Şifrem?
170 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir İşçi Partisi'nden İmza Kampanyası
İşçi Partisi (İP) Balıkesir İl Başkanlığı, Genel Başkanları Doğu Perinçek'in tutukluluğunun 6'ncı yılında 'AKP-PKK Anayasasına Hayır' adlı imza kampanyası düzenledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

İşçi Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Yeşilli Meydanı TÜİK önünde genel başkanları Doğu Perinçek’in tutukluluğunun 6’ncı yılı olması nedeniyle “AKP-PKK Anayasası’na Hayır” adlı imza kampanyası düzenledi. İmza kampanyasına İşçi Partisi Balıkesir İl Başkanı Ramazan Kurban, Yönetim Kurulu üyeleri Kartal Demir, Erdoğan Gökçe, Erkan Yılmaz ve Ayten Yılmaz çifti katıldı. Partililer yüzlerine  taktıkları Perinçek maskeleri ile “Yeminler edildi, yıkılacak Silivri”, “Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz büyük Türk Milletiyiz”, “Türk Milleti’nin ayakları altında kalacaksınız”, “Ergenekon yalanı, Amerika planı” diye slogan attılar. Vatandaşların ilgi gösterdiği kampanyaya türbanlı bayanlarında imza atarak destek vermesi dikkat çekti. 2 gün süren imza kampanyasında toplanan imzaları TBMM’ye göndereceklerini açıklayan Başkan Kurban 8 Nisan’da Silivri’ye gideceklerini ve tüm halkın davetli olduğunu söyledi.

“APO CANİSİNİN KURTARILMASININ YOLLARI ARANMAKTADIR”

21 Mart 2013 tarihi itibariyle İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in tutsaklığının 6. yılına girdiklerini hatırlatan İşçi Partisi Balıkesir İl Başkanı Ramazan Kurban, Sadece Perinçek'in değil. İçeride bulunan yurtsever paşaların, bilim insanlarının, halkın seçtiği vekillerin yıllardır Silivri zindanlarında esir tutan bu AKP diktatörlüğünün gelinen noktada proje görevlileri olduğunun kanıtı olduğunu söyledi. Hiçbir kanıt, belge olmadan bütün vatanseverlerin Silivri duvarlarına hapsedilmeye devam edildiğini iddia eden Kurban: “Buna rağmen 40 bin kişinin katili, ömür boyu hapse mahkûm olan Apo canisini ev hapsi adı altında işlenmiş suçlardan kurtarmanın yolları aranmaktadır. Türk halkı kandırılmaktadır” dedi. “cezaları tanımıyoruz”
Ergenekon mütalaaların açıklanmasının ardından tüm Balıkesirlilerin vicdanlarına seslendiklerini belirten Kurban: “İstenilen cezalara isyan etmeye çağırıyoruz. Bir taraftan bölücü anayasa ile ülkemiz bölmeye çalışılırken bir taraftan da yurtseverlere ceza yağdırılıyor. Bunu kabul etmiyoruz. Bu cezaları tanımıyoruz. Değerli arkadaşlar Türkiye bir dönemeçte, Türkiye kahramanlarına muhtaç. Kahramanlar en önde, Silivri’de. Bütün halkımızı, siyasi partileri, kitle örgütlerini; sendikaları, Silivri duvarlarını yıkmaya çağırıyoruz. 8 Nisan’da bütün halkımız Silivri’ye çağırıyoruz. Türkiye Atatürk'te birleşerek, Türk milleti Atatürk'te birleşerek özgür, bağımsız bir ülke mutlaka olacaktır. Bugün gelinen noktada; önce Apo ile görüşmeler olarak başlayıp, sonra İmralı süreci diye halka yumuşatılarak anlatılan şimdi ise adına barış süreci dedikleri AKP-PKK ortaklığıdır. Bu bir bölünme anayasasıdır” dedi.

“AÇILIM" DEDİKLERİ BÖLÜNME VE KANLI BİR SAVAŞ SENARYOSUDUR”

Kurban sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu bölünme Anayasası'nı Yaptırmayacağız! Türkiye'yi Bölemeyeceksiniz! Apo tutanakları, Bölünme Anayasası dayatmasıyla Atatürk Cumhuriyeti’ni yıkmak, vatanımızı bölmek, milletimizi dağıtmak teşebbüsünün kanıtıdır. ABD'nin aletleri AKP ve BDP koalisyon kurarak, Türk milletine savaş açtılar. Tayip Erdoğan ve Abdullah Öcalan el ele Türk Milletini anayasadan silmeye kalkıyorlar. Yaptıkları iş, Atatürk Devrimini yıkma girişimidir. "Açılım" dedikleri, bir barış süreci değil, bölünme ve kanlı bir savaş senaryosudur. Biz Devrimle Millet olduk! Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz büyük Türk Milletiyiz! Bölmeye kalktıkları bu ülke, sahipsiz bir arazi değildir. Türk Milletini ayaklar altına almak isteyenlerin, Milletin ayakları altında kalacağını tutanak altına alıyoruz: Türk milletinin ayakları altında kalacaksınız!" Balıkesir halkını bölünme anayasasına karşı çıkmak için, isyan etmeye, imza masasına çağırıyoruz.”

''İŞÇİ PARTİSİ MÜCADELE'NİN ÖN SAFLARINDA'' ''İŞÇİ PARTİSİ TAKTİR EDİLDİ''

İşçi Partisi İl başkanı Ramazan Kurban ''İşçi Partisi mücadeleye yılmadan durmadan en iyi şekilde devam ediyoruz''dedi.
İmza masasına gelen yurtseverler Türk milletini ayaklar altına aldırmayacaklarını bunun içinde mücadeleye İşçi Partisinden devam edeceklerini''belirttiler.,
İşçi Partisi İl başkanı Kurban ''Kötü hava koşullarına rağmen yoğun katılım gerçekleşti. AKP-PKK anayasasına karşı 2 günde 1192 tane imza topladık yoğun bir katılım vardı. diye belirtti.

25.03.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir İşçi Partisi'nden İmza Kampanyası

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi