Şifrem?
142 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Öğrenci Yurdu İnşaatı İçin Bina Satıyorlar
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ayvalık Şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencilerin barınabileceği bir yurdun inşaatı için bünyesindeki iki katlı bir evi satışa çıkardı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Bu kapsamda ÇYDD yönetimi merhum Remzi İksir’in bağışladığı, Ayvalık Merkezde Hamdibey Mahallesi Demirciler Sokağı Mevkii, 1 pafta, 478 ada, 11 parselde bulunan 140 metrekare kapalı alan olan 86,50 metrekare oturma alanına sahip gayrimenkulü, 185 bin lira muayyen bedelle başlayan ve arttırma usulü ile satışının yapılması için düğmeye bastı. Önceki gün söz konusu gayrimenkulün kapılarını, yönetim kurulu üyeleri; Suat Şerifeken, Hatice Ülkü, Hatice Alkan, Nuran Özcan, Gülden Belge ve Tülay Avşar ile birlikte basın mensuplarına açan ÇYDD Ayvalık Şube Başkanı Nuray Özer, söz konusu binanın satışı gerçekleştirmelerinin akabinde, ilçeye tam donanımlı bir öğrenci yurdu kazandırabilmek için inşaatı başlatacaklarını müjdeledi.

Özer, yaptığı açıklamada, 22 Temmuz günü saat 10.30’da, derneğin Ayvalık Belediyesi’ne ait Aliçetinkaya Mahallesi Vakıflar Bahçesi Türkan Saylan Eğitim Kültür Sanat Merkezi’nde bulunan binasında başlayacak olan açık arttırmaya talep eden herkesin katılabileceğini vurguladı. İsteklilerin; 1. 850 liralık teminat bedeli ile ihaleye katılabileceklerinin altını çizen ÇYDD Ayvalık Şube Başkanı Özer, “Bunun yanı sıra ihaleye katılacak olanlardan, adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon numarası da talep ediyoruz. İstekli tüzel kişi olduğu takdirde 2886 sayılı kanunun ilgili maddesinde yazılı belgeleri getirmelerini istiyoruz. İsteklilerden nüfus cüzdan fotokopisi, belirlediğimiz teklif mektubu formatında alıyoruz” dedi. İhaleye girmek isteyenlerin teminat miktarının nakit yatırılması halinde ÇYDD Ayvalık Şubesinin Yapı Kredi Bankasında mevcut 93241443 nolu hesabına yatıracağını ve banka makbuzunu teklif zarfına koymaları gerektiğini kaydeden Özer, “Bu kapsamda özel şartlar ÇYDD Ayvalık Şubesinden temin edilebilecektir. İstekliler 0533 514 33 75 veya 0266 331 60 78 nolu telefonlardan ve ayvalik@cydd.org.tr adresinden bilgi alabilecekleri gibi satış işine vekâletten katılınması halinde vekâletnamenin noter tasdikli olması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

GAYRİMENKULLERİ İNŞAAT İÇİN NAKİTE ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

ÇYDD Ayvalık Şube Başkanı Nuray Özer yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki aylarda da yine merhum Remzi İksir’in şubemize yurt yapımı için bağışladığı Burhaniye Taylıeli köyünde 1700 metrekare civarında denize hâkim araziyi de ihaleyle satarak, Ayvalık’taki yurt inşaatımızın tamamlanmasını hedefliyoruz. Bunun yanı sıra da Ayvalık’ın tanınmış simaları olan Sabuncugil Ailesi’nin derneğimize bağışladığı ve dernek olarak kız yurdu yaptırmayı planladığımız, ilçe merkezinde bulunan eski sabunhanenin çatısını da yine bu güzide ailenin değerli ferdi Altan Sabuncugil onarmaktadır. Kendilerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

ÇYDD Şube Başkanı Özer, bugüne kadar yüzlerce öğrencinin eğitimine katkı vermenin kendileri için çok önemli bir görev olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayarak, Ayvalık’ta öğrenim gören öğrenciler için dernek olarak başlattıkları yurt inşaatı atağı için isteyen gönüllü her vatandaş ve kurumun, derneğe maddi ve manevi destek verebileceklerini de sözlerine ekledi.

15.07.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Öğrenci Yurdu İnşaatı İçin Bina Satıyorlar

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi