Şifrem?
129 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Edremit'te Özkan Kostak'a Büyük İlgi
Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Balıkesir’in Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim gezilerini sıklaştıran AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, gittiği tüm bölgelerde yoğun ilgi görüyor. Özkan Kostak, seçim gezilerine Gazicelal Mahallesi ile devam etti. Kostak’tan önce mikrofona gelen İlçe Başkanı Harun Yüzüak, “Siyasetçi ikiye ayrılır. Laf siyaseti yapanlar ve eser siyaseti yapanlar. Eser siyasetinin en güzel örneğini AK Parti sergilemektedir. Eser siyaseti yaparsanız yol, otoyol, havaalanı, yerli uçak yaparsınız. Laf siyaseti yapanların hakim olduğu yerlerde Milattan Sonra 2014 yılında bile alt yapı olmaz ve belediyeleri de borca batırırlar. Cehapeli adayın övündüğü o 2 otel hacizli, buradan üzülerek bunu açıklamak zorunda kalıyorum” dedi.

“27 YILDA 27 ESERİ YOK”
Başkan Yüzüak, “Geçtiğimiz günlerde Güre mezarlığının hacizli olduğunu açıkladıklarını belirterek, 27 yıldır başkanlık yapmış, 27 tane eseri yok. 27 yıl başkanlık yapmış, 27 metre kanalizasyon borusu döşememiş. Yalansa çıksın söylesin. Belediyecilik Ak Parti’nin işidir. Yeni Edremit için 30 Mart’ta Balıkesir’e de Edremit’e de usta eli değsin diyoruz. Bazılarının hayal edemediklerini Edremit’te ve Balıkesir’de gerçekleştirelim istiyoruz. Biz Başkan adayımızla, ekibimizle hizmet etmeye talibiz, halkımız her şeyin en güzelini hak ediyor, Edremit halkına Ak belediyecilik yakışır” diye konuştu.

“5 YIL SONRA BİZE TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ”
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, İlçe Başkanı Av. Harun Yüzüak, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamide Karademir, meclis üyesi adayları ve partililer yürüyerek seçim bürosundan, Gazicelal Mahallesi’ne geldi. Mahalle girişinde meşaleler ve binlerce vatandaşın alkışları, sloganları ile karşılanan Özkan Kostak, yoğun ilgiye eşiyle beraber teşekkür etti. Özkan Kostak, “Biz 5 yıl sonra görevimizi tamamladığımızda hepiniz Kostak ve ekibine helal olsun, alınlarına bir tek leke sürdürmediler diyeceksiniz. Edremit’i şöyle yapacağım, böyle çalışacağım diyenler 27 yıldır nerede çalışmışlar acaba? Sizler hep oy deposu olarak görüldünüz. Verilen sözleri tutmadılar” dedi.

“SİZE BEN SAHİP ÇIKARIM”
Özkan Kostak sözlerine şöyle devam etti, “Çöpleriniz doğru dürüst toplanmıyor, ulaşım sıkıntınız var. Tertemiz bir mahallede yaşayacaksınız. Ben sizin fikrinize önem veririm. Siz yap derseniz yaparım, yoksa fikrinize saygı duyarım. Sabahın köründe kalkarsınız, elinizin emeği ile geçinirsiniz. Kapalı Pazar yerini yapınca en güzel yerler sizlerin olacak. Tertemiz içme suyunuz olacak. 5 yıl boyunca suya asla zam yapmayacağım. Partimizin sizlere verdiği değer ortada. Sizlere verilen imkanlar ortada. Sizin arkanızda ben dururum, başkası durup, sahip çıkmaz. Üniversiteyi kazandıracağız. Her beldemize ve her mahalleye kapalı düğün salonu yapacağız. Mahallerimize spor tesisleri yapılacak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmalıyız” diye konuştu.

“BU ZİHNİYET KÖRFEZİ BİTİRDİ”
Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Özkan Kostak, “Ne makam hırsıymış, ne iktidar hırsıymış. 6 dönemdir beceremedin, 7. Dönem için aday oluyorsun. Edremit için bu kadar hevesliydin, neden 6 seçimde 1 kere Edremit’e aday olmadın? 3 bin seçmenli beldede öyle kazanırsın, böyle kazanırsın, Edremit’te 99 bin seçmen var. Kazan da görelim bakalım. Güre Türkiye’de denize sıfır olup da arıtması olmayan tek belde. Eskiden Bodrum yokken Akçay vardı. Güre bitti, Zeytinli bitti. Neden ? Hep aynı zihniyetten. Artık bu kayıplar bitsin, emin olun biz Akçay’ı da, Güre’yi de, Altınoluk’u da, Zeytinli’yi de düzeltiriz” dedi.

“CHP, ÜLKÜ TEPE VE ÜLKÜ YOLU’NUN ADINI DEĞİŞTİRİR”
Özkan Kostak sözlerini şu sözlerle tamamladı; ”Biz 31 Mart sabahı partimizin rozetini çıkartır, cebimize koyarız. Partilimin de, MHP’li, CHP’li kardeşimin de başımın üstünde yeri vardır. Ülkücü kardeşlerime sesleniyorum, eğer bu CHP zihniyeti gelsin, Ülkü tepesinin, Ülkü yolunun adı değişir, bundan emin olun. Belediye personelini tehditle yürüyüşlerine katılmak zorunda bırakanları şiddetle protesto ediyorum. Herkesin görüşüne, fikrine saygı duyuyorum. Herkes de duymalı.”

“YASSIÇALI 27 YILDIR HİZMET GÖRMEMİŞ”
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak ve meclis üyesi adayları, Güre’nin Yassıçalı Mahallesi’ni de ziyaret etti. Ziyaret sırasında mahallenin sağında solunda taşları gören Özkan Kostak, korkunun insana apar topar böyle taş döşeteceğini söyledi. Mahalle sakinlerinden bazıları, dağın eteğinde olmalarına rağmen su sıkıntısı çektiklerini, meydanda bulunan çeşmenin aylardır akmadığını ve birkaç gündür akmaya başladığını söyledi. Mahalle sakinleri ayrıca taşların Ekim ayından beri mahallede beklediğini, yolun 6 ay geçmesine rağmen hala tamamlanmamasını göz boyama olarak gördüklerini ifade etti. Yıllardır atıl durumda bırakıldıklarını söyleyen vatandaşlar, Kostak ve ekibine yoğun ilgi gösterdi. Özkan Kostak ise, “Biz her türlü inanca saygılıyız. Biz göreve geldiğimizde ibadetinizi yapmak için, ayrıca düğünlerinizi yapmak için kapalı bir salon yapacağız. Su sıkıntınızı çözeceğiz. Güre ile aranızda bulunan yolu da ilk fırsatta asfaltlayacağız. 6 aydır bu şekilde bekleyen mahallenizin içindeki yolları da en ala taşlardan döşeyeceğiz. Hizmet edecek kişiye ve ekibine oy vermenizi istiyorum” dedi.

“BİZ ADAM GİBİ GELİR, ADAM GİBİ GİDERİZ”
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak ve meclis üyesi adayları Avcılar Köyü’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinleyen Kostak, projelerini anlattı. Kostak ayrıca bir gün önce Avcılar’a gelerek meydanda şişeler kırdıktan sonra, davullar eşliğinde oyunlar oynayanlar olduğunun kendisine iletildiğini ifade ederek, “Bu zihniyet maalesef böyle. Bizde Allah korkusu var, kul hakkı korkusu var, biz gittiğimiz bir yere desturla, efendi gibi girer, efendi gibi helalleşir çıkarız. Bu duyduğumuz ilk vukuatları değil. Allah Edremit’i bu anlayıştan, bu zihniyetten korusun. Biz sizlere hizmet için geliyoruz. Sizler de bize güvenir destek olursanız, hep beraber sağlam, güçlü bir Edremit’in temellerini beraber atıp büyütürüz” şeklinde konuştu.

23.03.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Edremit'te Özkan Kostak'a Büyük İlgi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi