Şifrem?
200 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Poyrazlı: Projelerimiz Hazır
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, Balıkesir'in Büyükşehir için AK Parti'ye, Belediye başkanı olarak da Ahmet Edip Uğur'a ihtiyacı olduğunu söyledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Poyrazlı, AK Parti olarak seçimlere büyükşehir Balıkesir için dev projelerle hazırlandıklarını, bu projelerin tamamının ayakları yere basan Balıkesir'i hakettiği zirveye taşıyacak daha güzel ve yaşanabilir bir şehir kimliği kazandıracak çok önemli projeler olduğunu vurguladı.

SEÇİM OTOBÜSÜ HAZIRLANIYOR

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, yaklaşık 52 gün sonra yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını, hazırlıklarını ve Balıkesir'in Büyükşehir statüsünü değerlendirdi. İHA muhabirine konuşan İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, ilçe ve belediye başkanlarıyla merkezde yaptıkları toplantıda seçim sürecinde yapılacak çalışma ve programları netleştirip ayrıntılı bir çalışma yaptıklarını, ilçe ziyaretleri, belde köy ziyaretlerinin aralıksız sürdüğünü, seçime son 25 günü merkeze yoğunlaşacağını kaydetti. AK Parti İl Teşkilatı için seçim otobüsü hazırlandığını paylaşan Mahmut Poyrazlı, ilçeler ve diğer bölgelerde otobüsle gezilip konuşmalar yapılacağını, seçim çalışmalarının son derece iyi gittiğini anlattı. Poyrazlı, "İlçe belediye başkan adaylarının belirlenmesini bekliyorduk, belirlendikten sonra törenle tanıtımını yaptık. Adaylarımız ilçe teşkilatları ile beraber çalışmaya başladılar, gün be gün an be an bu çalışmaları il teşkilatı olarak ilçe belediye başkan adaylarımızın çalışmalarını takip ediyoruz. İyi gittiği kanaatindeyiz. 60 günü en iyi ve verimli şekilde kullanmak için önümüzdeki süreçteki çalışmalarda zamanı daha iyi, planlı ve verimli kullanacağız. Hem büyükşehir belediye başkan adayı hem ilçe adayları için planlama yapıyoruz. Normalde biz İl Başkanlığı olarak ilçe belediye başkan adaylarının çalışmalarını yakından takip etmeye çalışıyoruz. AK Parti kurumsal bir parti. Teşkilat olarak yapılan çalışmaları iyi takip etmek teşkilatlar tarafından tamamen benimsenmiş durumda. Seçim havası şu anda tam oluşmadı, yavaş yavaş başlıyor. Biz teşkilatlarımız ve adaylarımızla beraber daha yoğun şekilde çalışmaya başlayacağız. Seçmen listeleri 10 Ocak'ta askıya çıktı, 23'ünde indi. Hemen çalışmamızı yaptık. Teşkilatta adayla beraber çeşitli yerlerde çalışmalarına katılacak, sahada beraber olacak ekiplerimiz var, bir yandan onların eğitimlerini veriyor ve görevlendiriyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur'un özellikle bu süreçte seçim otobüsü ile Balıkesirli seçmenlere miting şeklinde hitap edeceği belirtildi.

POYRAZLI: "GEZİ VE 17 ARALIK'IN HEDEFİ SEÇİMLERİ ETKİLEMEK"

"30 MART'TAKİ SEÇİMDE TÜRKİYE'DE MERKEZİ HÜKÜMETİN VEYA İKTİDARIN DEĞİŞMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

AK Parti İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, Türkiye'de Gezi hadiselerinden bu yana oluşturulmaya çalışılan olaylar ve eylemler zincirinin manidar olduğunu söyledi. Belli çevrelerin ülkeli kaos ortamına çekmeye, sürüklemeye çalıştığını, buradaki hedefin seçimler olduğunu söyleyen Mahmut Poyrazlı, milletin kafasında yanlış ve olumsuz bir algı oluşturulmak istendiğini, ancak bu hesapların tutmayacağını kaydetti. Mahmut Poyrazlı, şöyle edam etti;

"30 Mart seçimleri olmasa Türkiye'de bugünlerde belki bu tip bir hadisenin gündeme gelmesi söz konusu olmazdı. Seçimleri bir şekilde etkileme, AK Parti iktidarının düşmesi söz konusu değil bu seçimde. 30 Mart'ta yapılacak bu yerel seçimle Türkiye'deki merkezi hükumetin veya iktidarın değişmesi söz konusu değil. Bunu herkes biliyor; Amaç 30 Mart seçimlerinde öyle veya böyle biz seçmenin tercihi olarak AK Parti'nin oylarında biraz düşmeye sebep olabilir miyiz? Bu bir aşama gibi. 30 Mart yerel seçimleri birinci aşama, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci aşama, sonraki milletvekili genel seçimleri üçüncü aşama. 'AK Parti iktidarına son verebilir miyiz?' diye yapılan bir senaryo bu. Perdenin arkasında olan kişiler Türkiye'nin gelişmesini, büyümesini, dünyada küresel bir güç olmasını istemeyen kişiler. Türkiye'nin geçmiş son 10 yılına baktıkları zaman 'Türkiye'yi zayıflatıp güçsüz duruma getirmek istiyorsak o zaman birinci öncelik AK Parti iktidarını uzaklaştırmak'. Türkiye'yi zayıflatmak istiyorsan bugün AK Parti'yi zayıflatmak gerekir. Türkiye'nin lideri kim; Başbakanı kim; Recep Tayyip Erdoğan'ı güçsüz bir hale getirmen lazım. Hedef burada kim, AK Parti veya Recep Tayyip Erdoğan değil; Aslında hedef Türkiye'nin küresel bir güç olmasına engel olmak. Hedef Türkiye. Yerel seçim bu, yerel yöneticileri belirleyeceğiz. Yerel faktörler kadar genel faktörlerin de seçim üzerinde etkisi mutlaka oluyor, az veya çok, mutlaka etkiliyor. Yerel seçim de yapsanız en önemli hadiselerden bir tanesi şu; Seçimin yapıldığı dönemdeki ülkenin içinde bulunduğu pozisyon, ekonomik yapısı, istikrarı. Bunların hepsinin seçmen üzerinde etkisi var. O nedenle senaryonun ilk ayağı yerel seçimler. Ama biz şunu gördük; 17 Aralık'taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonu diye başlatılan o hamleden sonra herkes gibi bizler de bazı hususları merak ediyorduk. Ama biraz zaman ilerledikten sonra gördük ki Türkiye üzerinde oynanmak isteyen bu oyunun arkadaşlarımız gibi seçmen de farkında. Vatandaş bunlara itibar etmiyor. Yansımalara baktığımız zaman yerelde bizim şu anda ülke genelindeki sıkıntılar, oynanmak isteyen oyundan bizim bir sıkıntımız yok. Biz genel manada işin doğrusunu vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bu seçimin yerel bir seçim olduğunu ve özellikle Balıkesir için bu seçimin çok büyük önem taşıdığını, Balıkesir'de bu seçimlerin tarihinde bir ilk olduğunu, ilk defa büyükşehir statüsüyle seçime girileceğini, büyükşehirle gelecek kaynağın büyüklüğünü o nedenle de özellikle Balıkesir'in tarihinde görülmemiş derecede bir aşama, bir fırsat olduğunu vatandaşa anlatmaya çalışıyoruz. Vatandaş da ciddi manada bunu anlıyor".

KARA PROPAGANDA YAPIYORLAR

MAHMUT POYRAZLI: "BÜYÜKŞEHİR YASASI İÇİN 'BÖLÜCÜKLÜKTÜR, VATAN HAİNLİĞİDİR' DİYENLER ŞİMDİ 'BİZ DAHA İYİ BÖLERİZ' DİYE Mİ OY İSTEYECEKLER?"

AK Parti İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimleriyle ilgili özellikle bazı muhalefet partilerinin adeta kara propaganda yaptıklarını, bunların halkı kandırmaya yönelik mesnetsiz yalan girişimler olduğunu söyledi. Büyükşehir statüsüyle ilgili vatandaşın zihninde olumsuz bir düşünce oluşturma çabalarının artık anlaşıldığını belirten Poyrazlı, "Büyükşehir aleyhine, şu anda aday olsalar dahi oluşturulmak istenen tabloya, kara propagandaya rağmen vatandaş büyükşehirin Balıkesir'e getireceği avantajına varmış durumda. Çok acayip bir hadise; Büyükşehirle ilgili olarak maalesef 1-2 sene önce ilk gündeme geldiği günden itibaren vatandaşa olumsuz bir şeyler söylenmeye çalışıldı, özellikle muhalefet partileri tarafından. Daha büyükşehir gündeme geldiği andan itibaren büyükşehrin Balıkesir için bir şey getirmeyeceğinden, yasanın ülkeyi ve Balıkesir'i böleceğinden tutun, birçok şey söylediler. 'Büyükşehir statüsü Balıkesir için fayda getirmez, aksine zarar getirir. Balıkesir ili için uygulanamaz' dediler. Bu yasanın ülkeyi böleceğinden bahsedenler, '13-14 tane il büyükşehir olur da Türkiye'de 30 tane büyükşehir oluşursa bu Türkiye'yi böler, bu bölücülüktür, vatan hainliğidir' diyenler Balıkesir Büyükşehir yasası çıkıp büyükşehir statüsü kazandıktan sonra şimdi diyorlar ki 'Bize oy verin Balıkesir Büyükşehir oldu, size hizmet edelim'. Peki, o zaman bu yasa bölücülüktüyse, Türkiye'yi bölüyorsa şimdi sen oy isteyerek sen bölmek istemiyor musun Türkiye'yi? O zaman şimdi sen diyorsun ki 'Bu yasa Türkiye'yi bölecek en iyi ben bölerim, en iyi bölücü benim' mi demek istiyorsun? Günlerce, aylarca insanlara hep aynı şeyi empoze etmeye çalıştılar. Köylere hizmet gitmez, hangi kaynak, nasıl imkanla hizmet gidecek vs dediler. Şimdi bize oy verin biz size hizmet getireceğiz diyorlar" dedi.

"İL BAŞKANI OLARAK BEN SÖYLÜYORUM, KİMSENİN DAMI YIKILMAYACAK, KİMSEDEN DE TEK KURUŞ PARA ALINMAYACAK"

"VATANDAŞLARIMIZ AK PARTİLİ ADAYLARIN AĞZINDAN ÇIKANLARA İTİBAR ETSİNLER"

AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, köylerde AK Parti'nin vatandaşların hayvan damlarını kapatacağını söyleyenlerin halkı kandırdıklarını, kimsenin böyle yalanlara itibar etmemesini istedi. Mahmut Poyrazlı, "Mevcut adaylar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da ilçe belediye başkan adayları da dahil bunlarla ilgili bize halktan yansıması geliyor; Hala köylere gidiyor diyorlar ki 'Büyükşehir belediyesinde siz AK Parti'ye oy verirseniz gelecekler bunlar sizin damlarınızı yıkacaklar. Hayvancılık yapmanıza müsaade etmeyecekler. Ya şimdi eğer Büyükşehir Belediye Kanunu içinde içinde köylünün hayvan bakması köyün içinde yasaksa, imkansız ise eğer böyle bir madde varsa Büyükşehir Belediye Başkanının A partisinden, B partisinden olması hiç bir şey fark ettirmemesi gerekir. Bu yasaksa onun için de yasak, senin için de yasak. Ama burada amaç; 2009'da örneği var ya; böyle bir kara propaganda ile acayip bir muhalefet şekliyle seçim kazanıldı ya Balıkesir'de. Acaba hala kazanabilir miyiz düşüncesi var. Yoksa normal şekilde gitsinler anlatsınlar. Biz köye gidiyoruz vatandaşların ilk sordukları hadiselerden bir tanesi; AK Parti Büyükşehir Belediyesini kazanırsa siz bizim burada hayvan bakmamıza yasak mı koyacaksınız? Yok, aksine bütün yapı stoku ruhsatlı bir hale gelecek, resmiyet kazanmış olacak. Biz diyoruz ki, belli bir sistemle Özel İdare kaynağı ile belli bir hizmet götürdük ama bunlar yeterli değil Balıkesir'e. Şimdi büyük bir kaynak var, bu kaynağın belli bir bölümünü mahalleye dönüşen köylere harcamak mecburiyeti getiriyoruz. Yani; 892 tane köye İl Özel İdaresinin, İGM'nin yıllık 15 milyon lirasıyla, 20 milyon lirasıyla hizmet götürmeye çalışırken belki şu anda 150 milyon lira ile hizmet götüreceğiz köylere. Biz diyoruz ki; 'Köylere gittiğimiz zaman Balıkesir merkezinde Bandırma, Edremit şehir merkezlerinde oralara hangi hizmet götürüldüyse aynısını köylere götüreceğiz, diğer mahallelerden eksik hiçbir şey olmayacak' diyoruz. Sıcak asfaltını da yapacağız, köylerin içindeki yolları da yapacağız, kaldırımları da yapacağız, köylerle ilgili en önemli sıkıntılar neler, içme suyu var ama kaliteli değil, sağlıklı olmadığı şüphesi var bunları en iyi hale getireceğiz. Atıkların arıtmaya verilmesi vs. AK Parti olarak yapılan tüm hizmetlerle ilgili belediye olarak hiçbir kuruş para da almayacağız diyoruz. Kaktı payı, katılım payı, asfalt parası, ne ad ile olursa olsun hiçbir kuruş para almayacağız diyoruz. Bunu söyleyen kim; En yetkili ağız olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Edip bey söylüyor. Teşkilat açısından düşünürsek AK Parti olarak en yetkili kişi benim, İl Başkanı olarak söylüyorum, herkesin gönlü rahat olsun, kimseden ne şehir merkezinde ne mahalleye dönüşen köylerden belediye hizmetlerinden ne ad altında olursa olsun hiçbir kuruş para almayacağız, bunun da garantisini veriyoruz. Ama hala gidip seçmene, vatandaşa biz Büyükşehir Belediye Başkanı olursak şunları yapacağız, şu hizmeti getireceğiz demek yerine hala kara propaganda yapanlar var. Söylediklerinin de hiçbirinde gerçeklik payı yok. Vatandaş o yüzden bizim partili adaylarımızın ağzından çıkanlara itibar etsinler" diye konuştu.

"BÜYÜKŞEHİR ADAYININ BALIKESİR İÇİN KÜÇÜK HESAP PEŞİNDE OLMAYAN BİRİ OLMASI LAZIM"

İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Balıkesir'in Büyükşehir Belediyesi olmasının çok önemli avantajları da beraberinde getireceğini kaydetti. Burada artık normal, rutin belediyecilik olmayacağını vurulayan Mahmut Poyrazlı, İl'in yönetimi ve idaresinde, vizyonunda yetkinin büyük ölçüde Büyükyehir Belediyesine geçeceğini, bunun da tüm şehir için büyük bir avantaj sağlayacağını o nedenle de yönetimin ehil ellerde olması gerektiğini belirtti. AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, şunları söyledi;

"Büyükşehir için oy kullanacak seçmen sayısı askıdan önce görünen 875 bin idi, İl genelinde. Belediyelerin normal vazifesi nedir; Kanunun, sistemin verdiği vazifeler var. Yolları, kanalizasyonu, park bahçeleri vs yapacaksın, rutin işler. İşte büyükşehir belediyesinde bu rutinin üzerine çıkacaksın. Merkezi hükümette veya valilikte, kaymakamlıklarda olan yetki ve sorumlulukların tamamına yakını Büyükşehir Belediyesine geçiyor. Büyükşehir Belediyesinin elinde o İli bir Vali kadar, merkezi hükümet kadar yönetecek bir yetki ve sorumluluğu olacak artık. Büyükşehir İlini Büyükşehir Belediyesi planlayacak. Balıkesir'i yerel kaygılarla, yerel birikimle, buradaki tecrübe ve vatandaştan aldığın bilgiyle yöneteceksin. Sanayisi nerede ve hangi bölgede gelişmeli, ne gibi sanayi yatırımı yapılması gerekir, hangi bölgede tarım, hayvancılık ön plana çıkarılıp gelişmesi ve desteklenmesi yazım. Hangi bölgesi turizmin kültür, sağlık, yat, herhangi bir spor turizminin nerede geliştirilmesi, uygulanması lazım? Bunların hepsine Büyükşehir Belediyesi karar verecek. Bence Büyükşehir Belediye başkanının bundan daha büyük bir görevi var Balıkesir için; rutin hizmetlerin ötesinde Balıkesir'de bir sistem var, yerel yönetim var, bunun başı bir Başbakan gibi Balıkesir'i temsil edecek, en önemlisi Balıkesir'e yön verecek, Balıkesir'in vizyonunu çizecek ve Balıkesir'i temsil ederek ismini, sesini duyurarak dışarıdan Balıkesir'e yatırımcı getirecek. Türkiye içinden değil sadece dış dünyadan da. Merkezi hükümetin Balıkesir'e yaptığı bir ton yatırım var. Balıkesir Türkiye'nin en batısında yer alan ama her türlü imkana rağmen kolay ulaşılamayan, alt yapısı olmayan bir yerdi. Eğer insanlar size kolay ulaşıp rahat biçimde gelemiyorsa gelmek istemez. Ne tatil için ne yatırım için, gelmez. Enerji ile ilgili alt yapın yoksa, OSB ile ilgili altyapın yoksa, OSB'de yapacağın yatırım için teşvik yoksa yabancı gelir buraya yatırım yapar mı? İşte AK Parti'nin Balıkesir'e katmış olduğu en büyük değer aslında bu. Balıkesir'i yollarıyla, karayolu, hava yolu, demir yolu, deniz ulaşımıyla her yönüyle tercih edilir, kolay ulaşılabilir bir hale getirdi. İkincisi, Balıkesir'in şu anda özellikle sanayide kullanılabilecek enerji ile ilgili hiçbir sıkıntısı yok. Doğalgazı var, her türlü enerjisi var. Elektrik enerjisi var. Balıkesir konumu itibariyle Türkiye'de yatırım yapılabilecek en avantajlı bölgelerden bir tanesi. Batıda bir il, imkanları olan bir il, bakir bir il, Türkiye'nin yüzde 75-80 tüketim bölgesi İstanbul'dan başlıyor, Ege, Antalya'ya kadar bu bölgenin ortasında olan bir il. İş bundan sonra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanına düşecek. Büyükşehir Belediye Başkanının normal yapılacak rutin hizmetlerin dışında bu işlerle uğraşması lazım. İnsanlar iş sahibi, aş sahibi, ev sahibi olsun diye uğraşacak Belediye Başkanı. Balıkesir'in en büyük eksiklerinden biri 5 yıldızlı otel, Büyükşehir Belediye Başkanı tutup birinin elinden getirir buraya böyle bir otel yatırımı yapmasını sağlar. En azından bu niyette olan bir Belediye Başkanı lazım Balıkesir'e. Balıkesir için küçük hesap peşinde olmayan biri olması lazım Büyükşehir adayının".

"BALIKESİR'DE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE AK PARTİ'YE, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK DA AHMET EDİP UĞUR'A İHTİYACIMIZ VAR"

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, 30 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir'in Büyükşehir Belediyesinde AK Parti'ye, Büyükşehir belediye Başkanı olarak da adayları Ahmet Edip Uğur'a ihtiyacı olduğunu vurguladı. Balıkesir'in Türkiye'nin yıldızı olabilecek İllerinden biri olduğunu yineleyen Mahmut Poyrazlı, 30 Mart'ın Balıkesir için çok önemli bir fırsat olacağının altını çizdi. AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, "Balıkesir'in yıldız bir İl konumuna gelebilmesi için sıradan Balıkesirli bir vatandaş, bir seçmen, bir Balıkesirli olarak diyorum ki; Büyükşehir Belediyesinde bizim, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da bizim Ahmet Edip Uğur'a ihtiyacımız var. Balıkesir'in ehil bir belediyecilik anlayışıyla, Balıkesir'i büyütmek anlayışıyla Büyükşehir olarak AK Parti'ye, Belediye Başkanı olarak da Ahmet Edip Uğur'a ihtiyacımız var. Balıkesir olarak bizim bu fırsatı heba etmememiz lazım, tercihi iyi kullanmak lazım. Ondan sonra Balıkesir'i tutabilene aşk olsun. Bir süredir beraber çalışıyoruz, Edip Bey'in gerek partide gerek hükümet nezdinde ve Başbakanın yanındaki gücünü gördük. Edip Bey sadece siyasi bir güç, aktör de değil; Çok rahat bir şekilde telefonda yapacağı görüşmelerle Türkiye'de otelcilik, turizm yatırımı manasında aklınıza gelebilecek en büyük üç tane isime 'Gelin Balıkesir'e yatırım yapın, gereken destekv e kolaylığı sağlarız' dediler ve geldiler. Körfezde yer bakıyorlar. Vatandaşların istek ve taleplerini anında en yetkili isimlerine direk açıp konuşuyor, yapılabilecek ne varsa hemen yapılmasını sağlıyor. Mesela körfezde vatandaşlar 'körfeze hızlı tren istiyoruz' dediler, Edip Bey hemen DDY'yi arıyor, Bergama'ya gelen hattı Ayvalık'a bağlamaz mısınız diye soruyor Ulaştırma Bakanı'na telefonu açıp gereken girişimi yapıyor. Önünü açarsan Balıkesir'e yatırımcı gelir" dedi.

05.02.2014

Mahmut PoyrazlıBelediye Başkanıbaşkan adayıseçim

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Poyrazlı: Projelerimiz Hazır

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi