Şifrem?
116 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Edip Uğur Savaştepe'de Acıları Paylaştı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Savaştepe'nin Sarıbeyler beldesinde uçuruma yuvarlanan okul servisinde hayatını kaybeden 3 öğrencinin ailelerini ziyaret edip baş sağlığı diledi. Uğur, çocukların kabirlerini ziyaret edip dua etti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Savaştepe Kaymakamlığı ile Sarıbeyler Belediyesini ziyaret eden Edip Uğur, kazadan duyduğu üzüntüsünü dile getirerek, "Allah hiç kimseye böyle acıları bir daha yaşatmasın" dedi.

UĞUR: "MESELE KAVGA ETMEKSE EVELALLAH KİMSEDEN GERİ KALMAYIZ, AMA BİZİM İŞİMİZ MİLLETE HİZMET ETMEK, KAVGA DEĞİL"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, Savaştepe'nin Sarıbeyler beldesinde bir öğrenci servisinin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden öğrencilerin ailelerini ziyaret etti, acılarına ortak olarak başsağlığı dileğinde bulundu. Madenmezarı köyünde üç öğrencinin köy mezarlığındaki kabirlerine giderek ruhlarına Fatiha okuyan Uğur, buradan Sarıbeyler İlköğretim Okulu'na geçerek öğretmenleri ve arkadaşlarının da acılarını paylaştı. Edip Uğur, ilk olarak AK Parti Savaştepe İlçe Başkanı Evkan Tavşan'ı ziyaret etti. Parti teşkilatındaki temaslarında bazı mesajlar veren Uğur, partililerden muhalefet ile kavgaya ve karşılıklı polemiklere girmemelerini istedi. Muhalefet partilerinin mecliste sergiledikleri kavgacı tavırlara dikkat çeken Edip Uğur, "Muhalefet partilerinin milletvekilleri meclisi kavga alanına çevirmeye çalışıyor. AK Partili milletvekillerini tahrik ederek, ülkemiz ve milletimizin geleceği için yapılmaya çalışılan reformları engellemek için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar. AK Partililer olarak biz kavga etmeyiz. Bizim kavgamız, çetelerle, bölücü örgütle. Ülkemizi kaos ortamına sürüklemeye çalışanlar ile. Demokrasiyi içlerine sindiremeyenler ile, milletin iradesine saygı duymayanlarla. Mesele kavga etmekse evelallah kimseden geri kalmayız. Ama bizim işimiz kavga etmek değil. Bizim işimiz, milletimizin bizlere inanarak, güvenerek verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmak. Biz böyle bir partiyiz'' diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, Türkiye'nin gündemine bir proje, bir yenilik getirememenin ezikliği içerisinde bulunduğunu söylediği CHP ile MHP'nin bu nedenle kavgacı ve gerilim politikası izlediğini ifade etti. TBMM'deki eğitim komisyonunda 4+4+4 zorunlu eğitim görüşmelerine atıfta bulunan Uğur, ''Biz iktidara geldiğimiz günden bu yana hep ilklere imza attık. Devrim niteliğinde hizmetler gerçekleştirdik. Bunların işleri güçleri bunları eleştirmek. Onlar işine bakacak, biz de işimize bakacağız. Ülkemizin önündeki engelleri kaldıracağız. 2023'te Türkiye'yi dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri haline getirecek ve her alanda ileri götürecek tüm düzenlemeleri yapacağız. İster kavga çıkarsınlar, isterse milletvekillerimize saldırsınlar. Bizi millet meclise çalışmak için gönderdi, biz de çalışacağız'' dedi.

AİLELERİN ACISINI PAYLAŞTI
Milletvekili Edip Uğur, AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı ile birlikte Savaştepe Kaymakamı Ahmet Karakaya'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, buradan Sarıbeyler beldesine geçti. AK Partili Belediye Başkanı Lütfü Arslan'ı makamında ziyaret eden Uğur, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Uğur, daha sonra Sarıbeyler İlköğretim Okulu'na giderken geçirdikleri servis kazasında hayatlarını kaybeden Madenmezarı köyündeki öğrencilerin ailelerini ziyaret etti. Köye giden Uğur, Nazmiye Karaca (14), Hakan Çet (10) ve Zedife Sapan (8) isimli öğrencilerin anne ve babalarına baş sağlığı diledi. Köy mezarlığına geçen Uğur, çocukların kabirlerini ziyaret etti ve ruhlarına Fatiha okudu. Edip Uğur, Savaştepe Kaymakamı ile beraber kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu. Kaymakam Karakaya ve Sarıbeyler Belediye Başkanı Lüttfü Arslan'dan bilgiler alan Uğur, Sarıbeyler İlköğretim Okulu'nu da ziyaret etti. Kazada hayatlarını kaybeden öğrencilerin sınıflarına girip öğretmenleri ve arkadaşlarına da baş sağlığı dileğinde bulunan Edrip Uğur, "Allah hiç kimseye böyle acıları bir kez daha yaşatmasın" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur'un Savaştepe'deki ziyaret ve temaslarında, İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, il başkan yardımcıları Baki Yarımdağ, Abdullah Erkahraman, Hasan Şafak, Osman Sünnetçi, AK Parti Savaştepe İlçe Başkanı Evkan Tavşan, İGM üyesi Sebahattin Karagöz ile İl Gençlik Kolları başkan yardımcısı Hüseyin Gökhan hazır bulundular.

12.03.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Edip Uğur Savaştepe'de Acıları Paylaştı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi