Şifrem?
134 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Tanrıverdi Partisinin Akhisar Kongresine Katıldı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Bugün Türkiye'de 'ak belediyecilik' adına yapılanlar ortadadır. KCK ile ilişkili olan belediyeler halka hizmet etmek yerine dağa hizmet etmek için çalışıyorlar. Bunlar yargı önünde hesap verecekler" dedi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığının 4. olağan kongresi gerçekleştirildi. Akhisar Belediyesine ait düğün salonunda yapılan kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, belde başkanları ve partiler katıldı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı toplantıda bir konuşma yaptı. Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Salih Hızlı "4. olağan kongresinin siyasetimize hayırlar getirmesini diliyorum. Civar ilçelerimizden gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

İl Başkanı Murat Baybatur da partinin her kademesinde görev alarak geçmişten günümüze hizmet eden partililere teşekkür etti. Baybatur "Kongreler partilerin bayram havasıdır. Akhisar ilçemiz her zaman olduğu gibi bu günde göğsümüzü kabarttı. Birlik ve beraberliğimizin göstergesi olarak son seçimlerde yüzde 46 gibi bir başarı yakaladınız. Bundan dolayı hepinizi şükranla teşekkür ediyorum. Liderimizi önderimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Bu çalışmayla partimizin bayrağını Akhisar'da yeniden dalgalandıracağız. Büyüklerimize yük değil onların yüklerini alacak şekilde çalışacağız. Başbakanımız küçük bir rahatsızlık geçirdi. Bu aşamada yayın organlarında takip ettiniz. Muhalefet bizi sandıkta yenemediği için bu arada çatlak ve patlak var diyenlere bu salondaki kalabalık ve coşku şamar gibi muhalefete patlayacaktır. Rabbim sizi bizden bizi sizden bizi birbirimizden ayırmasın" şeklinde konuştu.

"O BİZİM YOLUMUZUN ÖNCÜSÜDÜR"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Akhisar ilçe kongresinde yaptığı konuşmada "Bugün bizim için buluşma günüdür. Buluşma günü deyince bugün 17 Aralık'tır. 17 Aralık Hazreti Mevlana'nın vuslat günüdür. Şeb-i Arus günüdür. Ölüm günüdür. Buluşma günüdür. Konya da ve Türkiye'nin değişik yerlerinden güzel etkinlikler yapmaktadır. Mekanı cennet olsun. Manevi iklimimize kattığı hoşgörü içinde kendilerin anarken bu topraklarda sevginin saygının ve uzlaşmanın tohumlarını atan Yunus Emre'mizi, hacı Bektaş-ı Veli gibi gönül dostların yad ediyoruz. Mevlana hayatıyla ve ortaya koyduğu eserlerle günümüze ışık tutmakta yüreklerimizi titretmektedir. İşte bugün Başbakanımızın selamını size iletiyorum. Milletimizin hayır duası Başbakanımızı ayakta tutmaktadır. Başbakanımızın rahatsızlığı bazılarının farklı yorumlarına neden oldu. Tabi milletin ağzını tutmak kolay değil. O bizim yolumuzun öncüsüdür, rehberimiz, liderimizdir. Başbakanımızın yokluğunda neler konuşulduğunu biliyorsunuz.

Muhalefet parti lideri de aynı şekilde, ülkemizin kaosa gitmemesi için güzel temennilerde bulundular. Değerli dostlarımı AK Parti ile Türkiye çok değişmiştir, gelişmiştir, büyümüştür. Şimdi görüyorsunuz bütçe görüşmelerinde eskiden neler konuşulurdu. Enflasyon konuşulurdu, eski günleri geride bıraktık. Kimse enflasyonu horlattınız, zamlar geliyor. Esnafımızın tüccarımızın belini büktünüz sözlerini mecliste duymuyoruz. AK Parti hükümeti ile artık denk bütçe yapılmaktadır" dedi.

"EKONOMİK OLARAK MODEL ÜLKE OLDUK"
Türkiye'nin siyasi ve ekonomik yönden çok güçlü bir ülke olduğunu kaydeden Tanrıverdi, "Dünün hasta adamı bu günün usta adamı olmuştur. Dünyanın neresinde olursa olsun insanlık adını elinden tutarız. Filistin'de mazlum insanlarını elinden tutar, onlara zulüm edenlere 'haksızlık ediyorsunuz' deriz. Hazreti Ali'nin bir sözü var; 'haksızlık karşında durun. Kim yaparsa yapsın baş kaldırırız. Göz kapayamayız, kulaklarımızı kapatamayız.' Bugün Filistin'de, Etiyopya'da, Somali'de insanların elinden tutuyoruz. Dün yardım alan ülke idik, bugün yardım eden ülke olduk. Suriye Mısır, Libya Tunus gibi ülkeler bakın 'biz, Türkiye gibi ülke olmak istiyoruz. Lübnan'ı Beyrut'u İstanbul gibi yapmak istiyoruz' diyorlar. Dünyaya örnek modern ülke oluk. Politikamızı ihraç eder olduk. Ekonomik olarak model ülke olduk" dedi.

"TERÖRE HİZMET ETMEK İŞLERİ DEĞİLDİR"
Tanrıverdi "Yerel yönetimlerde de aynı şekilde AK Parti olarak insanımıza en iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. İşte Akhisarlı belediyemizin çalışmaları ortadadır. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda birlik ve beraberlik içinde Akhisar'ın gelişmesi için çalışacağız. Bu gün Türkiye'de AK belediyecilik adına yapılanlar ortadadır. KCK ile ilişkili olan belediyeler halka hizmet etmek yerine dağa hizmet etmek için çalışıyorlar. Bunlar yargı önünde hesap verecekler. Belediyelerin işi halka hizmet etmektir.

Teröre hizmet etmek işleri değildir" dedi. Konuşmaların sonunda 4. olağan kongreye tek liste halinde giren İsmail Hakkı Şenyiğit delegelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi.

AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU
Akhisar AK Parti ilçe kongresinde İsmail Hakkı Şenyiğit başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Özen, Mustafa Çetin, Yakup Oy, Feyyaz Eroğlu, Fikret Türk, Şaban Deniz, Ahmet Aydın, Muammer Efe, İbrahim Kokaz, Harun Eryüksel, İsmail Hakkı Karakaş, Tahsin Uyar, İbrahim Saraç, Fatma Yurda Sarıavcı, Selma Okkalı, Nilgün Çiçek, İbrahim Kaya, Cem Doğan, Halit Ekerbiçer, İrfan Korkmaz, Kaya İnan, Fahri Kökçü, Abdülkadir Kesen, Özenç Kaya, Ercan Altaş, Alim Camkıran, Gazanfer Tetiker, Osman Yalpı, Ahmet Öztürk.

17.12.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Tanrıverdi Partisinin Akhisar Kongresine Katıldı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi