Şifrem?
67 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

İşçi Dostu Başkan Türközen
Belediye-İş Sendikası ile Balıkesir’in Ayvalık Belediyesi arasında 220 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri mutlu sonla bitti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen emeğiyle çalışan işçilere yeni bir jestle ilk 6 ay için yüzde 29 zam yaptı.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Özden “Başkanımız emeğin hakkını vermiştir. Kendisine işçilerim adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen “İşçi arkadaşlarıma verilen zamlar anaların ak sütü gibi helal olsun. Hep birlikte Ayvalık için çalışıyoruz. Onların emeği büyük” diye konuştu. Ayvalık Belediyesi’nde düzenlenen Toplu İş Sözleşmesine Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Özden, 2. Başkan Hakan Keskin, Mali Sekreter Barbaros Özüpek, Yönetim Kurulu Üyesi ve İsmail Aydoğan katıldı. Sözleşmede işçileri kapsayan önemli kararlara imza atıldı. Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen işçilere destek oldu, sahip çıktı. 220 işçinin yer aldığı anlaşmada Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Özden Başkan Hasan Bülent Türközen’e teşekkür etti. Yapılan sözleşmeyle birlikte işçilerin ücretlerine ilk 6 ay için yüzde 29 zam geldi. Eğitim yardımlarında da emekçi dostu olan Başkan Türközen işçilere çok ciddi iyileştirme yaparak, eğitim yardımına yüzde 200 zam yaparak büyük alkış aldı. Sosyal haklarda da işçiler yüzde 32 zam alarak Başkan Türközen’e teşekkür ettiler.

“AYVALIK BELEDİYESİ’Nİ KUTLUYORUZ”
Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Özden Balıkesir’de en yüksek üyeye sahip olan sendika olduklarını ve bunda da üyelerin katkısının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı. Özden “Türkiye’nin birçok yerinde özelleştirme hız kazandı, adeta aldı başını gidiyor. Ayvalık Belediyesi sadece temizlik birimi dışında diğer birimlerinde özelleştirme yapmadı. Özelleştirme çalışan emekçilerin yararına değil tam aksine zararına. Bu anlamda Ayvalık Belediyesi’ni kutluyoruz” dedi.

Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Özden “Ayvalık Belediyesi ile çok güzel bir toplu iş sözleşmesi gerçekleştirdik. Görüşmelerde ve sözleşmenin bitiminde Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen bize destek oldu. İşçilerimizin aldığı maaşlara yapılan zam ile birlikte eğitim ve sosyal haklara gelen zamlar ortada. Bunda başkanımızın desteği büyük. Emeğe saygısı olan ve emekçinin yanında olan Belediye Başkanı bunu sözleşmede de gösterdi, kendisine teşekkür ediyorum. Belediyenin işçilere geçmiş dönemlerden kalan ikramiye ve alacakları yoktur. İşçilerin belediyeden bir lira alacakları bulunmamaktadır. Hem Belediye Başkanımız hem de işçilerimiz birlikte Ayvalık halkına hizmet ediyorlar, Ayvalık’ta yapılan hizmetler ve çalışmalar ortada. Birliktelik başarı getirir. Başkanımız ve işçilerimizin başarı da katkıları büyüktür. Sözleşmemiz herkese hayırlı olsun” dedi.

“İŞÇİLERİMİZ ÜCRETLERİ HAK EDİYOR”
Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen de sendika ile yapılan görüşmeler neticesinde sözleşmenin tamamlandığını ve sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Türközen emekçi işçilere yaptıkları zamların, alacakları ücretlerin anaların ak sütü gibi helal olmasını isteyerek “İşçilerimiz çalışmaları ile ücretleri hak ediyorlar. Hep beraber Ayvalık halkına hizmet yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ayvalık halkı için çalışacağız. Zaman zaman ücretlerde aksamalar oldu ancak şu anda bir sıkıntımız yok” diye konuştu.

30.09.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir İşçi Dostu Başkan Türközen

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi