Şifrem?
114 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Edremit'te Böyle Vahşet Görülmedi
Edremit'de yaşayan 30 yaşındaki bir kadın, eşi tarafından darp edildi ve yüzü ile birlikte vücudunun büyük bir kısmı asit dökülerek yakıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Yaklaşık 6 yıl önce isteyerek evlendiği eşi A.D. tarafından zaman zaman şiddete maruz kaldığını iddia eden Aysel Ulusu D., eşiyle yaşadığı son tartışma sonrasında eşi tarafından darp edildiğini ve yüzüyle birlikte vücudunun büyük kısmının asit dökülerek yakıldığını söyledi.

Kadına yönelik şiddetin bir kez daha gözler önüne serildiği olay sonrasında Aysel Ulusu D.'nin gözlerinde de görme bozukluğu ortaya çıktı. Bugün hastaneye giderek kontrolden geçen talihsiz kadının boyun kemiğinde darptan dolayı ciddi hasar meydana geldiği belirlendi.

Kıskançlık yüzünden eşi tarafından sürekli şiddete maruz kaldığını, eşinin uzun süredir işsiz olduğunu ve eşinin sürekli aiyesinden para istediğini söyleyen Aysel Ulusu D., yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırıldı. Şikayetin ardından A.D., polis tarafından göz altına alındı ve çıkartıldığı Edremit Adliyesi'nden serbers bırakıldı.

Vücudunun büyük kısmında 2. derece yanıklar olduğu söylenen Aysel Ulu D., "Kıskançlık yüzünden tartışmaya başladık, beni tehdit etti. Dizlerimden silahla vuracağını söyledi. Ben de korktum evden çıkmaya çalıştım. Ailemin evine gitmek üzere giyindim. Üzerimi giyindiğim sırada yatak odasında arkamdan geldi. Kokulu bir bezi burnuma dayadı ve beni boğmaya çalıştı. Bunlar yaşanırken 6 yaşındaki oğlumuz da vardı. 'Baba yapma' diye bağırmaya başladı. Bu arada ben yerde yarı baygın bir şekilde yatarken beni bırakıp mutfağa doğru koştu. Beni bırakınca son çabayla kaçmak için dış kapıya doğru giderken onu mutfak tezgahının üzerinde ne olduğunu bilmediğim bir madde alırken gördüm. Tam dış kapının kolunu tuğumda beni saçımdan yakalayarak kendine doğru dayadı. Arkamdan saldırdı. O sıvıyı yüzüme, vücudumdan aşağıya her yerime döktü, son damlasına kadar. Oğlumuza da bu sıvı sıçradı. Bu sıvı kendi göğsünede sıçradı. Daha sonra beni bıraktı kendi kaçmaya başladı.

Ben can havliyle kendimi apartmanın içine attım. Merdivenlerden aşağıya indiğimde zaten komşular kapıyı açmışlardı. Onların evine attım kendimi. Daha önce eşim bana yüzüme bakılmayacak hal bırakmayacağını söylemişti. Beni arkamdan gelip kendi vücuduna dayadığı için eşimin vücudunda da yanıklar oluşmuş. Bu nedenle hastaneye gitmiş ve polise benim kendini yaktığımı ileri sürerek benden şikayetçi olmuş. Eşimden hep şiddet görüyordum. Çocuğum karnımda üç aylık hamileyken şiddetler başladı. Bu ayın 14'üne kadar devam etti. Tehditler, şiddetler kendime, çocuğuma, aileme yönelik.

Her türlü şiddete maruz kaldım, kalıyorum da. Severek evlendim. 6 yıl evli kaldım. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuğumun psikolojisi bozuldu. Bana bile güvenmez oldu. Evden bile çıkmıyor. Kendisini babasına vereceğimden korkuyor. Bugün tahliller ve inceleme için yine hastaneleyim. Şimdilik polis bizi koruyor. Vücudumun çok yeri 2. derece yanık olmuş. Eşimin üzerime döktüğü sıvı da inceleniyor. Bu arada tomografim çekildi ve boyun kemiğimde aldığım darbelerden dolayı ciddi hasar meydana geldiği söylendi. Durumum çok kötü. Evden dışarı çıkmakta korkuyorum. Dün hastane çıkışında eşim çocuğumuzu görmek istedi ve babam yanımızdaydı. Babamla tartıştı ve babamı da darp etmeye çalıştı" dedi. 

20.07.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

alper deniz / akcay
ifdira
anlattıkları tamamen yalandır yüzündekıler yanık deyıldır insanları kandırmak ıcın yüzünü bile yıkamıyor bırde yüzünü yıkayıp cıksın medya önüne olayı gercekleştıren odur ama kadın oluşumu kullanıp olayı benım üstüme atmaya calışıyor gercek kadın madurlarla bır deyıldır o benı madur duruma soktu bırde utanmadan medyada madur kadınım dıye benı sucluyor asıl madur benım benı o yakmaya calıştı allah büyük kendıde yandı vıcudum kople 2 derece yanık hasta saten kendısı doktor kontrolunde anlaşılacaktır bu gün benı yakmaya calıştı sonra o benı yaktı diye medyaya cıktı ya yarın oglumuda yakmaya kalkarsa hasta vbırınde 6 yaşında cocun durumu nasıl olur onuda yakıncamı devlet devreye gırıcek
22.07.2011 21:57:19
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Edremit'te Böyle Vahşet Görülmedi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi