Şifrem?
138 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Gmka Eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Büyükşehir İçin Aday Adaylığını Açıklayacak
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yakında AK Parti'den aday adaylığını açıklayacağını bildirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yakında AK Parti'den aday adaylığını açıklayacağını bildirdi.

GMKA'nın kurulduğu günden itibaren genel sekreterlik görevini yürüten ve ardından görevinden alınan Mustafa Gündoğan, büyükşehir belediye başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olacağını söyledi. Gündoğan, gerekli istişareleri yaptığını kaydederek kamu görevi nedeni ile yakında ataması olacağını ve ardından istifa edip adaylığını açıklayacağını belirtti. Mustafa Gündoğan, "Parti içinde ve parti dışında gerekli istişareleri yaptım. Görevden alındım bildiğiniz üzere şuan atama bekliyorum. Atama olayım gerçekleşecek sonrasında istifa edip, geri döneceğim. O zamanda AK Parti'den büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayı olacağım. Yerel teşkilat ile bu konuyu çok fazla istişare etme fırsatı bulmadım. Belli görüştüğüm kişiler oldu. Teşkilat ne kadar aday adayı olursa bunu zenginlik kabul edecektir. Teşkilat kim aday olursa onun arkasında bütün olarak çalışacaktır. Teşkilat yoklamaları, anketler, istişareler yapılacak ve bu kararı Sayın Başbakanımız verecektir. Ben olursam benim arkamda teşkilat bütünleşir. Başkası olursa biz onun için çalışacağız. Benim düşüncem, Balıkesir'de 1 tane oy hangi aday ile fazla alınacaksa o aday ile yola çıkmaktır. AK Parti'nin Balıkesir'de kazanacağını ümit ediyorum ve buna inanıyorum. Bu süreçte ciddi hatalar yapılmaması lazım, elbette diğer partilerin adayları da önemlidir ama bu noktada AK Parti'nin bir adım önde olduğunu düşünüyorum" dedi.

"EDİP BEY İLE İSTİŞARE ETMEDİM"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur ile aday adaylığı konusunda bir görüşmesi olmadığını söyleyen Mustafa Gündoğan, Balıkesir'in sorunlarını bildiğini ve bunun için çalışacağını kaydetti. Gündoğan, "Benim Sayın milletvekilimiz ile görüşmem olmadı, Edip Bey ile istişare etmedim. Kendisi parti içinde ciddi anlamda önemli bir kişidir. Ancak tabi ki, kendisinin adının adaylık için zikredilmesi durumu var. Kendisi adayım dediği zamana kadar ben aday adayı olmadığını düşünüyorum. Diğer milletvekilleri ile istişarem olmadı. Balıkesir'i çok iyi tanıyorum. İlçe ilçe gezdim. İlçelerde sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldik. Ben 3,5 yıldır bu şekilde çalıştım. Sorunları tespit ettim, yapılması gerekenleri biliyorum. Coğrafyayı çok iyi tanıyorum. Bir aday Balıkesir merkezi çok iyi tanıyabilir ama bunun Marmara Adası'da var, Dursunbey'i de var, Balyası da var. Potansiyelin olduğu yerleri, fırsatların olduğu yerleri çok iyi biliyorum. Bu benim için artı değer. Kamu hizmetinde 25 yılın içindeyim. Görevimde ilçe kuruluşunda yer aldım, kaymakamlık teşkilatlanmasını yaptım. Ajansı zaten sıfırdan kurduk. Çantamız ile geldik bugünlere getirdik. Büyükşehirde yeni bir teşkilatlanma. Bu yönde iki tecrübem var bir ilçe ve bir ajans kurduk bir de büyükşehir belediyesi kurarız" dedi.

"LOKAL İŞLERLE OYALANIYORUZ"

GMKA'daki görevi nedeni ile Balıkesir'in her yerine gittiğini ve meseleleri tespit ettiğini söyeyen Gündoğan, "Balıkesir'in bölge planını hazırladık. Plan açısından üst ölçekli bir plan. Balıkesir'in genel anlamda en büyük eksiği olaylara üst ölçekten bakamamaktır. Biz lokal işlerle oyalanıyoruz, gündemimizi işgal ettiriyoruz. Balıkesir'in önce Türkiye'deki konumunu görmek ardından dünyadaki yerine bakmak gerekli. Bakın İstanbul yeni sanayi yatırımlarını istemiyor artık. Bandırma Biga hattı ciddi bir çekim gücüne sahip. Bu bölge talep görecek ve burasının iyi yönetilmesi lazım. Katma değeri yüksek yatırımların çekilmesi gerekiyor. Körfez hattını ise bunca yıl hoyratça kullanmışız, bu bölgeyi koruyup turizmi geliştirmemiz lazım. Ben Balıkesir'i 3 ayrı bölge olarak planlamak istiyorum. Kuzey, güney ve merkez. Her bölgenin kendine göre avantajları var, bunları ona göre planlamakta fayda var. Balıkesir ciddi anlamda büyük bir coğrafya, her yeri aynı bakış açısı ile yürütmek mümkün değil" şeklinde konuştu.

20.08.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Gmka Eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Büyükşehir İçin Aday Adaylığını Açıklayacak

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi