Şifrem?
82 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

'Yerel Seçimler Balıkesir'de AK Parti'nin Şanlanışı Olacak'
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, yeni devlet hastanesinin Vakıflar İşletme Müdürlüğü’nün olduğu yere yapılacağını açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Sürpriz bir ziyaret ile Güre’de AK Parti ‘nin belde binasındaki yönetim kurulu toplantısına katılan Ak Parti Balıkesir milletvekili Ali Aydınlıoğlu, hükümetin yaptığı, yapacağı yatırımlarını anlattı.

Toplantıya, Ak Parti Güre Belde Başkanı Alper Kahraman, Ak Parti Altınoluk Belde Başkanı Metin Örkçü, Ak Parti Zeytinli Belde Başkanı Efraim Altay, Ak Parti kurucu Balıkesir İl Başkanı Musa Yılmaz, Ak Parti Altınoluk kurucu belde başkanı Ahmet Günaydın, Ak Parti Güre Kadın Kolları Başkanı Fatma Tayla Demirel, Ak Parti Güre Gençlik Kolları Başkanı Raif Karaişçi ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

BELEDİYELERİ ALINCA YATIRIMLAR ARD ARDA GELECEK
Önümüzdeki yerel seçimler sonrası bölgemize yatırımların akacağının altını çizen Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu, “Güre’ ye arıtma tesisi ve alt yapısını yapmak için Belediye Başkanı Kamil Saka’ya adeta yalvarıyoruz. Kendisi bize yer göstermeyerek yatırımın gelmesini engelliyor. Bakın kordon boyu belediyenin hatalı kararı nedeniyle turizm sezonunda karanlıkta kaldı. Yazık değil mi? Sanki haklılarmış gibide afiş asmaktan çekinmiyorlar. Kaçak bir inşaata belediye ceza kesmiyor mu?

Buarada da TEDAŞ belediyeyi uyarmış. Kurallara uygun olarak elektrik direklerini dikerseniz parasını devlet ödüyor. Siz kafanıza göre dikerseniz, ‘Elektrik saati bağlarız, siz öderseniz’ diye yetkililer kaç kere uyarmış. Ne oldu zararını esnaf vatandaş gördü. Belediye halkına hizmet içindir. Zarar görmemesi için uyarıları dikkate alsaydı. Yada, ‘Bildiğim bildik, çaldığım düdük’ misali hareket edecekse halkın parasını kimse çarçur edemez ama 25 bin lira kuruma borcunu ödeseydi o halde. Burada halk belediyenin mağduru olmuştur.”dedi.

AK PARTİ AYIRIM YAPMADAN HİZMET VERİYOR
Aydınlıoğlu, şunları söyledi:“ Burhaniye’ye 10 milyon lirayı geçen maliyetle hükümet sarayı yapıyoruz. Havran’a yeni anadolu lisesi, bin kişilik açık cezaevi, yeni devlet hastanesi yapılacak. Şu anki hastanelerimiz, Avrupa’daki bir çok hastaneden daha iyi teknolojiye sahip durumda. Tomografi cihazı olan hastanede, endoskopi cihazı olmaz mı? Paravan olmadan hastaya muayene layık görülebilir mi? Devlet hastaya birinci sınıf hizmet verilmesini istiyor. Bazı yerlerde çile çektiriliyor. Yok böyle bir şey. Kimse devlet dairesini yan gelip yatma yeri olarak artık göremeyecek. Ancak ne yazık ki bazı yerlerde idari boşluklar, vatandaşa ilgisizlikler söz konusu, oda kısa sürede giderilecek. Küçükkuyu’ya kadar sıcak asfalt çalışmaları sürüyor. Edremit’te yeni hastane, Vakıflar İşletme Müdürlüğü’nün olduğu yere yapılmasına karar verildi. Bunun takipçisi olacağım. Güre’de balıkçı barınağı ihalesi yapıldı. Ekim ayının ilk haftası ilk harç atılmış olacak.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞA SÖZ VERDİ
Vatandaşa buradan söz verdiğini belirten Aydınlıoğlu, “Yerel seçimlerde söz veriyorum. Belediyeleri aldıktan sonra iktidarın, devletin gücü ile bölgemize yatırımlar arka arkaya gelecek gelecek. Biz iktidar partisi olarak, hiç bir farklı görüşteki belediyeye ayırım yapmadık. Bütün belediyelere eşit şekilde hizmet götürmeye gayret gösterdik. Fakat bizim hizmet getirebilmemiz için, bazı konularda yerel belediyelerin yer göstermeleri gerekiyor. Bazı başkanları anlayamıyorum. Adeta yatırım gelmemesi için çalışıyorlar. Halkımız bunları çok iyi biliyor. Sandıkta gerekli cevabı verecek. Balıkesir’de bu yerel seçimler, Ak Parti’nin şahlanışı olacak.”şeklinde konuştu.

Ak Parti kurucu Balıkesir il başkanı Musa Yılmaz’da, “Sayın Aydınloğlu, Balıkesirimize hizmet getirebilmek için, gecesini gündüze katıyor. Bir önceki dönemde başarılı olduğu için, Başbakanımız tekrardan kendisine görev vermiştir. Ayrıca teşkilat olarak belde başkanlarımızda köşe adamlarımızdır. Çok değerlidirler. Yerel seçimlerde onlara çok iş düşüyor.”diye konuştu.
Partililer, toplantı sonrası Aydınlıoğlu’nu alkış yağmuruna tuttular.

25.09.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir 'Yerel Seçimler Balıkesir'de AK Parti'nin Şanlanışı Olacak'

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi