Şifrem?
471 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

CHP Seçin Sonuçlarını Değerlendirdi
CHP'den Balıkesir Milletvekili seçilen Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve CHP Bandırma İlçe Başkanı Ercan Akyazar, düzenledikleri basın toplantısıyla Bandırma'daki seçim sonuçlarını değerlendirdiler.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

CHP İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıda ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Ercan Akyazar, Bandırma'da yüzde 45'e varan CHP'nin oy oranının, inanmış, birbirine kenetlenmiş bir parti örgütünün neler yapabileceğinin bir kanıtı olduğunu söyledi. Bandırma'daki sonuçları çok iyi bulduklaırnı ifade eden Akyazar, "Ülke genelinde ve ilçemizde çok yoğun bir çalışma metodu gerçekleştirdik. Bandırma seçim sonuçlarının olağanüstü iyi, ülkede ise iyi olması karşısında küçük bir burukluk yaşandı. CHP bundan sonra iktidarı hedeflemiş bir partidir. Alacağımız hiçbir oy ve oran ne olursa olsun iktidar olmadığımız sürece bizi mutlu etmeyecektir. Partililerime, Bandırmalılara, yönetim kuruluna, gençlik koluna, kadın koluna, Belediye Başkanımız Sedat Pekel'e ve Milletvekilimiz Namık Havutça'ya bu seçim sürecinde gösterdikleri olağanüstü destek ve çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bizim örgüt olarak ulaştığımız başarı tesadüf değildir. Sadece ve sadece takım çalışmasının sonucudur. İnanmış, birbirine kenetlenmiş bir parti örgütünün neler yapabileceğinin yerel seçimlerde görmüştük" dedi.

"BANDIRMA'DA SEVİYELİ, DÜZEYLİ BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞANDI"
Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma'da bütün partilerin ve halkın sağduyusuyla seviyeli, düzeyli, demokrasiye yakışır bir seçim süreci yaşandığını belirtti. Bandırma'da CHP'nin 7 bin oy farkla seçimden birinci parti olarak çıktığının altını çizen Başkan Pekel, "Bandırma'ya yakışır, seviyeli, düzeyli bir yarış olduğunun altını çiziyorum. Böyle olmasında bütün siyasi parti ilçe başkanı ve yöneticileri, adaylar ve seçim komitelerinde görev alanlar, Sayın Kaymakamımızın başında olduğu emniyet güçleri, seçimin sağlıklı bir şekilde yasalar çerçevesinde götürülmesini sağlayan İlçe Seçim Kurulumuzada içten teşekkür ediyorum. Bunu taçlandıran da Bandırma halkı oldu. En ufak bir olaya bile fırsat vermeden, gerçekten demokrasinin bayramı diye adlandırılan seçim Pazar günü yaşandı. 2009 yerel seçimlerinde yaklaşık 2 bin olan farkın bu seçimlerde 7 bini aştığını görmek çok iyi bir sonuçtur. Bandırma'da yerel seçimlerde aldığımız yüzde 34'lük oyu genel seçimlerde yüzde 45'e çıkardık. Bu oy oranı ortak çalışmanın bir sonucudur. Hedefimiz bir dahaki seçimlerde Bandırma'daki oy oranımızı yüzde 52'ye çıkarmaktır" şeklinde konuştu.

CHP'den Balıkesir Milletvekili olarak seçilen Namık Havutça'da Bandırma'da yerel seçimlerden sonra genel seçimlerde de büyük başarı elde ettiklerini söyledi. Ancak CHP'nin iktidar olmasını hedefledikleri için seçim gecesi buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade eden Havutça, "Balıkesir'de, Bandırma'da ve ülke genelinde oylarımızı arttırdık. Balıkesir'de 256 oy çizgisine geldik, bu küçümsenecek bir başarı değildir. Bandırma'da da yüzde 45'lik bir oy oranını yakalayarak birinci parti olduk. Ülke genelinde oylarımızı 3,5 milyon arttırdık. Ancak seçimlerde iktidarı hedefleyen bir parti olarak, istediğimiz sonucu alamadığımız için buruk bir sevinç yaşadık. Ben bölgemizin milletvekili olarak Ankara'da olacağım. Hangi siyasi düşünceden olursa olsun herkese kapım sonuna kadar açık olacak. Ankara'da, Bandırma ve Balıkesir'in sorunlarının çözümü için elimden gelen çabayı harcayacağım. Özellikle gençlerimize yönelik projelere önem vereceğim. Kapıdağ Yarımadası'nı 12 ay boyunca turizme açmak için çalışmalar yapacağım. Ankara'da eğer bir kaya koparılacaksa, Balıkesir milletvekilleri olarak ellerimizi her zaman birleşecektir. Bölgemizdeki projelerimizi hayata geçirmek için birlikte çalışacağımıza inanıyorum" dedi.

14.06.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir CHP Seçin Sonuçlarını Değerlendirdi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi