Şifrem?
165 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Yunus Bozbey Aday Adaylığını Açıkladı
Balıkesir’in Edremit Belediye eski Başkanı Yunus Bozbey, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu büyük bir destekçi topluluğuyla birlikte yaptı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir’in Edremit Belediye eski Başkanı Yunus Bozbey, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu büyük bir destekçi topluluğuyla birlikte yaptı.

Geçtiğimiz dönem AK Parti’den seçilerek 5 yıl belediye başkanlığı görevini yürüten Yunus Bozbey, son yapılan yerel seçimlerde az farkla kaybettiği belediye başkanlığına yeniden aday adayı oldu. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı’na kalabalık bir taraftar gurubuyla giden Edremit Belediyesi eski Başkanı Yunus Bozbey, aday adaylığı başvuru belgelerini AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Harun Yüzüak’a teslim etti. Yunus Bozbey’in başvuru törenine, bazı oda başkanları, sivil toplum kuruluşları yetkilileri ve muhtarlar da katılarak destek verdi.

İlçe Başkanı Harun Yüzüak, yaptığı konuşmada, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Aday Adayı Yunus Bozbey’in konuşması sık sık alkış ve tezahüratlarla kesildi. Bozbey, “Körfez için el ele, gönül gönüle daha kaliteli bir hizmet için sizlerleyim. Sizlerin de desteğiyle 2014’de Edremit’in kaderini tekrar yazacağız. 2014’te yapılacak yerel seçimlerde Edremit çoğu ilden büyük bir ilçe konumunda olacak. Edremit coğrafi konum itibari ile gelişmeye en müsait bir ilçedir. Denizi ile dağıyla havasıyla suyuyla birçok nimeti bağrında bulunduran güzel ilçemiz beş beldenin de kendisine dahil olması ile tek elden daha güzel projelere imza atacak uluslararası havaalanı tam anlamıyla faaliyete geçtikten sonra körfezde deniz dağ termal alanlarda turizme yönelik yatırımların gelmesi için bütün çalışmalar en üst düzeyde yapılacak ve Edremit’te yaşayan vatandaşlarımız daha ferah bir hayat sürecektir.

2004 - 2009 yılları arasında yapmış olduğum hizmetler belediye binası, içme suyu, diş hastanesi, tokiler, kapalı Pazar yerleri ve parklar, kurslar halkımızın hizmetinde. Belediye başkanlığı yapmış olduğum dönemden sonraki süreçte hatalarımı ve doğrularımı daha iyi analiz etme fırsatı buldum. Doğruları ve yanlışları ile objektif bir bakış açısı ile Edremit’i en iyi tanıyan birisi olarak bu göreve tekrar talip olmak için adaylık başvurusunu yaptım. Edremit teşkilatımızla ve Edremit’te yaşayan vatandaşlarımızla birlikte Edremit’i şaha kaldırmak için buradayım. Edremit’in hizmetkarı olmaya talibim. Edremit'in Allah vergisi doğal bir zenginliği var ve bu güne kadar değerlendirildiği kadarıyla sunula bilindi. Gençlerimize iş istihdamı oluşturmak adına adım atarken bu doğal güzelliği kullanacak Turizm faaliyetlerinin önünü açacağız. Turizm de genç işletmecilerin önünü açmak adına bir çok projeye birlikte imza atacağız ve vapur turları ile deniz turizmine canlılık katacağız . Zeytin ve dünyanın en kaliteli zeytinyağını ürettiğimiz bölgemizde bunu tüm dünyaya tanıtmak için paneller seminer ve tanıtım ataklarıyla bölgemizin adını dört bir yana duyuracağız. Havasıyla şifa bulacak astım hastalarına Kaz Dağları’nın eteklerinde konaklama imkanı bulacak tesisler sunulacak ve tam teşekküllü dünya göğüs hastalıkları ve bölge hastanesinin açılışını hep birlikte yapacağız. Ve sizi temin ederim ki kültürel dokuya ve doğal ortama zarar vermeden adım atacağız. Amasya'nın Ferhat'ı varsa Edremit'in Yunus’u var. Başkanlık dönemimde kaz dağlarından getirttiğimiz Eybek suyu size sağlık katarken bizimde yapacağımız yeni yatırım ve faaliyetlerle vatandaşımıza ekmek kapısı olacak yeni istihdamlar oluşturulacaktır. Bir şehri sevmekle başlar her şey. Bir şehri en iyi tanıyan onun hikayesinde büyümüş birinden başkası olamaz. Bu şehre ve insanına aşık olan ve buraların sevdalısı olan birisi olarak diyorum ki; hep beraber yaşadık ve gördük ki siyasi karmaşalar çekişmeler ekmekle oynamalar cennet şehrime zarar ve bir adım geriye gitmekten başka hiçbir şey sağlamadı. Bir önceki iyinin üzerine iki katlayarak, bir önceki kötünün de üzerini örterek yolumuza devam edeceğiz. Yunus emre misali kapayacağız gözlerimizi aşık Veysel misali açacağız, Mevlana’nın hoşgörüsü ile sarılacağız birbirimize Bir olacağız Edremit olacağız. Ben bunlara sizinle beraber talibim” dedi.

 

02.11.2013

Yunus BozbeyAKP edremitAKP edremit AdaylarıHarun Yüzüak

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Yunus Bozbey Aday Adaylığını Açıkladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi