Şifrem?
529 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Milletvekili Teröre Bela Okudu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Hakkari'deki hain saldırıyı öğrenince bela okuyup terörü kınadı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Milletvekili Bulut, artan terörün sorumlusu olarak gösterdiği hükümeti de sert şekilde eleştirdi. Gelen telefonda konuştuğu kardeşinden acı haberi öğrenen milletvekili, "Allah belalarını versin" diyerek bölücü terör ve mensuplarını lanetledi. MHP'li vekil Bulut, "Eğer ülkemiz gerçekten son raddeye gelirse milletimiz ülkücü kahramanları, bozkurtları yanlarında görecektir. Milletimiz müsterih olsun, biz buradayız, hazır kuvvetiz" diye konuştu.

Seçim bölgesi Balıkesir'de bir basın toplantısı düzenleyen MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, şehit sayısının 28'e yükseldiği bugünkü terör saldırısı karşısında hükümete veryansın etti. Vatandaşların kendisini arayıp, "Ne yapalım?" diye sorduklarını söyleyen Ahmet Duran Bulut, "Çok üzgünüz. Vatandaşlar 'bir gün hayırlı bir haberle uyanamayacak mıyız bu ülkede?' demektedirler. Hala devam eden çatışmalar neticesinde 24 şehidimiz bulunmaktadır. Eşkıya şehre inmiştir. Bu saldırılarda vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamakla görevli hükümet tatildedir, gezmededir. Doğu ve Güneydoğu sokakları sokak çocuklarıyla dolu. Ellerinde taş, polise, askere taş atıyorlar. Devletsen, hükümetsen önlesene. Bu çocuklara sahip çıksana, eğitsene bunları. 'Doğur' diyorsun, sen mi bakacaksın? Böyle ciddiyetsiz, tutarsız davranışlarla ülkeyi daha fazla germenin, içinden çıkılmaz hale getirmenin bir alemi yok. Terörün kaynakları var. Para kaynağı İsviçre'de, dondurun. Kampı Kandil'de, gidip vurun, temizleyin. Partisi mecliste, cezalandırın. Terörist şehirlerde, belediyelerde. Devlet dairelerinde memur, polis, kılığına girmiş, PKK ile işbirliği halinde. Yapılacak baskını haber veren bir anlayış. Hükümetin Bakanı ispiyon ederse 'basılacak, aranacak' diye öbür taraftaki polisi, devlet memuru ne yapmaz? Yine 'akan kan yerde kalmayacak, bunların cezası verilecek' lafları. Adam Kandil'den geliyor, vuruyor tekrar dönüyor. Biliyor ki bunlar girip Kandil'i vuramaz, girip Kandil'i temizleyemez. Çünkü o PKK'nın arkasında, terör örgütünün arkasındaki güçler Amerika Birleşik Devletleri'dir, Avrupa Birliği ülkeleridir. Bu ülkeler onlara teminat veriyor. 'Siz vurun, onlar benden izin almadan giremez' diyor. 'Parlamentoları girme izni versin, uluslararası hukuk ülkeye yapılan saldırıyı takip hakkını versin. Hukuk da benim, güç de benim' diyor. Giremez deyip teminat veriyor bu eşkıyaya. Bizimkilerin Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanına. Sürekli terör örgütüne taviz veriliyor. Terör örgütü de diyor ki 'şimdi sizin kafanıza vura vura Kürtlerle ilgili yasaları çıkarttıracağım size' diyor. Kafanıza vura vura 'sizi sokağa çıkartmayacağım' diyor. Tehdide bakın, APO'yu çıkartacaksınız dışarıya, onu tatile göndereceksiniz Kuşadası'na vs diyor. Ayakların baş, başların ayak olduğu bir dönemde yaşıyoruz" diye konuştu.

HÜKÜMETE TERÖRLE MÜCADELEDE DESTEK
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, PKK'lı teröristin itirafçı olarak verdiği sözde ifadesine göre TSK mensubu generalin cezaevine alındığını belirterek terörle mücadele efsane olmuş komutanların Ergenekon soruşturması adı altında tutuklanmalarına, tutuklu yargılandıkları halde hiçbiri hakkında ceza verilmediğini belirterek tepkisini dile getirdi. Hükümetin bu yaptırımıyla askerin, güvenlik güçlerinin elini kolunu bağladığını, görev yapamaz hale getirdiğini belirten Bulut, şöyle devam etti;
"Bir PKK itirafçısı köpeğin sözüyle sen ordunun generalini içeriye alıyorsun, oradaki görevli olan komutan şimdi nasıl görev yapsın? Bir şehir basılıyor, şehrin dışında güvenlik tedbiri alamıyor adam. Karakoluna, birliğine, taburuna kapanmış. Saldıran boksörden kendini koruyan rakibi gibi kapanmış, öbürü habire vuruyor. Elin mi yok, ayağın mı yok, gücün mü yok, silahın mı yok? Neden bu insanların elini kolunu bağlıyorsun? Neden bu insanların moralini bozuyorsun? Bunlar terörle mücadele etmiş kahramanlar. Engin Alan Güneydoğu'da bir efsaneydi, o efsane hapiste şimdi. Sevgili AKP'liler, yarın çok geç olabilir. Seçimden önce de bunları söyledim, terör durdu. Niye durdu? Pazarlık yaptılar, 'seçime kadar çıkmayın, vurmayın' dediler. Şimdi hadi verdiğin sözleri yerine getir, APO'yu cezaevinden çıkar, Anayasa'yı da değiştir diyorlar. Verdiğin sözleri tut, söz vermek.. Bunun ne olduğunu bilirsin diyorlar. Geldin, bizle görüştünüz, bizi kandırdınız bunun hesabını sorarız size diyorlar. Her yerde terör yapabilirler. Bu ülkede bir hayırlı haberle uyanamayacak mıyız? Ne zaman bitecek bu terör? Ben soruyorum. MHP olarak terör konusunda, ekonomi konusunda, ülkenin düzlüğe, refaha kavuşması konusunda atacağınız her adımınızda yanınızdayız. Ama bilin ki, her ihanet adımınızda da ensenizdeyiz. Bunu bilin. Düşmez, kalkmaz bir Allah."

"ÜLKÜCÜLER DİMDİK DURUYOR, BİZ HAZIR KUVVETİZ"
"HER TERÖRİSTİN BAŞI İÇİN GÜVENLİK GÜÇLERİNE ÖDÜL VERSİN"

MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, bugün ülkede yaşanan terör belasının defedilmesi için ülkücülerin her zaman hazır olduğunu, ancak ülkücülerin artık oyuna gelen değil, oyunu kuran konumda olduğunu söyledi. Milletvekili olarak hükümete bir teklifte de bulunan Bulut, terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin öldürdüğü her terörist için ödüllendirilmesini önerdi. Ahmet Duran Bulut, şöyle konuştu;

"Biz artık oyuna gelen değil, oyun kuranız. Kimsenin oyununa gelmeyiz. Ülkenin devleti var. Bu devletin polisi, askeri var. Ülkücüler görevlerinin başında, görevlerini yapıyorlar. İşte burada vatandaşını uyarıyorlar. Partide siyasetini yapıyorlar, dışarıda işinin başındalar, okulda dersindeler. Ama ülkücüler, dimdik ayaktalar bu ülkede. Ülkücüler ne korktular, ne vazgeçtiler, ne de caydılar. Ne hükümetin ne herhangi bir gücün bunları vazgeçirmesi, caydırması, korkutması mümkün değil. Biz duruyoruz, biz hazır kuvvetiz. Milletimiz müsterih olsun. Biz hazır kuvvetiz. Ülkemiz eğer gerçekten son raddeye gelirse o ülkücü kahramanları, bozkurtları milletimiz, yanlarında, onlarla birlikte omuz omuza Samsun'da görecek. Samsun'a kadar çıkacak, bu ülkeyi yeniden gerekirse bu düşmandan temizleyecek ve kurtaracağız. Teröristleri vurmakla, imhayla görevli Türkiye'de devletin güvenlik güçleridir, polisidir, askeridir. PKK'nın kim olduğunu nasıl ayıracağız? Türkiye'de kimin PKK'lı olup olmadığını bilmeyen kalmadı. Meclise gelin ben size sayayım, şunlar şunlar PKK'lı diyeyim. Balıkesir'de isteyen varsa gelsin listesini vereyim. Şu kurumdaki şu PKK'lı, şu dairedeki bu PKK'lı. Şu okuldaki şu öğrenci, şu öğretmen PKK'lı. Bilmeyen yoktur bunu. Bilir, ama onlara karşı mücadele edecek yürek yoktur bunlarda. Yemiyor maçaları. Oradaki ağababaları izin vermediği için bunlar da bir şey yapamıyorlar. Köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar. Sanıyorlar ki bu ülke sahipsiz. İş başa düşsün, onlar görsünler bakalım ne olacak. Her kelle başına oradaki polise, askere, birliğe ödül verilmesi gerekir. Bunu buradan teklif ediyorum, hükümet orada terörle mücadele edenlere her olaydaki terörist başına onlara ödül versin. Düzenli birliklerle hem terörün kaynağı kesilsin, hem de kampları mahvedilsin. Devlet, devlet olduğunu göstersin. Hükümet de bu millete layık icraatlar yapsın."

20.10.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Milletvekili Teröre Bela Okudu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi