Şifrem?
156 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

AKP Genel Başkan Yardımcısı Soylu'dan Aydın Doğan'a Sert Tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ünlü medya patronu Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök'e ağır eleştirilerde bulunarak, "Aydın Doğan Hilton arazisini yeniden tesis etsin diye İstanbul'da Mustafa Sarıgül'ü getirmek istiyor” dedi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir'in ilçelerini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Bigadiç ilçesinde yaptığı konuşmada, 17 Aralık'ta Türkiye'nin istikrarına, istikbaline operasyon yapıldığını, ancak milletin bunu yapanlardan 30 Mart'ta sandıkta hesap soracağını söyledi. Soylu, "Türkiye bağımsızlığa en yakın olduğu noktadadır" dedi. 17 Aralık ve akabindeki operasyonlarda aslında Türkiye'nin bağımsızlığının hedef alındığını belirten Soylu, "Kastedilen Türkiye'nin istiklalidir, kastedilen 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' lafzının ta kendisidir. Başka bir şey değil. Biz neyin olduğunun farkındayız, kora kor bir mücadele yapıyoruz ülkede. Kora kor mücadele içindeyiz" dedi.

"KAN EMİCİ SÜLÜKLER"
Soylu, ünlü işadamı ve medya patronu Aydın Doğan'ı da ağır bir dille eleştirerek, Doğan'ın her iktidara diz çöktürmeye çalıştığını, ülkenin her kritik döneminde Türkiye'yi hançerlemek için çalıştığını savundu. Ertuğrul Özkök'ü de eleştiren Soylu, şöyle konuştu:

"Türkiye'de her iktidara diz çöktürmek isteyen Aydın Doğan, her kritik dönemde Türkiye'yi hançerlemek isteyen Aydın Doğan bugün yine iş başında. Hilton arazisini alsaydı rahat edecekti. Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Mustafa Sarıgül'ü getirmek istiyor İstanbul'a. Avucunu yalar. Mustafa Sargül'ü getirmek istiyor, Hilton arazisini yeniden tesis etsin diye, orada bina yapsın diye. İştahları bitmiyor hiç. Paraya tapıyorlar, haşa. Böyle bir anlayışı ortaya koyan sistemle karşı karşıyayız. Rahmetli Özal'a da yaptı, sadece Demirel'e yapmadı, 'Esas güç benim' dedi. 'Dördüncü güç benim sen haddini bil' dedi. Aynısını yaptılar, yine aynısını yapmaya çalışıyorlar. Her kritik dönemde. Tetikçisi var bir tane, Ertuğrul Özkök; çıkartıyor sağa sola şarjörle mermi boşaltıyor. Bu millet bunun hesabını sorar. 30 Mart seçimi bunun hesabının sorulacağı seçimdir. Millet mi, yoksa yıllardır Türkiye'nin kanını emen bu sülükler mi? Emmeye çalışan bu sülükler mi? Millet bunun hesabını sorar. Ama millet bunun hesabını şiddetle sormuyor, dikkat edin. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de hesabını şiddetle sormadı. Attı oyunu, 2007 Kasım’ında aldı yüzde 47 oyu AK Parti, o konuşanlar birden lal kesildiler. Biz siyasetçiyiz, siyasetten yanayız, biz sivilleşmeden yanayız, biz demokratikleşmeden yanayız. Demokrasiden yanayız, kim demokrasiye demokrasi dışı organizasyonlarla müdahale ediyorsa bunun karşılığında yekvücut olmalıyız. CHP'nin de, MHP'nin de yapması gereken budur. Türkiye bir kuşatılmışlıkla karşı karşıyadır. Bunu yarıyor Tayyip Erdoğan, 12 yıldır AK Parti'nin ortaya koyduğu yükselen Türkiye, 300 yıldır ilk kez o fırsatı elde etti. Yükselen Türkiye gücüyle yarıyor bu kuşatmayı ve millete büyük bir gelecek yolu açıyor. Bu seçim Türkiye'nin kurumlarını felç etmeye çalışanlara karşı bir istiklal mücadelesidir. Bu bizim geleceğimizin mücadelesidir. Herkesin kasketini önüne koyacağı gündür."

10.03.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir AKP Genel Başkan Yardımcısı Soylu'dan Aydın Doğan'a Sert Tepki

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi