Şifrem?
210 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık ve Gömeç'te Miting Gibi Açılış
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ziyaret ettiği Ayvalık'ta AK Parti Ayvalık Seçim Bürosu'nun açılışını AK Parti Adayı Hakan Kayaalp ile birlikte yaptı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Edip Uğur, Gömeç ilçesinde de AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışını AK Parti Adayı Kazım Arslan ile birlikte yaptı. AK Parti'nin hafta sonu körfez ilçelerinde vatandaşlardan yoğun ilgi gören seçim bürosu açılışları birer miting havasında gerçekleşti.

Ayvalık AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık AK Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Kayaalp ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mitinge dönüşen açılış töreni öncesi konvoy eşliğinde Ayvalık'ta bir tur atan ve Ayvalıklıları selamlayan Büyükşehir Adayı Edip Uğur, konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu gün zeytin ilaçlamasında kullanılmak üzere 1 uçak alacaklarını açıkladı. Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesini kazandıklarında hem Balıkesir Büyükşehire hem de Ayvalık'a yapılacak hizmetleri anlattı. Ayvalık ilçesinin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sınırlarına katıldığını anımsatan Ahmet Edip Uğur, “Önce Balıkesir'in ilçesiydiniz, artık Balıkesir Büyükşehir’in ilçesisiniz. Bundan sonra bu yolda birlikte yürüyeceğiz" dedi.

EDİP UĞUR AYVALIKLILARA, "AYVALIK'I İKTİDARLA BULUŞTURUN" DİYE SESLENDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, partisinin seçim bürosunu açmak için gittiği Ayvalık'ta ilçe halkına seslendi. 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde Ayvalıkların hem Büyükşehir'de hem de Ayvalık'ta Belediye başkanlığını AK Parti'ye teslim etmelerini isteyen Edip Uğur, "Çöpleri toplanmayan, suları akmayan, denizi günden güne kirlenen Kuzey Ege’nin incisi Ayvalık’ı artık iktidarla buluşturun" dedi.

Büyükşehir Adayı Edip Uğur Ayvalık'ta, İlçe Başkanı Melih Çakırca, İlçe Kadın Kolları başkanı Sema Özcan ve Gençlik Kolları başkanı Murat Coşkun ile AK Parti Ayvalık Belediye Başkan Adayı Hakan Kayaalp ve eşi Funda Kayaalp’le birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. AK Parti Balıkesir Büyükşehir Adayı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık'ta cuma günü gerçekleşen ziyaretinde Çınarlı Camii’nde kıldığı Cuma Namazı’nın ardından Ayvalık AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi. Büyükşehir Adayı Uğur, Atarabacıları Meydanı'nda düzenlenen Açık Hava Toplantısı’nda coşkulu bir kalabalığa seslendi. Miting platformunda AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Edip Uğur ve Ayvalık Belediye Başkan Adayı Hakan Kayaalp ile birlikte Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca halkı selamladı. Yapılan konuşmalarda AK Parti’nin belediyecilik konusunda bir marka olduğunun altı çizilirken, Edip Uğur’un Ankara siyasetinde söz sahibi olmasının ve Başbakan Erdoğan’ın yardımcılığını yapmasının aslında Balıkesir için bir şans olduğu vurgulandı. AK Parti İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı yaptığı konuşmada, anket şirketleri tarafından ülke genelindeki 1000’e yakın ilçede yapılan anketlerde vatandaşların belediye hizmetlerinde memnuniyet açısından Ayvalık’ın hep son sıralarda kaldığını belirtti. Bugüne kadar hükümet eliyle yapılan yatırımlardan örneklerin verildiği konuşmaların ardından söz alan Balıkesir Büyükşehir Adayı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık’ın Kuzey Ege’nin incisi olmasına rağmen bu güne kadar şehircilik anlamında kötü durumda olduğunu belirtti. Uğur, "Sizlere pırıl pırıl, genç ve çalışkan bir başkan adayı emanet ettik. Hakan Kayaalp’e sahip çıkın. Ayvalık’ın toplanmayan çöplerinin, akmayan sularının, denizin ve doğanın kirliliğinin çözümü AK Parti’dedir. Merkezi hükümetle uyumlu, Büyükşehir ve Ayvalık Belediye Başkanını tercih edin” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR ADAYI UĞUR'DAN ZEYTİN ÜRETİCİSİNE UÇAK SÖZÜ
Açık Hava Toplantısı öncesi uğradığı Ayvalık Sebze-Meyvacılar Odası Kongresi’nde verdiği sözü hatırlatan Uğur, “Büyükşehir Başkanı olduğum gün, zeytin ilaçlaması için 1 uçak alacağız. Bundan sonra üreticinin zeytin sineği sıkıntısına son vereceğiz. Öte yandan Ayvalık’a modern bir Toptancı Hali kazandıracağız” dedi.
Edip Uğur, mitingin ardından Ayvalık AK Parti Seçim Bürosu'nun açılış kurdelesini Ayvalık Belediye Başkan Adayı Hakan Kayaalp’in eşi Funda Kayaalp’e kestirdi. Uğur'un bu jesti bayanlar tarafından alkışlandı. Atarabacıları Meydanı’nda yaklaşık Bin 500 kişiye hitap eden Balıkesir Büyükşehir Adayı Ahmet Edip Uğur ilçedeki esnaf ziyaretlerinde de aynı şekilde büyük ilgi gördü. Ayvalık programında büyük bir moral depolayan Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Çarşısı’ndaki tüm dükkanları tek tek gezerek vatandaşların hatırını sordu. Vatandaşların hem Büyükşehir Adayı Edip Uğur'a hem de Ayvalık Adayı Hakan Kayaalp ve beraberindekilere sıcak ilgisi memnuniyetle karşılandı.

GÖMEÇ AK PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI DA MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
EDİP UĞUR: "BİZLER BU MİLLETE EFENDİ OLMAYA DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA TALİBİZ"

Ayvalık Programı’nın ardından Gömeç İlçesine geçen Balıkesir Büyükşehir Adayı Ahmet Edip Uğur ve beraberindekiler, kent girişinde İlçe Başkanı Eşref Uslu ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan tarafından karşılandı. Gömeç İlçe Teşkilatının hazırladığı son derece modern bir görünüme sahip Gömeç AK Parti Seçim Bürosu önünde yüzlerce Gömeçliye hitap eden AK Parti Balıkesir Büyükşehir Adayı Ahmet Edip Uğur, konuşmasına 10 yıl boyunca görev yapan ve 30 Mart seçimlerinde AK Parti’den aday gösterilmeyen Naim Kocabıyık’a teşekkür ederek başladı. Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunun altını çizen Uğur, kuruluşundan bu yana kendilerine her zaman destek olan Gömeçlilerden bu defa Kazım Arslan için oy istedi. Gömeç AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışının ardından buradaki törene katılan konuklarla da tanışan Uğur, MHP’den istifa ederek AK Parti'ye katılan ve aktif siyasete AK Parti'de devam etme kararı alan Belediye Meclis Üyesi Hasan Şahin’in rozetini taktı. Salonda her siyasi görüşten insanların ve köy-mahalle muhtarlarının olmasından dolayı son derece memnun kalan Edip Uğur, "Hizmetin adresi AK Parti’dir. Bizler bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya adayız. Bu anlayışta görev yapacak herkese kapımız açıktır" diye konuştu.

UĞUR, KÖYLÜLERE TATLI ZİYAFETİ ÇEKTİ
Konvoy halinde Gömeç’e bağlı Ulubeyler ve Hacı Hüseyinler Köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Balıkesir Büyükşehir Adayı Ahmet Edip Uğur, kendisine iletilen taleplere duyarsız kalmadı. Ulubeyler Köyü’ne 'halı saha' sözü veren Uğur, Hacı Hüseyinler’de ise AK Parti’yi hiçbir zaman yalnız bırakmayan köy halkı ile bir araya geldi. Uğur önce tüm köye tulumba ve ballı tatlı ısmarladı ardından halı saha, düğün salonu ve köyün biriken 15 bin TL borcunu ödeme sözü verdi. 

03.02.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler







Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık ve Gömeç'te Miting Gibi Açılış

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi