Şifrem?
134 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Türkiye Kamu-Sen 20 Yaşında
Türkiye Kamu-Sen kuruluşunun 20. yılını kutluyor. 420 bin üyeli sendikanın Balıkesir İl Temsilcisi Mustafa Koç, bu göreve yeniden seçilerek güven tazeledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

İkinci dönem göreve seçilen Mustafa Koç yetki ve sorumluluğun bilincinde şube başkanı ve temsilci arkadaşlarıyla çalışmalarını daha önce olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde sürdüreceklerini belirtti. Başkan Koç Türkiye Kamu-Sen'in çıtasını Balıkesir’de daha da yükseltmek için çalışmalarını daha da hızlandırarak sürdüreceklerini, Kamu-Sen çatısı altında bulunan üyelerin gücünü her zaman arkalarında hissettiklerini söyledi. Bu arada, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Koç, sendikanın kuruşulunun 20. yılı nedeniyle de bir mesaj yayınladı. 20 yıl önce çıktıkları hak mücadelesi seferinde, her gün büyüdüklerini, 420 binin üzerindeki üyesi ile millet sevgisinin, vatan sevdasının ve hizmet aşkının adresi olduklarını belirten Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Koç Türkiye Cumhuriyeti’nin vazgeçilmez değerlerinin yılmaz savunucusu olan bir konfederasyonun mensubu olmaktan ve 20. kuruluş yılını kutlamaktan dolayı gururlu olduklarını söyledi. Ülkedeki sendikal mücadelede kamu çalışanlarının haklarını her zaman olduğu gibi sonuna kadar koruyup geliştireceklerini belirten Mustafa Koç, şunları söyledi;

"Bugün hem memurlarımızın hem de ülkemizin mutlu yarınlara ulaşması için mücadele eden bir Türkiye Kamu-Sen var. Bugün toplumda kabul görmüş, saygı uyandıran, görüşlerine değer verilen, gündem belirleyen bir Türkiye Kamu-Sen var. Bugün, her türlü olumsuzluğa rağmen, birlik ve beraberlik içinde hareket eden, üye sayısını sürekli artıran; yüreği vatan, millet ve hizmet aşkıyla çarpan kamu çalışanlarının, aile sıcaklığında bir araya geldiği bir Türkiye Kamu-Sen var. Bir milletin geleceği, o milletin kökleri ile şekillenir. Mazisinden, milli ve manevi değerlerinden koparılmış milletler ise yok olmaya mahkumdurlar. Bugün milletimizi köklerinden kopararak tarihini, atasını unutmuş, dostunu düşmanını bilmeyen, geleceği göremeyen bir toplum yaratma arzusunda olanlara karşı direnen bir Türkiye Kamu-Sen var.”

Mustafa Koç, sendikanın kamu çalışanlarının grevli, toplu sözleşmeli, siyaset ve yönetime katılma haklarını içeren sendikal hakların kazanılması yolunda verdiği mücadelesinde, gücünü kuşkusuz, milli ve manevi değerleri ile tek devlet, tek millet, tek dil, tek bayrak ülküsüne sahip çıkan hedeflerinden aldığını, yıllardır memurların hak ettiği hayatı sağlamanın mücadelesini verdiğini ve davasında haklı olduğunu kaydetti. Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Koç, "Kamu-Sen bu nedenle de en büyüktür. Bundan sonra da büyük olmaya devam edecektir. Hak, adalet, demokrasi mücadelesinin tek adı Türkiye Kamu-Sen. 20 yıl önce küçük bir kıvılcımla başlayan ve bugün büyük bir aşka dönüşen Türkiye Kamu-Sen sevdası hiç bitmeyecek. Geldiğimiz noktayla yetinme lüksümüz yok. Bundan sonra, her zamankinden daha fazla çalışmak, el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, bizlere bu ulu çınarı emanet edenlere karşı borcumuzdur. Kırılmadan, gücenmeden, aramızdaki sevgi bağlarını daha da kuvvetlendirerek yarınlara yürümek en büyük vazifemizdir. Geçmişimizden aldığımız emaneti geleceğe en güzel şekilde teslim etmek tek gayemizdir. Bu güzel konfederasyonumuzu kurup bugünlere getiren kahramanlara büyük minnet borcumuz var. Yaşadığımız süreç ortadadır. Bugün bu süreçte, Türkiye Kamu-Sen’in her bir neferi, inanın ki gerçek birer kahramandır” diye konuştu.

27.06.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Türkiye Kamu-Sen 20 Yaşında

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi