Şifrem?
117 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Edremit'te MTSK Komisyon Üyelerinin Belge Sevinci
Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM)'nün il merkezi dışında açılan ve alanında ilçelerde düzenlenen, ilk kurs olma özelliği taşıyan Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Sorumlusu (MTSK) kursu düzenlenen belge töreni ile sona erdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Milli Eğitim Bakanlığı'nın mevzuatta yaptığı değişiklikler sonrası direksiyon eğitimi dersi sınavı uygulama ve değerlendirme komisyonunda görev alan personelin yetiştirilmesine yönelik 120 saat süreli kurs 6 hafta süreyle Edremit Adliyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi

171 kursiyerin müracaat ettiği 163 kişinin başarılı olduğu kursiyerlere belgeleri Edremit Öğretmenevi’nde düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Törene merkez müdürü İsmail Damar, yardımcıları M. Halil Dikici, Salih Saraçoğlu ve Arif Duyan ile basın mensupları katıldı.

EHEM Müdürü İsmail Damar, "İl merkezinde açılabilen bu kursu ilçemizde açma talebimize olumlu yaklaşan, izin veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne öncelikle teşekkür ediyorum. Hayat boyu öğrenmeden sorumlu müdür yardımcımız ve özellikle İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hüseyin Aşık son derece iyi niyetli ve yapıcı bir biçimde sorunu çözme noktasında tavır tutum içerinde olmuşlar ve mevzuatla belirlenen usul ve esaslar çerçevesinde sadece bizim değil, bütün ilçe halk eğitim merkezlerinin önünü açmışlardır. Kendilerine şükran borçluyuz. Böylelikle önemli bir külfeti ortadan kaldırmışlardır. İl genelinde kursiyerler, her gün Balıkesir'e gidip gelmek zorunda kalmamışlardır. Merkezimiz başta olmak üzere diğer ilçe Halk Eğitim Merkezlerimizin de bu hizmetleri verme noktasında yetkilendirilerek önü açılmıştır. Eğitimler boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, kurs yerini tahsis eden Edremit Cumhuriyet Başsavcılığımıza, usta öğretici görevlendirmesinde bize destek veren İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, Sahil Sürücü Kursu'na, kurslarda görev alan öğretmen ve usta öğreticilerimiz Ahmet Çelik, İlyas Akyıldız, Yıldız Koçyılmaz Artan, Emin Artan, Halil Akçapınar, konuk olarak katılan değerli şube müdürümüz Şaban Altınsuyu’na, adliye personeline, işin mutfağındaki yardımcılarıma, merkez personelimize teşekkür ediyorum. Eğitim alanında adım atan kursa devam eden katkıda bulunan siz değerli kursiyerlerimizi tebrik ediyor ve belgelerini hayırlı günlerde kutlanmalarını diliyorum. Öğrencilik yıllarımıza gittik. Kim bilir belki de çocuklaştık, öğrenci psikolojisi içerisinde heyecanlandık. Kurallar hayatın gerçeğiydi, bizler kırmadan uygulamaya gayret ettik. Bilgilerimiz tazelendi, yeni bilgiler edindik. Bir araya geldik. Ben bir kursiyer olarak yaşadığım anlardan memnun kaldım. Herkesi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Sesimizi duyuran hizmetlerimizi tanıtan değerli basınıza teşekkür ediyorum. Bizler Halk Eğitim Merkezi olarak görevimizi yaptık. Hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Büyük çoğunluğunu eğitim çalışanlarının oluşturduğu kursiyerler, Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen bu eğitim hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçen yetkililere teşekkür ettiler. Belge töreni ikramların ardından sona erdi.

 

07.01.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Edremit'te MTSK Komisyon Üyelerinin Belge Sevinci

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi