Şifrem?
233 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Edremit'te Yılın Vergi Rekortmenlerine Ödül
Edremit Ticaret Odası’na (ETO) kayıtlı üyelerin arasında yüksek vergi ödeyenlere madalyaları verildi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Güre Adrina Otel’de gerçekleştirilen yılın vergi rekortmenleri ödül törenine Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Ali Aydınlıoğlu, Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Burhaniye Adalet Komisyonu Başkanı Kenan Türkmen, Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalı, Vergi Dairesi Başkan Vekili Osman Sarıkanat, Burhaniye Adalet Komisyonu Başkanı Kenan Türkmen, Yüksek düzeyde vergi veren Ticaret Odası üyelerinin madalyalarını verdiler. Madalya töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, “Yüksek düzeyde vergi veren arkadaşlarımı candan kutluyorum. Rızkın onda dokuzu ticarettedir. Ancak ticaret cesaret işidir. Bugün burada cesaret ederek ticaret yapmış ve kazanarak devlete vergisini ödemiş arkadaşlarımızın ödül törenindeyiz. Hükümet olarak biz ticareti sizlere bıraktık. Biz altyapı ve diğer hizmetlere önem veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde merkezi bütçemizi onayladık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bir ülkede yatırım varsa büyüme olur. Bizler yatırım yapıyoruz ve ülkemizin büyümesini sağlıyoruz. Balıkesir Büyük şehir oldu. Edremit’te Balıkesir ile birlikte büyüdü. Eskiden 15 olan Belediye Meclisi şimdi 30 kişiyle temsil edilecek ve değer kazanacak” dedi.

Ardından kürsüye gelen Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ise, yaptığı konuşmasında, “Vergi her şeyden önce kanuni, ahlaki, ve dini bir olgudur. Burada bu akşam ödül alacak yüksek vergi ödeyen tüm üyelerimizi candan kutluyorum. Balıkesir ve sizler çok şanslısınız. Balıkesir önümüzdeki yıllarda 8-10 milyar dolar ihracata imza atacak. Ancak Balıkesir’e sanayi kontrolü gelmeli. Biz sanayiden kaçmayız. Ancak sanayi gelirken doğamızı, toprağımızı ve denizimizi kirletmesin. Körfezin değerini bilmeliyiz ve buraya sanayi girmemeli. Zeytin, zeytinyağı ve turizm bize yeter. Körfezde 120 bin konut var. Bu bile turizme engel sayılır. Bundan sonra çok dikkat etmeliyiz” diye konuştu.
Edremit Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ertaş ise, Türkiye ekonomisinin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak, “Kutsal kazançlarının vergilerini devletine ve milletine veren esnaf, tüccar ve sanayicilerimizi kutluyorum” dedi. Ertaş, katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra ödül törenine geçildi ve altın madalya ile ödüllendirilen Simtek İthalat İhracat şirketinin ödülünü Vali Ahmet Turhan verdi. Yine altın madalya alan Hasan Yaprak’ın ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A.Edip Uğur takdim etti .

Gecede, gümüş madalya alan Sağlamlar Orman Ürünleri’ne ödülünü Edremit Kaymakamı Osman Tunç verdi. Mithat Aydın ise, gümüş madalya ödülünü Edremit Belediye Başkan vekili Fatih Çağlar’dan aldı. Ödül törenine bronz madalya ile devam edildi. Bronz madalyalarını ise şu üyeler aldı; Tes Turizm Otelcilik, Efko Meşrubat Bira, B.D.B. Yapı Denetim, Akkaş Otomotiv, Körfez Çağ Yapı Denetim, Ahmet Kahraman, Erkut İncekaş, Yakup Pekçiçekli, Aynur Bulut, Yusuf Koray Top. Ödül töreninin ardından Sanatçı Ayça davetlilere güzel bir gece yaşattı.

24.12.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Edremit'te Yılın Vergi Rekortmenlerine Ödül

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi