Şifrem?
105 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Başkan Rahmi Gençer, Mazbatasını Aldı
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde büyük bir oy farkıyla ipi göğüsleyen Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Adliye Sarayı’nda İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Kemal Özkan’ın elinden mazbatasını alarak resmen göreve başladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ayvalık Belediyesi’nin çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in yanı sıra Ayvalık Belediye Meclisi olmaya hak kazanan Asil Üyeler; Mehmet Ali Yalçın Taş, Ahmet Erkal, Hüseyin Barış, Dilek Saraçoğlu, Fahri Güren, Murat İbrahim Mühürdaroğlu, Salman Kayran, Şakir Sakarya, Gökay Bacan, Mehmet Ali Tuncer, Aydın Derinova; Kontenjan’dan Belediye Meclis Üyesi olmaya hak kazanan; Nusret Taşan, Ufuk Ova ve Nilay Toprak’ın yanı sıra Yedek Üyeler; Fikri Çalık, Yüksel Çalışır, Ergül Pala, Musa Ergül, Elif Günaydın Kaynak, Aysel Tügen, Hüseyin Şalmanlı, Renin Dilek Tan, Ergin Kocaman, Melek Kandemir ve Kıymet Aytar da mazbatalarını aldılar.

Mazbatalarını alan yeni Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve meclis üyeleri, daha sonra Ayvalık Belediyesi’ne ait otobüsle Ayvalık Belediyesi Başkanlık Binasına önüne geldi.

Burada davul zurna eşliğinde karşılanan başkan ve meclis üyeleri belediye hizmet binasına geçti. Belediye Başkanlık binasının girişinde yoğun bir kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Gençer, sevinç gözyaşları arsında yaptığı konuşmada, Belediye Başkanlığı’nın kendisinin 30 yıllık hayali olduğunu vurguladı. Kendisini Belediye Başkanlığı koltuğuna taşıyan partilileri ve destekçilerinin yanı sıra vatandaşlara şükran duygularını ifade eden Başkan Rahmi Gençer, “Hepinize çok teşekkür ediyorum, çok gurur duyuyorum. Bu güne kadar gözümden hiç yaş gelmedi ama. Hepiniz çok çalıştınız. Memleketimiz için çalıştınız. Hepiniz vatan uğruna çok çalıştınız. Bir ideal uğruna çalıştık. Bu belediye Başkanlığı benim çok uzun yıllardır bir hayalimdi. Bu hayalime ulaştığım için şu an çok mutluyum. Allah’a çok dua ediyorum. Bu hayalim sonuçta Ayvalık’a çok yararlı olacak. Hiç kimseyi ayırmadan herkese sevgi vererek çalışacağız personel arkadaşlarımla, sizlerle beraber. Ayvalık’ın hizmete çok ihtiyacı var. Biz bu işe sevgiyle başladık ve bu sevgiyi bütün Ayvalık'a yayacağız. Sonuçta sevginin kazandığını herkes görecek Arkadaşlar bunu biz la olsun diye söylemiyoruz” dedi.

Göreve başladığı ilk günde, Ayvalık Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in kendisine devretmesini beklerken bunun gerçekleşmemesinden duyduğu üzüntüyü ifade eden Rahmi Gençer, “Hasan Başkan’ın bugün bana bu belediyeyi devrederken burada olmasını isterdim. Ama olmadı. Sağlık olsun. Biz kimseye ne küseriz nede kızarız. Biz görev için buraya geldik. Çünkü Ayvalık olarak çok büyük bir destek verdiniz. Bize oy verenler, vermeyenler çarşıda gördüğümüzde bize sevgi gösteriyorlar.” ifadelerini kullandı.

Seçim süresince bir an bile yanından ayrılmayan bir sokak köpeğinin kalabalığın arasından konuşmasını yaparken Gençer’in ayaklarının dibine kadar gelmesi esprilerle karşılanırken, konuşmasına devam eden Ayvalık Belediyesi Başkanı, “Yeni bir hevesle bugün burada bağımsız bir belediyeden görevi alıp CHP’li bir belediyeye geçiyoruz. Allah utandırmasın. Cumhuriyet Halk Partisi’nin nasıl bir belediye yöneteceğini inşallah bütün Ayvalık ve Türkiye görecek. Burada benimle çalışacak MHP'li, AKP'li ve DSP'li meclis üyesi arkadaşlarım da Ayvalık'a en az bizim kadar heyecanla göreve başlayacaklarını, onlarla mecliste birlik ve beraberlik içinde Ayvalık'ı yöneteceğimize inanıyorum. Bu günden itibaren görevimiz başlamıştır. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ” diye konuştu.

Konuşmasının ardından, Ayvalık Belediyesi Başkanlık binasının alt katında bulunan Yazı İşeri Müdürlüğü bölümünde bir önceki dönemin Belediye Başkan Vekili İbrahim Fatih Ayyürek’ten görevi devralan Belediye Başkanı Gençer, kutlama ve tebrikleri kabul ederken ablası Zehra Şensal, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Filiz Karayelli, yeni Belediye Meclis Üyeleri ve partilileri yanında yer aldı.

04.04.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Başkan Rahmi Gençer, Mazbatasını Aldı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi