Şifrem?
97 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir MHP'de Yeni Dönem
MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, güven tazeleyip tekrar seçildikten sonra ilk basın toplantısını düzenledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetecilerin sorularını da cevaplayan İl Başkanı Mehmet Duran, Belediye Başkanı İsmail Ok'u Üst Kurul Delegesi olarak yazmadıklarını, bunun partinin iç meselesi olduğunu, ancak Başkan Ok'u kendisi de isterse 2014 yılındaki Büyükşehir Belediye Başkan Adayları olacağını açıkladı.

MHP İl Başkanı Mehmet Duran, geçtiğimiz hafta sonu yapılan il kongresinde 3 adaylı seçimde yakın rakibini 6 oy fark ile geçip tekrar il başkanı seçildi. Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Duran, saygı ve sevgi çerçevesinde, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara büyük şevk ve azimle devam edeceklerini söyledi. Hükümeti sert bir dille eleştiren MHP İl Başkanı Mehmet Duran, ülkenin bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Duran, "Çünkü, terörle mücadeleden kaçan, açılım denilen yıkımdan vazgeçmeyen, vatandaşın düştüğü ekonomik durumu görmezlikten gelenler siyasi çıkmaza düştüklerinde her defasında açılım' adı altında başka bir senaryo üreterek ülkemizde kaos meydana getirmektedirler'' dedi.

LALE DEVRİ BİTTİ
Hükümeti Arap Baharı adı altında Türk milletine dolaylı yoldan dikte edilmeye çalışıldığını belirten Mehmet Duran, Türkiye'nin etrafının ateş çemberi ile çevrili olduğunu, Arap Baharı ile ülkenin maşa olma statüsüne sokulduğunu ve bununla ilgili Suriye ve İran üzerinden açıkça oynandığını söyledi. Başbakan ve hükümetin pusulasız ve vizyonsuz bir siyaseti benimsediğini ileri süren MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Türkiye'nin milli devlet niteliğinin hedef alındığını kaydetti. Mehmet duran; sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bu zihniyetin ülkemizi düşürdüğü çıkmaz ve yaşanan rezaletler açıkça ortadadır. Yaşanan süreçte ülkemizde siyasi ayrılıkçılık hevesleri hız kazanmış, Türkiye'nin milli devlet niteliği hedef alınmıştır. Türk milletinin bin yıllık kardeşliği tehdit altına girmiş ve vatanımızın, devletimizin, milletimizin tekliği tartışılmaktadır. Etnik temelde bölünme, inanç temelinde cepheleşme, mezhep temelinde iç ve dış tahrikler artmıştır. Kimlikler kaşınarak, gerilim ortamı körüklenmiş, toplumsal huzursuzluk ve çatışma alanları genişlemiştir. İç huzur, kardeşlik ve dayanışma ruhu yara almıştır. Bu yıkıcı tahribatlar ise Türkiye'yi içten içe çürütmektedir. Türkiye'nin bugünü ve geleceği iktidar tarafından tahrip edilmiştir. Ayrıca günlük hayatında çok bunalan, büyük bir geçim mücadelesi veren ve ekonominin daralan kıskacında sıkışan vatandaşlarımız için yaşamak başlı başına büyük bir sorun haline gelmiştir. Yani Türkiye ekonomisinin hali içler acısıdır. Banka kredi borçları ve vergiler; vatandaşımızın sabrını zorlamaktadır. Artık Lale Devri bitmiştir. Herkes şapkasını önüne koymalı ve tekrar düşünmelidir. Eskiden fakirlik vardı ama vatandaş yine de ekmeğini eşiyle, dostuyla paylaşabiliyordu. Şimdi İse dışa bağımlı, başarısız ekonomik politikalar sonucunda açlık vardır. Sorunsuz ve skandalsız bir güne hasret kalan aziz milletimiz, hırs, menfaat, ikbal ve rövanş hesaplarının çekim alanından çıkamayanların yol açtığı sonu olmayan çekişmelerden dolayı huzursuz, bezgin ve yorgun düşmüştür. Milli duygulardan uzaklaşmış, örf ve adetlerimizin talan edildiği bu bozuk siyasi sistemin tek ilacı Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Türk milletini, tüccar mantığı ile yönetmek isteyenlerden ancak biz kurtarabiliriz. Çünkü bizim siyasi politikamız; önce vatan, önce insandır. Cenab-ı Allah yolumuzu açık, gönlümüzü zengin, zihnimizi berrak, varlığımızı daim kılsın. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene."

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ İSMAİL OK BEYEFENDİDİR"
MHP İl Başkanı Mehmet Duran, basın açıklamasının sonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. Kongre sürecinde ve sonrasında kendisine destek veren ve vermeyen tüm partililere, Ülkücülere teşekkür eden Mehmet Duran, spekülasyonlara kulak asmadıklarını ifade etti. Kongreden önce gece yarısı evinin önünde saldırıya uğrayıp darp edilen İl Başkanı Mehmet Duran, bu olayın hala bir serseri işi olduğunu düşündüklerini, ancak polisin konuyla ilgili ayrıntılı araştırmasının sürdüğünü söyledi. Kongre sürecinin bittiğini ve arkalarına bakmadıklarını vurgulayan İl Başkanı Mehmet Duran, "Biz geriye dönüp bakmıyoruz, ileriye bakıyoruz. MHP'de her zaman belediye ve teşkilat beraber çalışır. O iç bünyedeki mücadele idi. Ben o mücadele de bitti ediyorum. Belediye Başkanını Üst Kurul Delegesi yazmamamız tamamen bizim düşüncemizdir. Kongre süreci de bitti. Ben bu konulara geriye dönmek istemiyorum. Her zaman söyledim bugün de açıklıyorum. MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eğer kendisi isterse İsmail Ok beyefendidir. Bu konuyu her zaman dile getiriyorum, her zaman da dile getireceğim. O anlamda hiçbir sorunumuz yok" diye konuştu. MHP İl Başkanı Mehmet Duran 2014 yılında yapılacak büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde çalışacakları yönetim kurulu üyeleriyle beraber toplu fotoğraf çekildi.

29.03.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir MHP'de Yeni Dönem

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi