Şifrem?
198 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ak Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Menteşe:
AK Parti’den Balıkesir’in Edremit Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Şeref Menteşe, basın toplantısı yaparak, hakkında çıkan söylentilere karşılık verdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti, Edremit Belediye Başkan adayını henüz açıklamazken, 8 aday adayının arasında yer alan Dr. Şeref Menteşe, hakkında ortaya atılan iddiaları yanıtlamak amacıyla basın toplantısı gerçekleştirdi. İlçedeki bir pastanede gerçekleşen toplantıya basın mensupları ilgi gösterdi. Adaylıktan çekileceği, başka partiden aday olacağı, piyasaya olan borçlarını ödemediği, parti içinde küskünlükler yaşadığı yönündeki iddialara karşılık konuşan Menteşe, “Sonuna kadar aday adayıyım. İçimize girmiş olan bir takım insanların çirkin siyasi oyunları var. AK Parti’nin Edremit belediye Başkan Adayı henüz belirlenmiş değil. Sürekli bazı isimler ortaya atılıyor ve kesin adaydır, açıklanıyor deniliyor. Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacaktır. Her aday adayı potansiyel bir adaydır. İrade sahibi genel başkandır. Edremit’in adamcılığa değil, adama ihtiyacı var. Bizler herkesi aynı muhabbetle karşılamak için yola çıktık. Edremit rant bölgesi değil, hizmet bölgesi olmalı. Zeytincilik sektörümüz bile kan kaybediyor. Son 3 gün içinde birileri tarafından dedikodular pompalanıyor. Hangi partiden olursanız olun, başka bir partiye geçebilirsiniz. Ama benim görüşüm şu dur ki; Bırakıp gittiğiniz partiye geri dönmeyeceksiniz. Edremit’te siyaset ahlakı unutulmuş. Bizler, ilkeli ve örnek siyasetçiler olmalıyız. 1 kişi haricinde partimin diğer tüm adaylarından hangisi aday olursa olsun o kişiyi destekleyeceğim ve yanında olacağım. Sordunuz diye söylüyorum; Bu kişi Özkan Kostak’tır. Laf üretmek yerine hizmet üretmek lazım. AK Parti Edremit Adayı Şubat ayının ilk haftası açıklanacak. Tekrar söylüyorum, Özkan Kostak haricinde kim aday olursa olsun destekleyeceğim. Aksi durumunda ise, oyumu yine partime vereceğim, ama çalışma yapmayacağım. Bizler İlçe Teşkilatı ile uyum içinde çalıştık. Bence parti ilçe teşkilatları bir kişiyi desteklememeli. Tüm aday adaylarına aynı mesafede olmalı. Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Edip Uğur’un Edremit ziyaretinde izlediğim tablo beni üzdü. Bu programa katılamadım ama Uğur’u karşılamaya 5-10 kişinin gelmesi beni üzdü. Ben orada yüzleri, binleri görmek isterdim. Sanırım ilçe teşkilatında iletişim eksikliği vardı. Benim ilçe teşkilatım partiye çalışmalı, adaya değil. Mezarlıklar, ‘Ben kendimi partinin üstünde görüyorum. Ben olmazsam olmaz’ diyenlerle dolu. Benim piyasaya borçlarım olduğu ve bu borçları da ödemediğim yönünde dedikodular çıkıyor. Benden 1 TL alacağı olan çıksın belgesiyle ispatlasın, ben o kişilere biner TL ödeyeceğim. Her türlü soruyla gelin karşıma çıkın, ama karalama yapmayın. Ben her türlü soruya açığım” dedi.

Basın mensuplarının tüm sorularını yanıtlayan Şeref Menteşe, AK Parti’nin Edremit Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili çıkan dedikodulara kulak asılmamasını isteyerek, hakkında ortaya atılan tüm dedikoduları da her zaman çürütmeye hazır olduğunu belirtti.

14.01.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ak Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Şeref Menteşe:

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi