Şifrem?
90 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Mhp Balıkesir Teşkilatı Belediye Başkan Adaylarını Kamuoyuna Tanıttı
MHP Balıkesir Teşkilatı Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları kamuouyuna tanıtıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Aday tanıtım ve istişare toplantısında konuşan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur'a yönelik sert eleştirilerde bulundu. İsmail Ok, "2002'de elektrik parasını ödeyemeyen Edip Uğur, 2012'de nasıl bir anda Türkiye'nin en zengini oldu" dedi.

Otel Basri'de düzenlenen yemekli toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, AK Partili bir belediye başkanının resmi yazısını basın mensuplarına göstererek köylüye ceza kesileceğini iddia etti. Bayram Çılgın, gösterdiği bir belgeye dayanarak köylerde hayvan damlarını köy dışına almayanlara ceza yazılacağını iddia etti. İl Başkanı Çılgın, İvrindi ilçesi Korucu Belde Belediye Başkanına ait belgeyi göstererek, "30 Mart'ta köyde yaşayan vatandaşlar sabah şehirli olarak uyanacaklar. Bu nasıl olacak? AK Parti iktidarı bunun nasıl olacağını gösterdi. İvrindi ilçesi Korucu Belde Belediye Başkanı '31 Mart sabahı damlarınızı kaldırmazsanız ceza yazacağım' diyor. Nasıl 2009'da asfalt parası ile halkı inim inim inlettilerse bugün de önümüzdeki sorun bu. AK Partili yöneticilerden bunun açıklamasını istiyoruz" dedi.

"İSTİFALARINA SEVİNDİK"

MHP'nin içinde yaşanan istifalara değinen İl Başkanı Bayram Çılgın, "O istifa edenler, istifa ettiklerine sevindiğimiz insanlar" diye tepkisi gösterirken partiden ayrılan iki kişinin şimdi AK Parti yolunda olduklarını belirtip hayırlı olmasını diledi. MHP İl Başkanı, "Transferler hayırlı olsun, bu transferleri biz de destekliyoruz" diye konuştu.

"5 YIL ÖNCE NEYİMİZ VARSA BUGÜN DE AYNISI VAR"

MHP İl Başkanı Bayram Çılgın'ın ardından kürsüye gelen Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, seçimde Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ve ilçelerdeki belediye başkanlıklarının hepsine talip olduklarını söyledi. Seçimi kazanacaklarını iddia eden İsmail Ok, sözlerine şöyle devam etti;

"Seçimi kazanacak ve seçimi kazandıktan sonra 2009-2014 arasında nasıl hizmetler üretildiyse kendi ilçelerine yaptıkları hizmetlerle mühür vuracaklar. Bunu gören Balıkesir'in iktidar partisi yerel yöneticileri 80'li yıllardan bu yana belediye başkanlığı yapan, 3 dönemdir AK Parti Balıkesir Milletvekilliği yapan, genel başkan yardımcılığı görevi de bulunan Sayın Edip Uğur, çamur at izi kalsın şeklinde bizlere saldırmaktadır. Altın çamura düşse de parlar. Buradan söylüyorum. Sayın Edip Uğur'un istediği her yerde, isterse Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda, isterse Zağnos Paşa'nın gölgesinde, isterse Ankara'da bizler tartışmaya hazırız. 5 yıllık belediye başkanlık dönemimiz sona ermek üzere, 5 yıl önce neyimiz varsa bugün yine aynısı var. Boğazımızdan haram geçmedi, geçmesin, Allah da nasip etmesin. 2002-2014 arasında sayın vekilimizin şirketi 278 sıra yükselmiş. Sayın vekilimiz Balıkesir'e mi kendine mi çalışmış? Balıkesir geri giderken, kendi şirketleri 278 basamak birden üst sıralara tırmanmış" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Ok, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur'un 12 yıl içinde meclis kürsüsünde Balıkesir için hiç bir şey yapmadığını söyledi. Başkan Ok, "Sayın vekilimiz vaatlerde bulunuyor, körfeze raylı sistem gibi planları var. Balıkesir halkı kendisine soruyor. 12 yıldır sizi tutan mı vardı; Ağzınıza bant mı çektiler? Meclis kürsüsünde bırakın cümleyi, Balıkesir için sarf ettiğiniz tek kelime var mı? Balıkesir'in tek adamı, şehrin gelişmesindeki en büyük engel, iktidar nimetlerinden faydalanarak şirketlerini büyüten vekil, ne vaat ederse etsin Balıkesirliler buna inanmaz. 2002'de şirketinin elektrik parasını ödeyemeyen Edip Uğur, 2012'de nasıl bir anda Türkiye'nin en zengini oldu, bunları Balıkesir halkı iyi biliyor. Bunlar karşımıza çıkamaz, ancak çamur atarlar. Biz bu Kuvayi Milliye şehrine hizmet için hiç bir şeyden korkmuyoruz. Edip Uğur ateş olsa cürmü kadar yer yakar" diye konuştu.

ADAYLAR TANITILDI

Törende yapılan konuşmaların ardından MHP'nin Balıkesir Belediye Başkan Adayları tanıtıldı. Daha önce büyükşehir ve 19 ilçede adaylarını kesinleştiren MHP'de Dursunbey ilçesinde yaşanan sorun nihayetg iderildi. Buna göre, MHP'nin Balıkesir'deki Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarının isimleri şöyle;

"Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Karesi Belediye Başkan Adayı Şani Erdal, Altı Eylül Belediye Başkan adayı Faruk Demiraslan, Balya Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç, Bigadiç Belediye Başkan Adayı İsmail Pekel, Burhaniye Belediye Başkan Adayı Bülent Başaran, Dursunbey Belediye Başkan Adayı İsmail Mehrioğlu, Erdek Belediye Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu, Gömeç Belediye Başkan Adayı Arif Efetekin, Gönen Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürcanlar, Havran Belediye Başkan Adayı Levent Gökalp, İvrindi Belediye Başkan Adayı Raşit Günhan, Kepsut Belediye Başkan Adayı Rıdvan Gider, Manyas Belediye Başkan Adayı Necmi Çetin, Savaştepe Belediye Başkan Adayı Selim Avcıoğlu, Sındırgı Belediye Başkan Adayı Sefer Akdağ, Susurluk Belediye Başkan Adayı Nurettin Güney, Marmara Belediye Başkan Adayı Recep Ahmet Mercan, Bandırma Belediye Başkan Adayı Hadi Selimoğlu, Ayvalık Belediye Başkan Adayı Mehmet Siray, Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç".

13.02.2014

Faruk DemiraslanFaruk DemiraslanFaruk DemiraslanOsman Kılıçİsmail PekelBülent Başaranİsmail MehrioğluHaluk NazlıoğluArif EfetekinMustafa GürcanlarLevent GökalpRaşit GünhanRıdvan GiderNecmi ÇetinSelim AvcıoğluSefer AkdağNurettin GüneyRecep Ahmet MercanHadi SelimoğluMehmet SirayTuncay Kılıç

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler
07.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Mhp Balıkesir Teşkilatı Belediye Başkan Adaylarını Kamuoyuna Tanıttı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi