Şifrem?
72 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

15 BİN TL ÖDEYECEK
Rahmi Göçer’i döven Ok "Kapı çarptı" dedi ama hakimler pek inanmadı. Önce 3 ay hapis dün de 15 bin TL tazminat Olay 9 Nisan 2010'da MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok'un makamında yaşandı. Göçer'in iddiasına göre Başkan, bir yazısından dolayı kendisini çağırdı, sonra da gözünü morarttı. 'PARAMDAN SİZE NE' 1.Asliye Hukuk'ta Başkan'dan 15 bin TL tazminat kazanan Göçer, kendisine 'Parayı ne yapacaksın?' diye soran gazetecilere 'Benim paramdan size ne! Zaten miktar az. Daha fazla tazminat almam gerekirdi' dedi Balıkesir'de bir gazetede köşe yazarlığı yapan Rahmi Göçer'i dövdüğü gerekçesiyle 3 ay 22 gün hapis cezası alan MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok, aynı olayla ilgili 15 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi. BALIKESİR'DE yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan Rahmi Göçer, 9 Nisan 2010'da bir yazısı üzerine Belediye Başkanı İsmail Ok tarafından makamına davet edildiğini ve burada dövüldüğünü öne sürdü. Bir dönem İtfaiye Müdürlüğü ve Kamu-Sen İl Temsilciliği de yapan Göçer, Başkan Ok'la birlikte korumaları ve görevliler Uğur Erol, Mehmet Topuz ve Naim Aladağ'dan şikayetçi oldu. Balıkesir 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Başkan Ok 3 ay 22 gün, diğer üç sanık da 5'er ay hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, Başkan Ok ve korumaları ile ilgili hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kararlaştırdı, sanıkların CMK'nın 231/8 maddesi gereğince 5 yıl süreyle denetime tabi tutulmasına hükmetti. Ceza davasının ardından Rahmi Göçer'in, Başkan Ok hakkında Balıkesir 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı 40 bin liralık manevi tazminat davası da karara bağlandı. Son duruşmaya Göçer ile avukatı Mehmet Birol Şahin katılırken, Başkan Ok gelmedi. Başkan Ok'un avukatı Mustafa Bilsem, istenen tazminatın çok yüksek olduğunu öne sürdü. Hakim, Başkan Ok'un Göçer'e 15 bin lira manevi tazminatı yasal faiziyle birlikte ödemesine karar verdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto


Olay 9 Nisan 2010'da MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok'un makamında yaşandı. Göçer'in iddiasına göre Başkan, bir yazısından dolayı kendisini çağırdı, sonra da gözünü morarttı.

'PARAMDAN SİZE NE'
1.Asliye Hukuk'ta Başkan'dan 15 bin TL tazminat kazanan Göçer, kendisine 'Parayı ne yapacaksın?' diye soran gazetecilere 'Benim paramdan size ne! Zaten miktar az. Daha fazla tazminat almam gerekirdi' dedi

 

Balıkesir'de bir gazetede köşe yazarlığı yapan Rahmi Göçer'i dövdüğü gerekçesiyle 3 ay 22 gün hapis cezası alan MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok, aynı olayla ilgili 15 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.
 
    BALIKESİR'DE yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan Rahmi Göçer, 9 Nisan 2010'da bir yazısı üzerine Belediye Başkanı İsmail Ok tarafından makamına davet edildiğini ve burada dövüldüğünü öne sürdü. Bir dönem İtfaiye Müdürlüğü ve Kamu-Sen İl Temsilciliği de yapan Göçer, Başkan Ok'la birlikte korumaları ve görevliler Uğur Erol, Mehmet Topuz ve Naim Aladağ'dan şikayetçi oldu. Balıkesir 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Başkan Ok 3 ay 22 gün, diğer üç sanık da 5'er ay hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, Başkan Ok ve korumaları ile ilgili hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kararlaştırdı, sanıkların CMK'nın 231/8 maddesi gereğince 5 yıl süreyle denetime tabi tutulmasına hükmetti.
       
      Ceza davasının ardından Rahmi Göçer'in, Başkan Ok hakkında Balıkesir 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı 40 bin liralık manevi tazminat davası da karara bağlandı. Son duruşmaya Göçer ile avukatı Mehmet Birol Şahin katılırken, Başkan Ok gelmedi. Başkan Ok'un avukatı Mustafa Bilsem, istenen tazminatın çok yüksek olduğunu öne sürdü. Hakim, Başkan Ok'un Göçer'e 15 bin lira manevi tazminatı yasal faiziyle birlikte ödemesine karar verdi.

30.03.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

nermin düzdere / balıkesir
köyün delisi benim
balıkesir de bu habere yorum yapacak yürekli bir adam çıkmadı yine görev bana düşüyor...sabri ugur başkanı mumla arıyoruz.
31.03.2013 08:31:36
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir 15 BİN TL ÖDEYECEK

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi