Şifrem?
132 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

MHP'den Büyükşehir Atağı
Ayvalık'ta ki ilçe teşkilatını ziyaret eden MHP Balıkesir İl Başkanlığı, ilçe yöneticilerine Büyükşehir yasa değişikliğiyle baş etmenin yöntemini geliştirmek için hazırladıkları proje kapsamında bir dizi çalışmalarda bulundu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Kısa bir süre önce MHP İl Teşkilatı yaptığı yönetim kurulu toplantısının ardından Büyükşehir seçimleri için düğmeye basarak, ilçelerden sorumlu 3 Başkan Yardımcısına 18 ilçeyi paylaştırarak, gelecek yıl yapılacak seçimler için şimdiden start aldı. MHP İl Başkanı Mehmet Duran oluşturulan üç komisyonda başkan yardımcıları ile birlikte 5 kişinin görevlendirildiğini, görevlendirilen partililerin kendi bölgelerinde çalışmalar ve toplantılar yapacağını belirtmesinin ardından çalışmaları başlattı. İvrindi, Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık`tan Başkan Yardımcısı Ferdi Boran ve ekibinin, Susurluk, Manyas, Gönen, Marmara Adası, Erdek ve Bandırma`dan Mülkü İnci ve ekibinin yanı sıra Balya, Savaştepe, Sındırgı, Bigadiç, Kepsut ve Dursunbey`den Adnan Çelebi ve ekibi sorumlu olacak. Başkan yardımcılarımız kendi bölgelerinde yaptıkları görüşmelerden sonra rapor hazırlayacağı öğrenildi.

Hazırlanacak raporların ardından İl Başkanlığında yapılacak toplantılarla yol haritasının belirleneceği kaydedilirken, söz konusu çalışma kapsamında önceki gün Balıkesir İl Yönetimi Ayvalık İlçe yöneticileriyle bir araya geldi. MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran’ın yanı sıra, MHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Ferdi Boran, İl yöneticilerinden; Rıdvan Aslan, Yusuf Gündoğdu, Mustafa Alkaya ve Mahir Alkan’dan oluşan ekibin ziyaretinde ilçe genelinde partinin durumu masaya yatırıldı. MHP İl Başkan Yardımcısı Ferdi Boran, yaptığı basın toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmaya eyalet sisteminin bir parçası olarak gördükleri Büyükşehir yasa değişikliğini engelleyemezlerse, onunla baş etmenin yöntemini geliştirmek için çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Boran yaptığı açıklamada, Türkiye hem iç hem de dış gelişmelerin tazyik, baskı ve yönlendirmesi altında çetin ve çetrefilli günlerin içinden geçmektedir. Nitekim devamlı irileşen ve mesafe alan buhran sarmalı milletimizi dört bir yandan çemberine almakta ve doğal olarak tüketmektedir. Bölücü taleplerdeki dur durak bilmeyen ilerlemeler, buna karşılık AKP zihniyetinin verdiği tavizler meçhule sürüklenen ülke tablosunu fazlasıyla belirginleştirmektedir. AKP hükümetinin PKK’ya teslim niteliğindeki adımları Türkiye’yi zifiri karanlık mecraya adeta mahkum etmektedir. Cezaevlerinde sürdürülen açlık grevleri, PKK’nın Meclis uzantılarının ölüm oyununda rol almaları maalesef ülkemizi tehdit kuşağına hapsetmiştir. Milletimizin canına kast eden alçakların, küstahça kendi canlarına ihtimam gösterilmesini isteyerek hain isteklerine zemin ve ortam açmaya çalışmaları hezeyan ötesi bir durumdur. Tabut, ölüm, açlık üçlemesiyle Türkiye’yi felç etmeye ve bölücü emellere meydan açmaya zorlayan çürümüşlüğün AKP zihniyetinde karşılık bulması işin bir başka hazin ve meşru görülmesi ve bu konuda gerekli girişimlerin yapılması Kandil, İmralı ve Barzani ittifakının elde ettiği bir mevzi olarak değerlendirilmelidir” dedi.

“MİLLETİ HAFİFE ALMAYIN”
MHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Ferdi Boran yaptığı açıklamada, “AKP’ye yol haritası çizen PKK; İmralı ve bölücülük lehine çağrıda bulunmaya kalkışan bu iblis elçilerinin büyük milletimizi hafife almaları hiçbir şekilde izah edilemeyecek bir handikaptır. Balıkesir MHP Teşkilatları rezaletler serisine dayanacak ve karşılayacak donanım, potansiyel ve heyecana fazlasıyla sahiptir. Ayrıca yakın coğrafyalardaki sorunlar vahim bir hal almıştır. İsrail’in Gazze’ye saldırısı ve Filistin’li kardeşlerimizin kanını dökmesi yeni bir cinayet mekanizmasının devreye girdiğini işaret etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, Balıkesir teşkilatları olarak mazlum Filistinli kardeşlerimize düzenlenen saldırılara nefretle ve lanetle kınamaktadır. Mahzun ve masum Gazze’li kardeşlerimize vahşice bomba yağdırılması yeni bir kanlı sürecin habercisi niteliğindedir ki; buna çanak tutan, ortam açan, bahane bulan kim varsa ölümlerde pay ve hisse sahibidir. Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi; il ve ilçe başkanlıklarıyla, yönetim kurumları bu günden itibaren çalışmalarına hız katarak sahalara inmekte ve milletimize tek tek elimizden geldiğince bu olayları anlatarak AKP hükümetinden bir an önce memleketi kurtarmak olacaktır” ifadelerini kullandı.

MHP Ayvalık İlçe Başkanı Dursun İnan ve MHP Ayvalık İlçe Yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda MHP’nin Balıkesir genelinde yerel seçimlerde iddialı olduğunun sık sık vurgulanması ise dikkatlerden kaçmadı.

21.11.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir MHP'den Büyükşehir Atağı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi