Şifrem?
130 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Sağlar'dan Başkan Türközen'e Destek
Ayvalık'ta; Balıkesir il ve ilçe örgütlerinden sorumlu olduğu öğrenilen CHP Parti Meclisi Üyesi, 6 Kasım’da Ayvalık Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ve 48 saatlik sorgulamasının ardından serbest bırakılan Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’i ziyaret ederek, destek verdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir ve Edremit Körfezi’ndeki CHP teşkilatlarını ziyaret etmesinin ardından, Ayvalık’ta ilk durak olarak CHP İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Fikri Sağlar, yeni çalışma alanı Balıkesir ve ilçelerinde her şeyden önce bir ‘Balıkesirli’ olarak, denetleyen değil, destekleyen kişi olarak görev yapmak istediğinin altını çizdi. Beraberinde; CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, İl yöneticileri, SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm, Edremit CHP’nin sevilen yüzü Ensar Aytekin’in ile birlikte Ayvalık’ı ziyaret eden CHP PM Üyesi Fikri Sağlar’dan, partililerin iktidar karşısında genel merkezin daha aktif muhalefet yapmasını istediği gözlendi.

Ayvalık’ta CHP İlçe Başkanlığındaki ilk durağının ardından, İlçe Başkanı Fatih Ayyürek, Küçükköy Belde Başkanı Murat Akıner ve çok sayıda partiliyle birlikte yaya olarak Ayvalık Belediyesi’ne geçildi. Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Fikri Sağlar ve beraberindeki kalabalık CHP’li gurubu kapıda karşıladı. Türközen’e ‘geçmiş olsun’ dileklerini sunan Sağlar, hükümetin muhalif belediyeleri caydırmak ve yıldırmak doğrultusunda söz konusu operasyonları gerçekleştirdiğini vurgulayarak, “AKP hükümeti kendisinden olmayan muhalif belediye başkanlarına yönelik yargısız infazlar yapmaya çalışıyor. Ancak CHP’nin tüm PM üyelerimizle birlikte sonuna kadar gerek muhalif belediyelerin, gerekse şahsınız ve Ayvalık Belediyesi’nin yanındayız ve destekçininiz” ifadelerini kullandı.

Hükümetin; Türkiye’deki ekonomik çöküntü ile adil paylaşımın olmadığını halktan gizlemek adına çirkin senaryoları hayata geçirmek istemesinin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Fikri Sağlar,”Ama tüm bu senaryolara alet olan kamu görevlilerinin bir gün şu anda yapmış oldukları uygulamalardan dolayı hesap vereceklerini de düşünmeleri gerekir. Sonuçta bu devran dönecektir. Bu hep böyle gitmeyecektir. CHP iktidar olup iş başına geldiği zaman, bunlardan mutlaka hesap soracaktır. Bu yüzden de zalimin zulmü bizi yıldıramaz. Bugünkü siyasi yönetimin insana karşı davranışında maşa olanlar mutlaka bir gün hesap verecektir. Bu yüzden de hangi kademede olursa olsun kamu görevlilerinin görevlerini hakkaniyet ölçülerinde, hukuka uygun olarak yapmalarını gerekmektedir” dedi.

“BRUNEİ SULTANINA TEŞEKKÜR ETTİ”
Sohbet şeklinde geçen ziyarette, 10 Kasım nedeniyle Atatürk’ün Türkiye genelinde büyük bir hüzünle anıldığını kaydeden Sağlar, “Atatürk ve silah arkadaşlarının Cumhuriyeti kurma doğrultusundaki anlayışı bir kez daha ulusça hatırlandı. Bu kez 29 Ekim’de yaşanılanlar olmadı. Bunun nedeninin, Başbakan'ın Türkiye'de olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer Başbakan Türkiye'de olsaydı, Brunei Sultanı'nın altın tabaktaki yemek ikramını kabul etmeyip Türkiye'ye gelmiş olsaydı belki bu kadar rahat anma töreni olmayacaktı Bu yüzden Brunei Sultanı'na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ise, yaşanılan sürecin motivasyona ihtiyaç duyulan günler olduğunu belirterek, “Bugünlerde yaşadıklarımız kötü bir olaydır. Ama bize çok büyük destek ve ilgi var ve bu bizi çok mutlu ediyor. Bu tip hadiseler bizi yıldıramaz. Tam tersi bizleri daha çok kamçılamaktadır” diye konuştu.

CHP Balıkesir Milletvekili Muzaffer Mavuk ise, Balıkesir genelinde gittikleri her yerde büyük ilgi gördüklerini kaydederek, “Biz önümüzdeki yerel seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni mutlaka kazanacağız. Çünkü önümüzde kazanamama gibi bir ihtimal kalmadı. Buda; partililerimiz ve yöneticilerimiz sayesinde halkımızın desteğiyle olacaktır” sözlerini kullandı.

12.11.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Sağlar'dan Başkan Türközen'e Destek

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi