Şifrem?
122 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Manisaspor Başkanı Yaralı Ateş Püskürdü
Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, şike davası kapsamında kendisine verilen stada giriş yasağı konusunda bazı yerel gazetelerin yaptığı eleştirilere sert yanıt verdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Yaralı, "Yönetim kurulu kararı alırsa genel kurul yapılır. Almazsa avuçlarının içini yalarlar. Öyle ağızlarının suyu akanlar var ya salyalı köpek diyorum ben onlara" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Manisaspor hazırlıklarına başladı. Tarık Almış Spor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, teknik direktör Kemal Özdeş ve Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Selami Delan katıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan Başkan Yaralı, şike davası kapsamında kendisine verilen stada giriş yasağı ve sonrasında bu yasağın kalkmasıyla ilgili olarak, bazı yerel gazeteler tarafından yapılan haberlere çok sert ifadelerle yanıt verdi. Başkan Yaralı, "Gündemde olan şike, teşvik olaylarında benim de adımın geçmesi artı kulübümüzün karıştırılmasından dolayı tabii ki rahatsızlık duyuyorduk. Bunlarla ilgili de tedbir kararı çıktı, maça ve antrenmanlara giriş yasağı çıktı. Hukuki süreç içerisinde mahkemenin verdiği kararla da bu süreç kaldırıldı. Bununla ilgili bizim bir girişimimiz olmamıştır. Maddi sıkıntılar içerisindeyiz bu sürekli devam ederek geldi. Futbolcularımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için uğraşıyoruz. Peşinatlarını 3 taksite böldük. İnsanları muallakta bırakmamak için. Taksilerin 1 ve ikincilerini yerine getirdik. Üçüncüyü de inşallah yıl sonu itibariyle yerine getireceğiz. Bu ödemelerde bize en büyük desteği milletvekilimiz sayın Hüseyin Tanrıverdi verdi. Kendisinin de katılımıyla Vestel'de toplantılarda bulunduk. Ben buradan sayın vekilimize, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur'a ve Vestel Ceo'su Ömer Yüngül'e çok teşekkür ediyorum." dedi.

"SAVCI ELİNDEKİ DELİLLERLE SENARYOSUNU YAZIYOR VE İDDİADA BULUNUYOR"
Doğru haberlerle insanların doğru yönlendirilmesi gerektiğini ifade eden Yaralı,"Buradan doğru haberi almayıp da Ahmet'ten, Mehmet'ten duyduğun, internet sitelerinden, facebook'tan duyduklarınla haber mi yapılır. Hukuğu zaten kimse doğru dürüst bilmiyor. Ben bile kendim burada ne şekilde, ne ile suçlandığımı Emniyette ifade vermeye gittiğimde öğrendim. Mahkeme süreci nasıl devam edecek, ağır cezada mı yargılanacak bunlar henüz belli değil, bunların hepsi şuan iddia. Sen de git yarın gazetede veya basın kuruluşunda bir iddiada bulun vatandaş olarak bu da bir iddiadır. Burada da devletin, vatandaşın, memleketin savcısı elindeki delillerle senaryosunu yazıyor ve iddiada bulunuyor. Bu iddia da sonuçta mahkemede görülecek. İnsanların hayatına kast edilmedikten sonra, can alınmadıktan veya birilerinin canı yanmadıktan sonra insanların bu şekilde cezaevlerinde yatması özellikle bu insanlar daha düne kadar kamuoyunda medyanın önünde değerli kişilerdi. Bana göre mahkeme sürecinde içeride yatanların bugüne kadar çektikleri ceza da zaten bir caydırıcılıktır. Beni de şimdi 5 ay bir yere kapatsalar bir daha çıksam belki futbolun 'f'sinin yanından geçmem. Kolay birşey değil. Ben bile bu iddianame çıktığında gerçekten çok üzüldüm. Ben böyle bir şeye karışmadım ve bunları haketmedim." dedi.

"BUNLAR VATAN HAİNİ"
Şike ve teşvik olaylarında Manisaspor ile ilgili olarak bazı yerel basında çıkan haberler hakkında da konuşan Yaralı, "Şehir takımlarında felaket tellalarına, yamyamlara burada iş düşüyor. Çünkü işleri yok bunların. İşi olmayan insan ne yapar, eşelenir bir yerlerde, bunlarda eşeleniyor işte böyle. Manisaspor'u iyi yerlerde hiç bir zaman görmek istemiyorlar. Bunların başında koca koca adamlar da var. Memlekette idarecilik yapıyorlar. Bunların idarecilik değil, gazetecilik de değil. Burada benim
gazetecileri, medya mensuplarını dövdüğümü, kovduğumu söylüyorlar. Bunlar ayıp şeyler. Burada bir sürü yalan, safsatayla kendilerine malzeme yaratmaya çalışan insanları sizler de aranızda barındırmayın bizler de barındırmıyoruz. Benim kulüp başkanlığım devam ettiği müddetçe zaten böyle zararlı adamlar hiç bir zaman için bu kulübe elini, dilini dahi uzatamazlar. Bizim arkadaşlarımız da her zaman bunların takipçisi olurlar. Bunu yapan insanlar ne Manisalı, ne Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, ben bunların hiçbir şeyini kabul etmiyorum. Bunlar vatan haini. Vatan hainleri ancak bunları yapabilir. Futbolda şans faktörü de var diyoruz. Kötü sonuç alabilirsin. Bu takım diyelim ki bugün için 10 puanlarda olsaydı. Kenan Yaralı başvatan haini olarak idam ederlerdi. Daha sonra yönetimdeki arkadaşları da. Bizde bu adet haline gelmiş. Bunlar doğru şeyler değil. Buradaki vatan hainleri birazcık ders çıkaracaklar. Bu kulübün değerini ve bu memlekete sağladığını görecek. Ben Kenan Yaralı olarak bir şey istemiyorum. Herşey bu kulüp için. Öyle dışarıdan ahkam kesmesinler. 'Bu takım kötüydü, transferler kötü, menajeri dandikti' her şeyi yazdılar." dedi.

"GÜCÜ OLANLAR ÇIKSIN ORTAYA"
Yapılan her şeyin Manisaspor için olduğunu vurgulayan Yaralı sözlerine şöyle devam etti:
"Yapılanlar hiç kimsenin menfaati çıkarı için değil. Bazıları bir yerlere gidiyor, çıkar sağlamak için. Birilerinin köpeği oluyor. Birilerinin yandaşı oluyor. Hep çıkar, her şeyin altında para vardır, hep çıkardır. Orada bunlar meydana çıkıyor ve ulumaya başlıyorlar. Kimse bu yönetim kurulu, buradaki delegeler karar almadan ne genel kurul yapabilir, ne de başka birşey. Hadi varsa güçleri gelsinler yapsınlar. Gücü olanlar çıksın ortaya. Göreyim ben hepsinin gücünü. Bunu yapmakta yürek ister yürek, o yüreği de görmüyorum ben mu memlekette. Yönetim kurulu kararı alırsa genel kurul yapılır. Almazsa avuçlarının içini yalarlar. Öyle ağızlarının suyu akanlar var ya salyalı köpek diyorum ben onlara."

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise "Bir gün önce başkanımıza verilen seyir yasağını duyduğumuzda etkilenmedik desek yalan olur. Bu bizi olumsuz etkiledi. Yine kendisi bizi motive etmişti. Şuan sanların hayatına kast edilmedikten sonra, can alınmadıktan v sanların hayatına kast edilmedikten sonra, can alınmadıktan vda başkanımızın tekrar bizimle birlikte olması çok önemli. Bu yıl bir play-off mücadelesi veriyoruz, bu mücadelede ve aldığımız sonuçlarda en büyük pay sahibidir kendisi. 3 maçlık bir periyotu daha yaşadık. Bu 3 maçlık periyotta 9 maçlık yenilmezlik serimiz bozuldu. İki tane rakibimiz olan deplasmanda birer puan aldık. Oynadığımız 3 maçtan aldığımız sonuçlar elbette ki b eni tatmin etmedi ama oynanan oyun play-off mücadelesinde beni tatmin etti. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçını kazanmak istiyoruz. Umarım seyircimizin de desteğiyle bu maçı kazanırız. Bunu başarabilecek güçteyiz." dedi.

14.12.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Manisaspor Başkanı Yaralı Ateş Püskürdü

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi