Şifrem?
139 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Bayramın 1. ve 2. Günü Belediye Otobüsleri Ücretsiz
Balıkesir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzur içerisinde geçirebilmeleri amacıyla 8-11 Ağustos tarihlerinde bayram süresince bazı tedbirler aldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, bayram tedbirleriyle ilgili bilgi verildi. Bu kapsamda; vatandaşların bayram süresince herhangi bir sorunla karşılaşmaması için belediyenin yapmakta olduğu kontrol ve denetimlerin sıklaştırıldığı belirtildi. Bu süre içinde, belediyenin ilgili birimleri, bayram günlerinde de nöbetçi ekiplerle 24 saat aralıksız hizmet verecek. Vatandaşlar, bayram süresince belediyenin görev ve sorumluluk alanına giren her konudaki istek ve şikayetleri ile ilgili belediyeye şahsen başvurabilecekleri gibi, “153 Alo Zabıta” adlı danışma hattı telefonundan veya 241 13 42 numaralı telefondan nöbetçi Zabıta ekiplerine ulaşabilecek.

1. VE 2. GÜN OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Belediye bayramın birinci ve ikinci günlerinde belediye otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi. Balıkesir Belediyesinin Ramazan Bayramı'nda alacağı tedbirlerle ilgili yapılan açıklama şöyle;

"Şehir içi halk otobüsleri ile Paşaköy ve Şehirlerarası Otobüs Terminali hatlarında çalışan halk otobüsleri, bayramın 1. ve 2. günlerinde ücretsiz olarak yolcu taşıyacak. Buna ek olarak, Başçeşme ve Çınarlıdere mezarlıklarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız için de 7 Ağustos Çarşamba (Arefe) gününden başlamak üzere bayramın birinci ve ikinci günü Toplu Taşıma Merkezi’nden ücretsiz olarak otobüs kaldırılacak. Sabah saat 09.00’da başlayıp 18.00’e kadar sürecek olan otobüs seferleri, Başçeşme Mezarlığı’na her yarım saatte bir, Çınarlıdere Mezarlığı’na ise, saat başlarında yapılacak. Yine yaklaşan bayramla ilgili olarak yapılan çalışmalar kapsamında, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, bayram öncesi temizlik faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Müdürlüğe bağlı ekiplerce, çarşı merkezindeki alanlar, şehir genelindeki bazı cadde ve sokaklar, Atatürk Parkı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali, çevre dostu deterjanlarla yıkanarak temizlendi. Diğer yandan, şehrimizdeki bazı fırınlar da, bayramın ikinci ve üçüncü günü nöbetleşe olarak üretimlerine devam edecek. Balıkesir Fırıncılar ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası’ndan verilen bilgiye göre, odaya bağlı tüm işyerleri, bayramın ilk günü kapalı olacak. Ancak, bayramın ikinci günü yedi, üçüncü günü de dokuz fırın, nöbetleşe olarak halkımızın ekmek ihtiyacını karşılamaya devam edecek."

EKMEĞİ NÖBETÇİ FIRINLAR ÇIKARACAK

Bayramın ikinci gün (9 Ağustos Cuma günü) ekmek çıkaracak olan nöbetçi fırınların ad ve adresleri ise şöyle:

"Ali Hikmet Paşa Mahallesi, Tarlabaşı Caddesi’nde “Akbaş 2 Ekmek Fırını”, 2. Karesi Mahallesi, karesi Sokak’ta “Karesi Ekmek Fırını”, Oruç Gazi Mahallesi Altay Caddesi`nde “Akbaş 1 Ekmek Fırını”, Paşaalanı Mahallesi, 397. Sokak’ta “Tunç Kardeşler Ekmek Fabrikası”, Toygar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi`nde “Bacanaklar 2 Ekmek Fırını”, Yeni Çarşı A Blok`ta “Altın Ekmek Fırını”, Yeni Çarşı B Blok`ta “Star Ekmek Fırını”.

Bayramın üçüncü gününde (10 Ağustos Cumartesi günü) ekmek çıkaracak olan nöbetçi fırınlar:

"Ali Hikmet Paşa Mahallesi Tarlabaşı Caddesi`nde “Akbaş 2 Ekmek Fırını”, 2. Gündoğan Mahallesi Atay Caddesi`nde “Tunç Ekmek Fırını”, Karesi Mahallesi, karesi Sokak’ta “Karesi Ekmek Fırını”, Kasaplar Mahallesi Anafartalar Caddesi`nde “Nur Ekmek Fırını”, Oruç Gazi Mahallesi Altay Caddesi`nde “Akbaş 1 Ekmek Fırını”, Paşaalanı Mahallesi, 397. Sokak’ta “Tunç Kardeşler Ekmek Fabrikası”, Toygar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi`nde “Bacanaklar 2 Ekmek Fırını”, Yeni Çarşı A Blok`ta “Altın Ekmek Fırını”, Yeni Çarşı B Blok`ta “Star Ekmek Fırını.”

07.08.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Bayramın 1. ve 2. Günü Belediye Otobüsleri Ücretsiz

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi