Şifrem?
119 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Edremit'te 11.11.11 Coşkusu Açılış Töreni ile Pekişti
Edremit Belediyesi’nin yeni hizmet binası, 11.11.2011 sevincinin yaşandığı gün, saat 11.00’de Vali Yılmaz Arslan’ın da katılımıyla açıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Önceki belediye yönetimi tarafından yapımı tamamlanan yeni Edremit Belediye Sarayı binası, görkemli bir açılış töreni ile hizmete açıldı. Mimarisi TBMM binası modeliyle yapılan ve göz kamaştıran dış güzelliğe sahip olan binanın bahçesinde hazırlanan açılış organizasyonu, soğuk havaya rağmen ertelenmedi. Vali Yılmaz Arslan’ın da katıldığı açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Tören boyunca, Edremitli şairlerin yazdığı ve Edremit’in anlatıldığı şiirler okundu ve Edremit türküleri çalındı.

Açış konuşması yapan Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, yeni Edremit Belediye Sarayı binasının içinde yaşadıkları yapımdan kaynaklanan sorunları anlattı. Başkan Kılıç, Kasım Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı’nda yaptığı dikkat çekici konuşmalarına açıklık getirerek, “Yaptığım konuşmada yanlış anlaşıldım. Bugün 11.11.2011 ve saat 11 civarında. Bugünün anlamı tarihi bir önemdedir. Bu tarihi günde hizmet binamızın açılış törenini yapmaktan onur duyuyoruz. Binamızın dış görüntüsü güzel. Fakat, binanın içinde yapımdan kaynaklanan büyük hatalar ve eksiklikler mevcut. İmkanlarımız dahilinde bu binayı kullanılır hale getirdik ve hala aksaklıklar yakamızı bırakmıyor. Açılış törenimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye, Kaymakam Osman Tunç geldi ve Tunç, binanın hayırlı olmasını diledi. Ardından, Balıkesir Milletvekilleri A. Nedret Akova ile Ali Aydınlıoğlu konuştu. Konuşmalara son noktayı Vali Yılmaz Arslan koydu. Vali Arslan, “Böylesine güzel bir hizmet binasının Edremit’e ve Edremitlilere yakıştığını düşünüyorum. Bu binanın yapımında, kullanıma açılmasında maddi ve manevi katkıları olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Edremit’in artık Edremit’e yakışan bir belediye hizmet binası var. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Açılış törenine, Vali ve milletvekillerinin yanı sıra, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Büyükdere Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı, çevre ilçe ve beldelerden belediye başkanları, daire amirleri, sivil toplam kuruluşları temsilcileri, dernek ve oda başkanları, muhtarlar, çok sayıda vatandaş ve Türk sinemasının unutulmaz sanatçılarından Yılmaz Köksal katıldı.

Yeni hizmet binasının açılış kurdelesini, Vali Yılmaz Arslan ile birlikte tüm protokol mensupları hep birlikte kesti. Açılışın ardından Belediye Başkanlığı makamına çıkan protokol mensupları binayı da inceledi. Vali Arslan Cuma Namazı öncesinde Belediye Başkanı Kılıç’ın makamına oturarak kısa süre yetkililerle sohbet edip bina ile ilgili bilgi aldı. Şu an yarısı kullanılan binanın boş duran diğer yarısının ne olacağı merak konusu oldu.

Vali Arslan ve beraberindeki protokol heyeti, törenin ardından Bekir Efendi Camii’ne gitti ve Cuma Namazı kıldı. Son olarak, heyet öğlen yemeği yedi ve Vali Arslan ve Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir’e hareket etti.

11.11.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Edremit'te 11.11.11 Coşkusu Açılış Töreni ile Pekişti

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi