Şifrem?
262 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ehem’den Şehitleri İçin Anlamlı Sergi
Balıkesir’in Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) kursiyerleri 18 Mart Şehitleri Anma Günü’ne özel bir sergi açtı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

EHEM, 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde, Çanakkale Konulu fotoğraf sergisi açtı. Edremit KİPA AVM’de gerçekleştirilen sergi açılış törenine Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, EHEM Merkez Müdür İsmail Damar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Dut, Belediye Başkan adayları Tuncay Kılıç, Ahmet Tevfik Şenol, siyasi parti mensupları, Müdür Yardımcıları Salih Saracoğlu, Arif Duyan, M.Halil Dikici, Zerrin Eğrioğlu, Okul Müdürleri, Kipa Tesis Müdürü, Kipa Aile Kulübü Yetkilileri Aslı Gölen, Gamze Kınık, İşadamı İbrahim Elman, usta öğreticiler, kursiyerler ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Sergi açılış töreninde konuşan Kaymakam Erguvan, “Son derece zengin ve köklü bir geçmişe sahip olmamıza rağmen arşivlerimizde maalesef yeterli görsel dokümana sahip değiliz. Kendimize ait görsellere yabancı kaynaklarda daha çok rastlıyoruz. Bunun sebepleri arasında bu tür sanatsal çalışmalara yeterince önem verilmemesi gelmektedir. Sanatın her dalı ayrı bir güzelliği içerisinde barındırır. Fotoğraf sanatına gönül verenlerin böylesine anlamlı ve önemli bir günde eserlerini sergilemesi, bir milletin varlık ve yokluk mücadelesinin verildiği coğrafyada çekimler yaparak sanatını icra etmesi ve sergiyle taçlandırmış olması mutluluk vericidir. Halk Eğitimi Merkezimizi, değerli hocamızı ve kursiyerlerimizi kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum. " şeklinde konuştu. Kaymakam Erguvan sergi açılış töreninde kurdele yerine fotoğraf filminin kesilmiş olmasını " sanatçının ve sanatçı bakış açısının ortaya konduğu güzel ve bir an. İlk kez böyle bir açılış yapıyorum. Tebrik ederim" dedi.

Törende konuşan fotoğraf sanatçısı ve usta öğretici Haşmet Demirbil, “Açılan kurslarda bir çok kursiyerin eğitim aldığını, bu alanda hizmet veren ve kendisine bu imkanları sunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne, Çanakkale de gerçekleştirilen çekimler ile sergi açılışında sponsor olan Ersan Özdemir'e, kursiyerlere ve törene katılan ve emek veren fotoğraf dostlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Sunuculuğunu Zerrin Eğrioğlu' nun yaptığı sergi açılış töreninde Merkez Müdürü İsmail DAMAR, yaptığı konuşmada “Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce eğitim hizmetlerine destek vermek, yaşatmak, yaygınlaştırmak, yeni nesillere aktarımını sağlamak, katılımcılığı özendirmek, becerileri sergileme imkânı vermek amacıyla kurs dışı sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Serginin açılmasında emekleri bulunan usta öğretici, kursiyer ve sponsor olarak destek verenlere, emek verenlere, ev sahipliği yapan Kipa Avm ve Aile Kulübüne ve katılımcılara teşekkür etti. Bu güne kadar açılan 7 Fotoğraf Çekimi kursunda 283 kursiyere eğitim hizmeti verilmiştir. Kurs süresi 96 saattir” dedi. Törende; kursta başarılı olan ve sergiye katkı sağlayan kursiyerlere Teşekkür Belgesi verilirken, açılan yarışmada dereceye giren kursiyerlere plaketleri verildi. Halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından açılış filmini kesen Kaymakam Erguvan ve katılımcılara Pasta Yapımı Kurslarında görev alan usta öğretici Merve Yörük tarafından hazırlanan yiyecekler ikram edildi.

Usta Öğretici Haşmet Demirbil'in görev aldığı Fotoğraf Çekimi Kursu kursiyerlerinin katılımıyla Çanakkale'de gerçekleştirdikleri alan çekimlerinden oluşan fotoğraf sergisi 5 gün süreyle ziyarete açık kalacak.

19.03.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ehem’den Şehitleri İçin Anlamlı Sergi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi