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca, “Bizim için halka hizmet, Hak’ka hizmettir. Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın direktifleriyle Türkiye genelinde olduğu gibi Ayvalık’ımızda da partimizi oluşturan Ak Kadrolarımızla halkımızın hizmetkarı olacak ve bu uğurda her zaman olduğu gibi gecemize gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Bu duygularla 12 Haziran’da yapılan seçimlerde sandıktan çıkan sonucun ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ayvalık halkının büyük bir kesiminin partimizi tercih ederek bizleri ilçemizin 2. partisi konumuna yükseltmesinden dolayı oy atan atmayan herkese şükranlarımızı sunarken, halkımızın Ak Partimize gösterdiği büyük teveccühe teşekkür ederim. Seçimde görev alan tüm sandık başkanlarına, müşahitlerimize, yönetim kurulumuza, kadın ve gençlik kollarımıza ve tüm partili partisiz sanık başlarında ter döken arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bugün Türkiye kazanmıştır. Her şey Türkiye için. Yolumuz ve bahtımız açık olsun” diye konuştu.

13.06.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Melik Çakırca'dan Seçim Değerlendirmesi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi