Şifrem?
88 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Protokol Basın Dostluk Maçı
Balıkesir'de protokol üyeleriyle basın mensupları dostluk maçı yaptı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Kıran kırana geçen mücadelede centilmenlik ön plana çıkarken, gelenek ilk defa bu yıl bozuldu ve protokol basını tek fark ile mağlup etti. Ancak, maçın sonunda kazanan yine dostluk oldu.

Vali Yılmaz Arslan'ın kaptçanlığında Balıkesir Atatürk Stadı'nda yapılan maçta sahaya Vali Yılmaz Arslan'ın kaptanlığında çıkan Balıkesir Protokolünde, Garnizon ve Okullar Komutanı Komutanı Tümgenerel Erdal Öztürk, Belediye Başkanı İsmail Ok, 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kubilay Selçuk, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Kubilay Selçuk, İdare Mahkemesi Başkanı Cavit Erdem, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın, İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, Defterdar Yakup Yıldırım ve Dernekler Müdürü Cemalettin Canlı yer aldı. Gazeteciler ise sahaya Balıkesir İli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir'in kaptanlığında çıktı. Basınspor takımı, Yılmaz Uzun (İHA), Faruk Akgüneş (Zaman), Melih Gasgar (CHA), Coşkun Yaman (DHA), Orhan Köken (Haberci), Selami Bolat (Ekonomi Vitrini), Levent Uysal (Ayna-kaleci), İrfan Bilgen (Birlik), İlkan Toprak (Yeni Haber), Abdullah Kantarlıoğlu (Demokrat), Cengiz Güneş (Birlik), Umut Sözen (Demokrat, Emrah Ayyıldız (Ekspres), Ömer Kantarlıoğlu (Politika), Soner Kanber (Ekspres), Hakan Küçükakman (Karesi TV) oluştu.

BASIN PROTOKOLÜ OFSAYTA DÜŞÜRDÜ
Kırmızı-beyazlı takım olan protokol ile mavi-beyazlı gazeteciler arasınadki karşılaşma nefes kesti. Göbek sorununun öne çıktığı karşılaşmada basın mensupları ve protokol üyeleri performanslarıyla takdir topladı. Balıkesir basını ile protokol üyelerinin yıllardır süren yeşil sahadaki rekabeti yine başladığı gibi dostça bitti. Pazar günü Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelen protokol üyeleri ile basın mensuplarının kıran kırana geçen karşılaşmasında sevinen protokol olurken, bu kez şeytanın bacağını kırdılar ve basın mensuplarını 2-1 yenmeyi başardılar. Karşılaşma öncesinde Vali Yılmaz Arslan, gazetecilerin takım kaptanı BİGC başkanı Ramazan Demir'e çiçek verirken, dostça ve centilmence bir karşılaşma olması dileğinde bulundu. Klasman hakemlerinden Serdar Karakaş ve yardımcılarının yönettiği maçın 30 dakikalık ilk yarısında basın mensupları attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maç boyunca oyuncu değiştirmek serbest oldu. İkinci yarıda sık sık oyuncu değişikliklerinin yapılması oyunu soğuturken, basın mensuplarının akıllı taktiği nedeniyle protokol sık sık ofsayta düştü. Ofsayt pozisyonlarına isyan eden protokol takımı maçın hakemine tepki gösterdi. Maç boyunca 10'dan fazla ofsayta düşen hücum oyuncularını sık sık fırçalayan Vali Arslan'ın attığı bir gol de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Maçın son bölümlerinde basın mensuplarının oyunu rakip sahaya yıkması sonrasında beklenen bir türlü gelmeyince maç tek farklık skor ile bitti.

TATLI DOSTLUK
Karşılaşma sonrasında Vali Yılmaz Arslan ve cemiyet başkanı Ramazan Demir sporculara ve taraftarlara baklava jesti yaptı. Vali Yılmaz Arslan, maçın rövanşının en kısa sürede yapılacağını söylerken, her iki takıma da iyi hazırlanmaları tavsiyesinde bulundu. Basın mensupları ile maç yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Yılmaz Arslan yaptığı değerlendirmede, "Güzel bir maç oldu. Dostluk maçıydı. İnşallah önümüzdeki günlerde rövanşı olacak" dedi. Basın mensuplarını kutlayan Vali Arslan, maçın umduğundan daha kolay geçtiğini kaydetti.

03.04.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Protokol Basın Dostluk Maçı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi